שרשור יום ה' 14.12.06

דללה

New member
שרשור יום ה' 14.12.06

יום בלי לימודים
הייתי אמורה להתחיל ב12 וחצי אבל השעון לא צלצל.. אז לא הלכתי

דללה

New member
בכל זאת לא ממש הבנתי...

נכנסתי לשם והיה שרשור מתי כל אחד מתגייס

דללה

New member
../images/Emo201.gif מהתגובה שלך ראיתי שהתקשרת..

אליהם.. אני מקווה שזה לא יהרוס לך את הסיכויים להתקבל למודיעין בהמשך.. יהיה בסדר

devilz

New member
נקווה...

למרות ש.. ממה שזאת שדיברתי איתה אמרה... זה לא יפגע לי בסיכויים במסלולים האחרים שאליהם אני מתמיינת... רק במסלול הזה.. ואין לי מושג מה הוא בכלל.. אז חוץ מבאסה קלה שאולי פספסתי הזדמנות.. אני לא ממש מוטרדת... חוץ מזה שכל החוויה הזאת הייתה כזאת מבאסת.. ורר... הצבא אחראי לזה ולעוד משו שייתכן ומאוד הולך להרוס לי תסופש...

elivnat

New member
מזל טוב לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ב"הצלחה בניהול

EDTH

New member
../images/Emo49.gif על הניהול! ../images/Emo3.gif

שעה 1 חנ"ג- לא הלכתי... לא היה לי כוח לקום.
שעה 2 ספרות שעה 3,4 אנגלית - קיבלתי 95 במבחן
שעה 5 - ספרות אח"כ מבחן במתמטיקה אבל אני עושה אותו מחר בבוקר... ככה שסיימתי מוקדם..

elivnat

New member
יום מבוזבז לאללהההה

שעה ראשונה תפילה מאוכזת, אח"כ מבחן ארוך ומתיש בתקשורת.. שעתיים תנ"ך-לא היה בגלל שהמורה קם היום משבעה.. תושב"ע וחינוך לא היה בגלל שהמורה לא מרגישה טוב.. נשאר ספורט בשעה השביעית, אז הרב שיחרר אותנו ב12 בערך..חחחח הסתובבתי עם חברה בשוק.. קנינו תיק שק, שתינו קנינו תיק זהה.. הגעתי הביתה ואחה"צ בע"ה אנחנו נוסעים לבריתה של הבת של בתדודה שלי, בטבריה...

מזל טוב על המינוי...

קמתי ב-9 הגעתי לבי"ס ב-10 וחצי שעתיים מתמטיקה הרצאה שעה אנגלית-מבחן.. ובערב כנראה מסיבת הפתעה לחברה בע"ה

odeleya

New member
מזל טוב...!

אממ... מה נשמע???? היום היה לי מבחן בתנ"ך.. ובאמת שתכננתי ללמוד אליו אתמול אבל התיישבתי לקרוא ופשוט..החלטתי לא להמשיך... אז אמרתי למורה שלא היה לי כ"כ זמן ללמוד כי יש לי בגרות חורף וכל מיני (באמת קצת למדתי לבגרות..) אז אני "אעשה מה שאני אצליח" (זה מה שתמיד מורות אומרות...) ושתתחשב... חוצמזה שאני צריכה להשלים מבחן באישות.. שזה אחד הדברים הכי מעצבנים ללמוד... וללמוד עוד מלאן דברים...(פיזיקה...) אה! היום היו לי שני בייביסיטרים!
אממ.. לא יום מרתק במיוחד... גם כאלה זה טוב... אה ודרך אגב.. בפיזיקה.... לא למדנו שדות מגנטיים, רק שדה חשמלי, אני חושבת.. או להיפך..אוףףף לא זוכרת...(מישהוא שאל..)

למעלה