שרשור ידיעות חדשות?

Or Amit

New member
הדבר היחיד שיצא מהפגישה

זה הרחקה לאלתר של מארבורי מכל מתקני הניקס ומהקבוצה. למארבורי אסור להתאמן בMSG ואסור להתקרב או ליצור קשר עם השחקנים. משהו כמו אייזיה

למארבורי ואייזיה מותר ליצור קשר

אחד עם השני?

Or Amit

New member
ברור

הם יהיו קרב החימום לקרב בין לברון ובארקלי באולסטאר
זה הכי קרוב למגרש כדורסל ששני החבר'ה האלה יגיעו אליו השנה

EizoTop

New member
כמה שאלות...

בNBA אפשר "לפתוח" חוזה? למשל שחקן שרוצה לקבל יותר כסף במיידי או שהוא צריך לחכות לסיום החוזה? והאם היה מקרה שסופרסטאר ויתר על המון כסף בשביל להביא לידו שחקן טוב, לדוגמא עם קובי יוותר בחוזה שלו על 10 מיליון במקום 21 מיליון הוא יקבל 11 מיליון, ולהביא שחקן טוב מה-FA, קרה מקרה כזה בעבר הלא רחוק?

rapgamer4ever

New member
בנוגע ללוותר על חוזה מקסימום עבור חיזוק

גארנט עשה את זה במינסוטה בתחילת החוזה הנוכחי שלו, הוא ויתר על משהו כמו 25 מליון אם אני לא טועה, כדי לאפשר למינסוטה גמישות גדולה יותר מתחת לתקרה.

SSPB

New member
שאקיל עשה את זה בחוזה הנוכחי שלו

שמיאמי נתנו לו. מקבל ``רק`` עשרים מליון במקום 30 שיכל לקבל בגלל הוותק שלו. גם דאנקן הוריד בחוזה הבא שלו שיתחיל בעוד שנתיים או משהו כזה בשביל שלקבוצה שיהיה יותר גמישות

rapgamer4ever

New member
לא הייתי אומר

שאקיל הבין שהוא כבר לא חומר של חוזה מקסימום. אף קבוצה לא הייתה מציעה לשחקן בגילו וברמתו חוזה מקסימום, למעשה פרגנו לו מאוד בחוזה ה-20 מליון לשנה כפול 5 מתוך ידיעה שהוא לא יהיה שווה את זה.

SSPB

New member
כשהוא חתם על החוזה זה היה

בדיוק אחרי האליפות של ההיט ועדיין הוא היה בכושר מצויין אז אולי הוא כן היה מקבל שלושים אבל ברור שלא לזמן כ``כ ארוך ושתי הצדדים בסוף יצאו מרוצים..

shaharha12345

New member
שתי שאלות לגבי 2010

1)מה עם פיניקס?שאק ונאש מסיימים חוזה,ויהיה להם מספיק כסף להחתים איזה תותח ליד אמארה,ארפשרי? 2)פורטלנד זו הקבוצה שהכי מעניינת אותי לגבי 2010. לקראת עונת 10/11 חתומים להם אודן,אולדריג',רוי,ביילס,פרננדז,באטום,רודריגז ופריזיבלה שהם יכולים להעיף. כולם על חוזי רוקי,מסתכם במשו כמו 35 מליון,ונשאר מספיק כסף להחתים סופר סטאר.בהתחשב בסגל המדהים שחתום כבר(חמישיה-רוי-אודן-אולדריג'-ביילס/רודי וחסר שחקן) זה לא עלול לגרום ללברון לשקול גם את האופציה הזאת ברצינות?הרי זה הסגל שהוא יכול להוביל לאליפות בקלות!!

Orenseg

New member
רוי ואולדריג' נבחרו ב2006.

הבלייזרס כבר הרימו את האופציות להמשך חוזי הרוקי שלהם בעונה הבאה, וזה אומר שהם יהיו שחקנים חופשיים מוגבלים בקיץ 2010. הם יצטרכו להחתים אותם מחדש, ואם ישאר כסף יחתימו שחקנים אחרים (אבל סביר להניח שלא יעשו ספלאשים גדולים, הם צריכים את הגמישות מתחת לתקרה כדי להחתים מחדש את אודן בקיץ 2011 ואת ביילס-רודי-באטום בקיץ 2012). ובלי קשר, אל תשכח שהם צריכים לקבל החלטות בנוגע לבלייק, פריי ואאוטלו בסיום העונה (או עד הטרייד דדליין?). לפחות אחד מהם צפוי לחתום מחדש, ופטרי קופונן וג'ואל פרילנד עשויים להצטרף לסגל בסיום העונה אחרי שיסיימו את החוזים בבולוניה ובגראן קנריה בהתאמה. פריצ'ארד עושה שם עבודה באמת מדהימה.

אין להם בעיית גמישות

ואני מאמין שיחתימו שחקן או שניים באחד מהקיצים הקרובים בלי קשר להחתמות הבאות. את כל השחקנים שלהם הם יכולים להחתים על חוזים בלי קשר לגג השכר בגלל חוק לארי בירד, ולבעלים שלהם אין ממש בעיה עם מס המותרות (אחד מבעלי מייקרוספט).

למעלה