שרשור ידיעות חדשות?

rapgamer4ever

New member
אני מסכים עם בארקלי

קודם כל כל החלטה שלברון תקבל תהיה לגיטימית- כי הוא צריך לדאוג לאינטרס של עצמו ולא של האוהדים של קליבלנד ולא האוהדים של המשחק אלא לעצמו בלבד. אבל הדרך בה זה נעשה היא לא מכובדת ולא ראויה. לברון באמת צריך להיות בשקט, אולי אפילו לחשוב לרגע מה הרמיזות האלה שלו גורמות לחברים שלו לקבוצה. הוא משדר שהראש שלו כרגע לא בקליבלנד קבאלירס בה הוא ישחק את השנתיים הקרובות וזה לא לעניין ולא משרת אף אחד חוץ מבוסטון והלייקס. ועוד יותר מזה- התגובה שלו נבעה מכעס אמיתי שלא ברור לי המוצא שלו, בארקלי הוא פרשן שמביע את דעתו על הרבה דברים וזכותו ואפילו חובתו לדבר על זה. לברון יצא די מעפן למען האמת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מדוייק...

בארקלי לא היה מבסוט ממה שקורה בפילדלפיה ואמר את זה לא מעט פעמים אבל הוא לא אמר שהוא רוצה לעזוב את הקבוצה. הדיבורים על עזיבה הגיעו לאחר שפילדלפיה לא הצליחה לעלות לפלייאוף והתסכול של בארקלי גבר אבל כל זה קרה בפגרה ולא לפני כן. מעבר לכך מדובר על שחקן תחת חוזה שדרש טרייד ולא על שחקן שמצהיר שכשיגמר לו החוזה הוא יהיה בקבוצה אחרת. בארקלי עשה את מה שגארנט עשה ומה שקובי איים לעשות וזה לגיטימי לגמרי.

DDN

New member
לגבי בארקלי

בפגרת האולסטר ב92 ברקלי התבדח כשהקליט פרסומת "היי, אני צ'ארלס ברקלי מלוס אנג'לס קליפרס" וכבר אז דיבר על כך שהוא מעוניין בטרייד, במהלך העונה (זה מופיע בספר של עופר שלח או הראשון של מנחם לס - הוצאת כינרת) ההבדל לדעתי הוא - לברון משחק בקבוצה מנצחת, וכאילו אומר שהוא מחכה שהשנתיים יגמרו כדי שהוא יוכל לעזוב והוא רק מפנטז על הרגע שיעזוב את הקבוצה. ברקלי לא רצה לחכות שהחוזה שלו יגמר, הוא ביקש שיעבירו אותו בטרייד או יביאו מישהו בטרייד כדי שיוכל לשחק איתו (וממה שקראתי הסכים גם לוותר על חלק משכרו כדי לפנות מקום לכוכב שיבוא לשחק איתו)

Orenseg

New member
וההבדל הקטן הזה הוא חלק מהעניין.

הטענה של לברון, אוהדיו ושאר הליגה היתה שהקאבס הקיפו אותו בנגרים והוא לא יכול לקחת אליפות בלי צוות מסייע. על המצב הנוכחי הוא לא אמור להתלונן, כי הקאבס באמת נראים מצוין, אבל הוא ממשיך לפלרטט עם אוהדי הניקס. אגב בארקלי, הבנאדם הזה פשוט הורג אותי

לברון מספק קבלות על המגרש עם הקבוצה

עד כה היה נאמן לקליבלנד, והוא כנראה מרגיש שעד 2010 כבר נתן לאוהיו מספיק, ואז ייצא לחוזה הגדול בעיר הגדולה נכון שיש בעיתיות אתית מסוימת, אבל הוא גם כנראה יודע להפריד והעובדה היא שקליבלנד בפעם הראשונה משחקת כדורסל מצוין בעונה הסדירה מאז שלברון הגיע לליגה. את הבטחון לברון מספק על הפרקט, ובגדול. לכן הביקורת בכלל לא משנה

Or Amit

New member
כמה חדשות

מארבורי פתח פה על ד'אנתוני (שהתנהג כלפיו לא בהוגנות) על וולש (שלא שמע את הצד שלו בסיפור לפני שקנס אותו ב400,000 דולר) ועל קיו ריץ' וחבריו לקבוצה (שלא עמדו לצידו מול ד'אנתוני). וולש אמור לשבת היום וככה"נ להחליט על ביי-אאוט כלשהו עם מארבורי. כרגע זה נראה כאילו שהביי-אאוט יכלול סעיף שיאסור על מארבורי לחתום במיאמי.
מאריון על הבלוק של מיאמי, מספר קבוצות כבר בעניין. כרגע האופציה המועדפת על ראשי מיאמי היא סקרמנטו שהציעה את בראד מילר. אולי כץ מתכוון להביא אותו למכבי?
קבוצה נוספת שמתעניינת במאריון היא הניקס שרוצה לשלוח את אדי קארי למיאמי. גם שיקאגו שרוצה להפטר מיוז הביעה עניין.
הטרייד בין פורטלנד לממפיס ממשיך להתקדם. מעבר לבסיס (אאוטלו על קונלי) גם ווריק ורודריגז חזק בעניינים.
ג'יי אר סמית' מדוכא מהמצב שלו בדנבר וטוען שקארל לא מוכן לשבת ולדבר איתו
ג'רום ג'יימס אמר שהוא ישמח לשיחת ביי-אאוט - בשנה הבאה עליה יש לו אופציה.
לארי יוז נשמע לא מרוצה מזה שהוא עולה מהספסל, אבל אמר שכל מה שהוא יכול לעשות עכשיו זה להמשיך לשחק חזק.
אמארה סטאודמייר ממורמר, אחרי שאתמול התמרמר על זה שהוא לא חלק משמעותי יותר בהתקפה הפיניקסאית, הוא היום מתמרמר על השופטים ועל ההרחקה שלו.
טרייסי מקגריידי מתלונן על כך שהוא צולע ואמור להפגש היום עם רופא מומחה ע"מ להתאים לו תוכנית החלמה חדשה.
כרמלו מתלונן על המרפק, הוא לא יכל אפילו להרים את הבן שלו - בן שנה וחצי - או לכדרר.
ג'וש סמית' אמור לחזור למשחק ביום ד'. הוא היה מוכן לשחק כבר בשבת, אבל שוכנע לשבת בחוץ ע"י הצוות המקצועי שחשב שהוא צריך עוד אימון
סטיבן ג'קסון בספק להיום בלילה (פרק יד שמאל נקוע)
מובלי עדיין לא כשיר לשחק וממשיך לעבור בדיקות בקשר למצב הלב שלו.
המצב של אדי קארי מתחילת העונה (בעיות בעצם ברגל ימין) לא משתפר. ד'אנתוני אומר - במה שיכול להתפרש בעקיצה - שקארי "ניסה לרוץ ולא מרגיש משהו".
JO היה ב50% לשחק במשחק האחרון של הראפס, אבל ישב בחוץ. כרגע לא ברור אם הוא ישחק במסע משחקי החוץ של הקבוצה.
ראסל ווסטברוק ימשיך לקבל את מפתחות הרכז הפותח בOKC
קווין מארטין מקווה לחזור לשחק מחר
ג'וש הווארד בשאיפה יחזור במשחק הבא של המאבס
אריק גורדון אמור לשחק במשחק הבא של הקליפס
נייט רוב עדיין D2D
כרמלו טוען שישחק למרות הפציעה
AK47 הוא D2D עם דלקת בקרסול

חחח כמה מתלוננים..

אני לא מבין את אמרה,הוא חלק חשוב מאוד בהתקפת הסאנס,הוא רק צריך לקחת יותר זריקות. שאק בא כדי להחזיר את אמרה לעמדה הטבעית שלו,הוא עשה את זה,ואני חושב שכולם מבינים שאמרה הוא הכלי הכי טוב שיש לסאנס בהתקפה. אה ולמה הניקס רוצים לאסור על מרבורי לחתום במיאמי? הם לא אותו דיויז'ן(תזכירו לי איך אומרים דיויז'ן בעברית?

במשחקים האחרונים

(לא כולל המשחק מאתמול בו אמרה קלע נראלי 22 נקודות ועוד איזה 12 רבאונדים) אמרה מציג יכולת חלשה מאוד ועליה הוא מתלונן...

rapgamer4ever

New member
אמארה נראה לי די ילדותי וקצת ערס

יש לו אגו גדול, הסטטיסטיקה מעניינת אותו מאוד והוא לא מעוניין בהומואים בקבוצה שלו וטורח לספר את זה. בקיצור לא מודל לחיקוי. ראיתי כמה משחקים של פיניקס, כששאקיל טוב אמארה לא טוב כי שאקיל משמש תחנה אחרונה בדיוק כמו אמארה, בזמן האחרון שאקיל טוב ומקבל הרבה כדורים ולכן אמארה מקבל פחות כדורים ומתלונן. לדעתי ההצלחה האישית חשובה לו יותר מהקבוצתית והמעמד שלו כסופרסטאר בליגה שווה לו גם במחיר של שאקיל פחות טוב. זו דעתי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא סובל את השחקן הזה

הוא שחצן ובכיין וחושב שהכל מגיע לו. לפני שנתיים הוא סימן את עצמו ביחד עם לברון ו-וויד ככוכבים הגדולים של הליגה וכאחד מאלה שיסחבו את הליגה בשנים הבאות. עונה לפני כן כששאלו אותו מי צריך להיות ה-MVP הוא אמר שהוא וסטיב נאש ביחד צריכים לקבל את התואר כי בלעדיו סטיב נאש בעצמו לא היה מקבל אותו. מדובר בכוכב מהסוג הגרוע ביותר ולצערי הרב רוב השחקנים היום הם כאלה ובגלל זה הליגה נראית ככה. לאמרה לא אכפת אם הקבוצה מנצחת או לא, מה שמעניין אותו זה שהוא לא הגו טו גאי של הקבוצה וחמור מכך, העובדה ששחקן בן 36 יותר דומיננטי ממנו אוכלת אותו לגמרי. מישהו צריך להסביר לו שביום שהוא יגיע לחצי מההישגים של שאק בקריירה אז אולי תהיה לו הזכות לבוא ולהתלונן.

מה??חשבתי הוא בנאדם צנוע..

כל פעם אני מגלה שהשחקנים שחיבבתי הם לא בדיוק כאלו נחמדים. קרה לי עם קרטר,קובי,לברון(אף אחד לא אומר לבארקלי לסתום ת'פה
) ועכשיו אמרה תיכף תגידו לי שוויד וג'ורדן הם גם אגואיסטים

DDN

New member
מייקל ג'ורדן?

אז כן. הוא לא היה בן אדם חיובי לגמרי הוא היה צועק ומשפיל את החברים שלו באימונים בגלל שהוא היה תחרותי יתר על המידה. מטעמי נקמה, הוא דאג שאייזיה תומאס (עוד "נשמה טובה") לא ישחק בנבחרת האולימפית בברצלונה. מוזמן לקרוא את הספר JORDAN RULES

DDN

New member
זה כבר עניין לפנטסי

אני לא מבין את ההתלהבות הגדולה מלשחק בניו-יורק. אנחנו כבר לא בשנות ה70, הניקס הם לא אימפריה. ג'ורדן בתקופה ההיא, בהחלט היה "אלוהים", ג'ורדן בניקס של 96, כנראה היה בונה שושלת חדשה. מה שמעניין לדעת הוא - האם היה מסתדר עם ריילי? האם היה מסתדר עם יואינג? כששיחק עם פיפן, כולם ידעו מי מספר 1. האם יואינג היה מקבל את זה שהפך פתאום למספר 2?

Orenseg

New member
היי, פספסתי משהו?

מתי הוא אמר שהוא לא מעוניין בהומואים בקבוצה שלו? עד כמה שאני יודע, זה היה טים הארדאוואי. גם גוגל לא מבין מתי אמארה אמר את זה. אני באמת לא מבין מה הסיפור של אמארה. הוא לא הסתדר עם מריון וקיבל מסטיב קר את שאקיל. אמארה נולד וגדל בLake Wales שצמודה לאורלנדו, והעריץ את שאקיל מאז שהיה ילד (המספר שלו גם היה #32 לפני המיקרו-שבר, כמו של שאקיל). קר דיבר עם נאש ואמארה וקיבל את האישור שלהם, כך שההתבטאויות של אמארה לא מגיעות ממקום של חוסר כבוד לשאקיל. אגב, זה אמנם עשה פחות רעש כי זה לא פורסם אצל סטיבן איי סמית' על הפרונט פייג' של ESPN, אבל בשבועות האחרונים גם נאש ובל (כ"א בנפרד) הביעו תסכול מההתקפה בעידן טרי פורטר.

Or Amit

New member
דיוויז'ן - בית

בכל מקרה, משהו שקשור לפט ריילי והנהלת הניקס.

King LBJ

New member
ליגה של בכיינים

כולם מתלוננים, ממורמרים, בוכים או מתוסכלים... ממש גנון. אני לא אוהב את מה שאני שומע על אמארה, חשבתי שהוא בן אדם טוב והרבה יותר צנוע. בתור אוהד של הסאנס זה מאוד מבאס אותי \= ומרבורי שיעיפו אותו כבר, נמאס מהכותרות שהוא עושה בזמן שהוא יושב בבית מרוויח 20 מיליון דולר ועוד מעיז לסרב לעלות לשחק. אני ממש בספק אם צריך סעיף שאוסר עליו לחתום במיאמי, כל קבוצה שתחתים אותו היא מטומטמת.

Orenseg

New member
יש דיווחים שהדיונים על אאוטלו-קונלי מתים כרגע

אני בספק אם הוא יתבצע בכלל במתכונת הזו (למה הגריז צריכים את סרחיו? הם לא מחפשים קלעים? ולמה הבלייזרס צריכים את קונלי?). אני בטוח שזה לא יקרה עד שוובסטר יחזור. אגב, לא מזכירים את זה יותר מדי אבל גרג אודן ומייק קונלי חולקים גם סוכן משותף - מייק קונלי האבא. קונלי סיניור לא סוכן גדול במיוחד (הוא מייצג רק עוד 2 שחקנים: דקוואן קוק, גם הוא מאוהיו סטייט, ודריק בייארס שכבר לא בליגה). הבלייזרס גילו עניין בקונלי לפני דראפט 2007, והגריזליס ניסו לשלוח את מייק מילר תמורת אאוטלו והבחירה ה13 לפני דראפט 2008.

למעלה