שרשור ט"ו באב

יש לי כמה...

את הזוג הזה הכנתי לחברה שלי שניסתה לעשות דולי שלה ושל הילד שהיא מחבבת/אוהבת, אז הכנתי לה הפתעה--->

ועוד...

אם תשימו
יש לה לבבות בגרביון...

swirrrly

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חמודה מאוד מאוד, אבל שתי הקונצים של שיער האלה שיוצאים לה מהראש, ממש לא מובנים, תנסי לחשוב על שיטה אחרת לשים את השיער על הראש..

swirrrly

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הייתי נותנת לך 5, אבל האנימציה דוקא מעצבנת אותי...

Shusho

New member
גם לי יש! גם לי יש!

אומנם הבובות האלה קצת ישנות, אבל.. לא נורא, אין לי מחשב לעשות חדשות (אני כותבת מהמחשב של אמא שלי :). לצ´אנקיז שלי אין שם, והם מאושרים בלעדיו! תעזבו החתולה שלי דרכה עלי בבוקר והעירה אותי. הא!

france

New member
איזה מתוקות

שושו הן ממש חמודות ויפות! ובקשר לחתימה שלך השורה למטה היא לא מהשיר כול הילדים קופצים?

Shusho

New member
בקשר לשורה מלמטה

אני לא בטוחה, אולי :) האמת שהמשפט הזה סתם עלה לי ביום משעמם בו לא יכולתי לצייר בובות (אההההההההה אין לי מחשב!! סליחה) אני לא כ"כ מכירה את השיר :)

visitor

New member
בנתיים הכנתי עוד משהו

זוג חמוד........ אהבתי את הדוליז של מורטישה זאת שאמרה שנראה לה שהיא כבר שמה את הדולי- אהבתי את הדולי שלך, הבגדיים נראים ממש מציאותיים ולזאת שאחריה שאמרה שהיא כבר פירסמה את הדולי ממש ממש ממש אהבתי את שלך, בעיקר את המכנס!!!!!! נ.ב סליחה שאני לא אומרת שמות אבל יש לי זיכרון ממש גרוע ואני לא זוכרת

swirrrly

New member
../images/Emo127.gif תנסי לעשות את השביל בלבן או

בצבע הכי בהיר של הפלטה, אולי זה יצא יותר טוב, זה רק שתי שניות לנסות.. בעצם, נראה לי שככה זה בעצם עדיף, אבל לפחות תעשי שלשיער קצת יותר נפח, יעני, שיראו מהשביל שתי גבעות פיציות כאלה שגולשות לכיוונים נגדיים. היא ממש מתוקה אז לפי הכוכבים אני אתן לך
.

shirano

New member
איך את עושה את

הבועות סבון? כלומר, איך את עושה את האנימציה??? אני משתגעת, אני לא יודעת להכין אנימציות בכלל!!!!!!!!1 באיזו תוכנה השתמשת?

למעלה