שרשור טריידים

Reutk

Active member
ביחס של סיכוי לרווח אני חושבת שעדיף לספרס להשאיר את קוואי

Cade Foster

New member
השאלה היא מי החליט שזה 30%

גם אם יש משבר, לא כל משבר זה סיבה לפוצץ את העסק.

דווקא במקרה הזה בגלל שאנחנו מכירים את הצדדים אני חושב שיש בסיס סביר לסולחה. יש פה מצד אחד ארגון שמאז ומתמיד הצטיין ביחסי אנוש ומצד שני את אחד הסופרסטארים הכי חסרי אגו שיש בליגה. זה לא דרמה קווין ידוע כמו לברון ג׳יימס והנהלת הספרס לא מטורללת כמו זאת של סקרמנטו.

אין סיבה לקחת ברצינות כל פלוץ שיוצא מהתחת של איזה פרשן כדורסל. התפקיד שלהם זה לייצר דרמה גם כשאין. כל עוד הספרס לא יודעים משהו שאנחנו לא יודעים אין סיבה שיתחילו לשווק את קוואי לשאר הליגה.

לכן אני גם חושב שהדיון הזה יהיה רלוונטי יותר בעוד חודש כשהtrade window ייפתח ושחקנים יתחילו לחתום על חוזים.

rapgamer4ever

New member
כל אחד יכול להעריך את הסיכויים לפי ראות עיניו

אני חושב שמרבית הסיכויים שקוואי לא יחדש חוזה בספרס בעוד שנה מהיום.
&nbsp
בעיקרון אני מסכים עם מה שאתה אומר, ששני הצדדים יכולים להגיע לסולחה. זה עדיין נכון, אבל זה כנראה פחות סביר בשלב הזה מאשר בתחילת המשבר. העובדה שהמועדון עשה אאוטינג לקוואי במובן ש"מבחינתנו הוא יכול לשחק אבל הפמליה שלו חושבת אחרת", ושהוא ספג ביקורת מה-teammates שלו ובחר שלא הצטרף לקבוצה במהלך הפלייאוף- זה מצביע על רמת חומרה מסוימת של משבר. אז זה לא נכון שלא קיימת דרמה והכל המצאה שהפליץ איזה פרשן רנדומלי.
&nbsp
יכול להיות שהדרמה תיפתר בסולחה ויכול להיות שהיא תחריף. כתבת בהודעה קודמת שערך הטרייד של קוואי ברצפה וכאן אני חולק עליך. אם המשבר יחריף או יתפוצץ זה מה שיוריד את ערך הטרייד של קוואי לרצפה, ויגרום לספרס לקבל הצעות הרבה פחות אטרקטיביות תמורתו או לאבד אותו בחינם.

Cade Foster

New member
ערך הטרייד שלו ברצפה בלי קשר למשבר

זה טבעם של שחקנים שנכנסים לשנה אחרונה בחוזה השני שלהם.
&nbsp
אני פשוט חושב שהדיון הזה תאורטי מידי, אין לנו באמת שום מושג האם תהיה או לא תהיה הארכה. אני חושב שאם קוואי היה מודיע לספרס שהוא לא חותם, היינו כבר יודעים מזה.

rapgamer4ever

New member
הוא וקיירי באותו מצב מבחינת חוזה

אז הפרמטר הזה מתאזן ביניהם.
&nbsp
אם קוואי היה מודיע לספרס שהוא לא חותם היינו כבר יודעים מזה והמחשבה שאפשר לקבל תמורתו את קיירי הייתה כבר לא רלוונטית. אני מבין שאתה נמנע מלקבל החלטה כל עוד אין לך ודאות מוחלטת לגבי כל המשתנים. הקאץ' הוא שלפעמים אם תחכה עד שהמשתנים יהפכו לודאיים, אתה עלול להיתקע עם אופציות הרבה פחות טובות.

Cade Foster

New member
אבל זה פרדוקס

כל הטרייד מבוסס על ההנחה שקוואי לא מאריך. ואם הוא לא מאריך, אז קיירי לא רלוונטי כי בוסטון לא תיתן אותו תמורת שנה אחת של קוואי כשהיא יכולה להאריך לו חוזה ואז לקבל עליו את קוואי + הרבה תוספות.
&nbsp
זה פשוט לא שווה לבוסטון. מבחינת הספרס כמובן שאם הם קיבלו את הבשורה מקוואי (או שבעצמם החליטו שקוואי אחרי שנה בלי כדורסל לא שווה חוזה מקסימום, או שיש להם מידע על הפציעה שלו שחמורה בהרבה ממה שחושבים, או עוד אלף דברים שאנחנו לא יודעים) אז זה טרייד חלומי מבחינתם, הם יוצאים מהברוך הזה עם סופרסטאר כמעט באותו הקאליבר ובעמדה שהם צריכים.

rapgamer4ever

New member
זה לא פרדוקס, זה פשוט לא שחור ולבן

יש סיכוי שקוואי יאריך ויש סיכוי שלא. אתה מחליף שחקן יותר טוב (קוואי) בשחקן קצת פחות טוב (קיירי) בעבור שיפור בסיכויים שתצליח להשאיר את הכוכב הזה לטווח ארוך.
או במקרה של בוסטון אתה פשוט מחליף שחקן פחות טוב בשחקן יותר טוב.
&nbsp
אף אחד מהצדדים לא יודע בודאות בשלב הזה מה יקרה. זה שקוואי כנראה לא ישאר בספרס, זה שונה מאשר אם בביטחון מלא הוא לא ישאר בספרס. וגם להפך. זה בדיוק מה שדיברתי עליו עם רעות.

Ring Bearer

New member
לדעתי אתה צודק, פשוט לא לגבי קיירי

קיירי כבר איים בשביתה איטלקית כשהוא לא רצה לשחק בשיטה מסוימת (השיטה של לברון), אפילו כשהשיטה הזו הביאה לו אליפות. בכלל לא בטוח שהוא יעשה אותו דבר בס.א. אבל האופי של השחקן עליו אתה נותן את קוואי צריך להילקח בחשבון. לכן אם הדיון ביניכם היה על טרייד קוואי\יאניס או קוואי\טאונס הייתי מצדד בך. אלו שחקנים שקטים וחביבים שיפרחו תחת פופוביץ' ולאור מה שקורה בספרס אני מחליף בהם את קוואי בלי למצמץ. אבל ספציפית עם קיירי אני מהסס ונוטה לחשוב כמו רעות שזה להחליף מצב מעורער במצב מעורער אחר עם שחקן קצת קצת פחות טוב.

rapgamer4ever

New member
אחד מתנאי הבסיס זו נכונות של קיירי לעבור לספרס

בהנחה שיש לו מוטיבציה לשחק תחת פופוביץ' אני חושב שזה ממש יכול לעבוד. אם הוא לא מעוניין זה באמת לא כדאי.

Ring Bearer

New member
אם קיירי חותם על חוזה ל-3 שנים ומעלה אני עושה את הטרייד

Cade Foster

New member
לדעתי זה כן שחור ולבן

מה שסן אנטוניו צריכה לעשות זה להגיש לקוואי ב1.7 את הdesignated veteran extension (אין לה מה לפחד כי הוא עדיין לא עומד בקריטריון - הוא חייב להיבחר לall NBA בעונה הקרובה. אם יעשה את זה, אז מגיע לו. אם הפציעה עדיין משפיעה לרעה על היכולת שלו - הוא לא יעשה את זה וזה יהיה חוזה מקסימום רגיל ולא סופר מקס). אם יסרב, הם צריכים לראות בזה מכתב פרידה ולמצוא לו טרייד, אם יקבל אז הכל אחלה. כרגע, נכון ל12.6, אין להם בכלל מה לדון בסוגיה הזאת.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שאתה קורא נכון את המפה

הסיכוי שקוואי יחתום בתחילת יולי על סופר מקס שיכנס לתוקף ב-2019 הוא נמוך לדעתי.
&nbsp
אם מבחינתך זה שווה ערך למכתב פרידה, אז זה שם את סאן אנטוניו בעמדת מיקוח הרבה פחות טובה.
&nbsp
האמת היא שאין שחור ולבן. אין דבר כזה ששחקן "מועמד לטרייד" לעומת שחקן ש"לא מועמד לטרייד". כל השחקנים בליגה סחירים תמורת המחיר הנכון, והמחיר הזה משתנה בהתאם להתפתחויות. אם עכשיו אפשר להשיג תמורת קוואי X ובהמשך תהיה התפתחות שתרחיק עוד יותר את קוואי מהספרס זה גם יפחית את התמורה שאפשר להשיג עבורו לכדי Y. גם אז מן הסתם זה לא יהיה שחור ולבן, אלא הספרס יהיו מוכנים לוותר תמורתו רק תמורת Y אבל לא תמורת Z.
הפואנטה היא שיש ספקטרום המשכי של trade value, וכל השחקנים נמצאים על הספקטרום הזה. ברגע שברור לכולם שהקבוצה מחפשת עליך טרייד, זה אוטומטית מזיז אותך על הספקטרום לכיוון הערך הנמוך יותר.

Cade Foster

New member
כל זה נכון אבל לא ענית לי על דבר אחד

למה לסן אנטוניו להזדרז ולחפש טרייד לקוואי עכשיו, ולא אחרי שהיא עשתה צעד בכיוון של הארכת חוזה (בהנחה הסבירה שזה מה שהיא רוצה)? אם הציעו לו סופר מקס והוא סירב אז זה סוג של סימן קריאה כי קוואי לא יכול להשיג חוזה טוב יותר בשום מקום אחר. אם הוא מסרב הוא מפסיד המון כסף. אם הוא מסרב זה סימן שהוא לא רוצה להיות שם. למה שהספרס יחפשו לו טרייד שלושה שבועות לפני כן כשהם לגמרי באפילה במקום לברר קודם את המצב, ולבדוק האם הוא בכלל בר תיקון?
&nbsp
אם קוואי רוצה לעזוב בכל מקרה אז כל מה שהוא צריך לעשות זה לדאוג שבתקשורת יידעו שהוא לא מאריך (כמו פול ג'ורג' וקיירי אירווינג לפני שנה). כל השאר יקרה מעצמו. עכשיו למה שזה יקרה אחרי שיסרב להארכת חוזה ולא, נגיד, עכשיו?

rapgamer4ever

New member
תשובה

לא אמרתי שעכשיו זה הזמן היחיד שאפשר לעשות טרייד על קוואי. פשוט עכשיו זו נקודת זמן שלדעתי הם יכולים לקבל תמורתו את קיירי.
&nbsp
אם קוואי יחדש הקיץ חוזה בספרס זו האפשרות הכי טובה מבחינתם. אבל בהתחשב במשבר ששורר ביניהם, אני חושב שהסבירות לכך נמוכה. סבירות יותר גבוהה היא שקוואי לא יהיה מוכן להתחייב בשלב הזה, או אפילו ירצה לעזוב, ואז זה שם את הספרס במקום יותר גרוע ממה שהם עכשיו. הזמן משחק לרעתם באופן כללי.
&nbsp
זה כל הסיפור על רגל אחת. אין לי התנגדות עקרונית לחכות ולראות מה יהיה איתו בהמשך, פשוט צריך לקחת בחשבון שכמה שאתה יותר מחכה ה-trade value שלו יורד. ומצד שני יש לך צ'אנס שהוא כן ישאר בסוף ואז שיחקת אותה.

Cade Foster

New member
כמובן שהם לא צריכים לחכות לו לנצח

הם צריכים לשים את הגבול איפשהו, להחליט על דדליין מסוים שאם הם לא מקבלים בו תשובה הם מתחילים לפעול. אני פשוט לא רואה סיבה שהדדליין הזה יהיה לפני שהם בכלל יכולים לדבר איתו על החוזה הבא שלו, משהו שהתאריך הראשון שבו הוא יכול להתרחש הוא ב1.7.

rapgamer4ever

New member
נראה לי שהסברתי למה זה לא נכון לעבוד לפי דדליין

אלא בכל נקודת זמן לשקול את ההצעות, הסיכויים והסיכונים ולקבל החלטה בהתאם.
&nbsp
אגב זה קצת תמים לחשוב שלספרס אין מושג איפה השחקנים שלה עומדים לפני ה1.7.
רק אסכם שאם הוא באמת יאריך חוזה מיד בתחילת הקיץ אני אוכל את הכובע.

Reutk

Active member
חשבתי שהם תמיד יכולים לדבר

אבל החתימה עצמה יכול לקרות רק מ1 ביולי. מודה שאני לא כל כך טובה בעניינים האלה אני תמיד שוכחת איך הדברים האלה הולכים בדיוק.

Cade Foster

New member
אני חושב שמותר לסכם ב1.7 ולחתום שבוע אחרי

כמובן שמאחורי הקלעים כל אחד הישר בעיניו יעשה

Reutk

Active member
בגלל זה לא רציתי להיכנס בכלל למשבר עצמו

הנקודה שלי הייתה למקרה והסיכוי שקוואי נשאר הוא כמו שראפ חושב. מבחינתי, אין לי באמת מושג מה קורה שם, יש הרבה דברים שפשוט לא מסתדרים וסותרים אחד את השני.

למעלה