שרשור טריידים

Ring Bearer

New member
גם לי יש תחושה שהספרס צריכים לשקול לוותר על קוואי

לא רק בגלל הפציעה + חוסר הבהירות לגבי היחסים שלו עם הפרונט אופיס. גם בגלל שהוא ולמרקוס לא הצליחו לייצר כימית משחק טובה. אבל לא הייתי מוותר על תמורת תמורת קיירי. רק תמורת לברון\אנתוני דייויס\יאניס. דיוויס לא כל כך ריאלי מבחינת ניו אורלינס אבל לדעתי לברון על קוואי עובד בשביל כולם.
&nbsp
לגבי הטרייד השני, זה טרייד טוב אבל באמת שהערך של פול ג'ורג' ירד אם זה נראה הגיוני לתת אותו תמורת שני שחקנים משלימים שאחד מהם בן 34. ברור שזה גם בגלל שהוא יצא מהחוזה בכל מקרה, אבל כרגע הוא נראה לי מחוץ לטופ 25. אני גם ממש לא בדעה שג'ורג' + לברון בלייקרס זו קבוצה לאליפות. בקושי סיבוב אחד הם יעברו במערב.

rapgamer4ever

New member
לברון-קוואי זה לא טרייד שעובד בשביל לברון

לדעתי אם הוא בכלל שוקל להגיע לספרס זה במידה וישחק לצדו של קוואי והם יוכלו להתחרות ברצינות על התואר. לברון ואלדריג' זו התחלה טובה אבל הצוות מסביב לא מספיק חזק, אני לא חושב שלברון יעבור למערב מבלי שיהיו סביבו את הכלים לנצח את גולדן סטייט.
&nbsp
אני מסכים שגם לברון+ג'ורג' בלייקרס זו לא קבוצה לאליפות, לפחות לא בעונה הקרובה.

Ring Bearer

New member
זה לברון + אולדריג' + פופוביץ'

חוץ מזה כשלברון בוחר לצאת מהחוזה הוא מוכרח לחתום על 33 מליון? אם יחתום על 25 וטוני פארקר ירד ל"חוזה מאנו" יש להם 20 מיליון להחתים כמעט כל שחקן שרוצה אליפות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בשביל להביא את לברון

אני בועט בפאו ופארקר וב-30 מליון שהם שווים ביחד בלי לחשוב פעמיים
ומי לעזאזל נותן למילס 11 לעונה??

Reutk

Active member
לטוני אין חוזה לעונת 18-19 הוא שחקן חופשי

פאו, הייתי שמחה שהספרס יעיפו אותו בלי קשר לכלום.

Ring Bearer

New member
אוקיי זה אפשרי רק עם הנחה קטנה של לברון

הוא יכול לקבל את החוזה של קוואי + 85% מהחוזה של פארקר ולעמוד על 33 מיליון.
הערה צדדית: החוזה של פאו גאסול מזעזע.
&nbsp
לדעתי בסן אנטוניו לברון יכול להיכנס לסיטואציה היחידה בה הוא עדיין אלפא בקבוצה שבנויה סביבו ומועמדת לאליפות. ביוסטון של הארדן או בפילדלפיה של הצעירים הוא יהיה שכיר חרב. בלייקרס הוא ייקבר בהיסטוריה של המועדון. במקומות האלה הוא יהיה חייב להביא אליפות בשנה הקרובה, בעוד בס.א. יעניקו לו טיפול טימי, יקיפו אותו בשחקנים שמתאימים לו ויהיה לו סיכוי לאליפות גם בגיל 38. אבל זה לא יקרה אם הוא לא יסכים לקיצוץ כלשהו בשכר.

Reutk

Active member
לברון כבר אמר שהוא לא יחתום יותר על חוזה נמוך מהמקס

אני מניחה שבסיטואציה המתאימה הוא אולי יתרצה, אבל זאת לא הולכת להיות הסיטואציה הזאת של לשחק עם אולדריג'. אמרת שקוואי ולאולדריג' לא מתאימים ביחד מה גורם לך לחשוב שלברון ואולדריג' כן? ראית השנה שאולדריג' פרח שהוא ששיחק בפוסט קרוב לסל זה בדיוק ההפך ממה שלברון מעדיף שהגבוה בקבוצה שלו יעשה וראינו את זה עם בוש ועם לאב.

באופן אישי אם קוואי בריא אז הרבה יותר מעניין אותי לראות אותו ואת לברון משתפים פעולה. זה או שלברון מצטרף להארדן ופול ביוסטון נראים לי כמו האופציות הכי טובות בשבילו אם הוא רוצה להשיג עוד אליפויות. ורק במקרים כאלה אני יכולה לראות אותו שוקל אזשהי הנחה.

Ring Bearer

New member
גם אני הייתי שמח לראות לברון + קוואי + אלדריג'

אבל מבחינה חוזית זה לא אפשרי.
&nbsp
לברון זה לא קוואי. הוא מוסר בשתי דרגות מעליו ויסדר ללמרקוס מבטים פנויים שהוא בחיים לא מקבל. כמובן שיש משהו במה שאת אומרת לגבי היכולת שלהם לשתף פעולה. אני שוב סומך על פופוביץ' שידע להגיד ללברון לקחת 5-10 דקות מנוחה על המגרש ולתת ללמרקוס לעשות את הקטע שלו מתחת לסל, ולעומת זאת להזכיר ללמרקוס שפופ היה מוותר עליו בשביל דוראנט ועכשיו הביאו לקבוצה מישהו אפילו יותר טוב מדוראנט.
&nbsp
אני לגמרי מסכים שלמרקוס הוא ממש גבוה מהסוג הישן והטוב והגעה של לברון תצריך שינוי ויכול להיות שינוי משמעותי. אבל זה נכון לגבי כימיה בין כל שני כוכבים. אם לברון מגיע לרוקטס הוא ייאלץ להיות כינור שני בעודו השחקן הטוב בNBA. זה נראה לי תיק שהרבה יותר קשה לעכל.

Reutk

Active member
קוואי ולברון ביחד זה הכל. לא קשור ללמרכוס או לספרס.

כדי להשיג עוד אליפות לברון חייב לגבור על גולדן סטייט, הדרך הכי טובה לעשות זאת היא להצטרף לעוד שחקן ברמת טופ 5 וזה קוואי או הארדן. גם דיוויס או יאניס יכולים אולי להתאים.

בקשר לשיתוף פעולה של לברון ולמרכוס במקרה הזה למרכוס יהפוך ללאב2 בגרסה פחות טובה כי הוא קלעי פחות טוב. וראינו כבר שזה לא מספיק נגד ג"ס.

Ring Bearer

New member
זה מעניין. במקרה הזה אני חושב ממש הפוך.

למרקוס לא יכול להפוך ללאב או לבוש. הוא לא מסוגל. אבל אנחנו לא מדברים על אותה שיטה סביב לברון. אנחנו מדברים על הספרס + לברון. אם לברון מגיע לספרס במקום קוואי הוא עושה את זה כדי לשלב את היכולות שלו עם יכולות האימון של פופוביץ'. אני באופן אישי מאמין שאם יש מאמן שידע לייצר שיטה חדשה סביב לברון זה הוא.
&nbsp
נדמה שאת מציעה את הרעיון ההגיוני ביותר: לברון ביוסטון. אבל לברון בן 34 ובו בזמן הוא אלפא בזכות. אם הוא יצטרף להארדן מישהו מהם יצטרך ללכת צעד אחורה. לברון לא יעשה את זה ואני לא רואה את הארדן עושה את זה. דיוויס\יאניס אולי, אבל בלי מאמן רציני הם באמת יהפכו לעוד קווין לאב וכריס בוש, ותוך ארבע שנים אולי נוציא אותם מהטופ 20

fatnoam

Active member
בוסטון טורקת את הטלפון בפנים

אין להם שום סיבה לעשות את זה. קוואי הוא שחקן שיכול לשחק בעמדות 2-3. יודעים עוד מי יכול לשחק שם? הייוורד, טייטום, בראון. אמנם רק בראון מספיק אתלטי בשביל לשחק סמול בול 4 מול חלק מהקבוצות מה שקוואי יכול לעשות מול כל הקבוצות, אבל בשביל זה לא עושים טרייד.
כמו כן, בוסטון מאוד נתקעו בסט אופנס שלהם בפלייאוף, וקיירי הוא בדיוק הניצוץ הזה שהיה כל כך חסר. קוואי הוא לא זה.
בשלב זה גם יש תהייה האם קוואי - כשחקן מבוסס אתלטיות - יכול לחזור להיות שחקן ה-2-way הטוב בליגה כפי שהיה ב-2014, אחרי השנה המוזרה הזו, בניגוד לקיירי, שכבר הוכיח שהוא יכול לחזור באותה רמה ואפילו יותר אחרי Season ending injury.
&nbsp
&nbsp
הטרייד השני מעניין. אין ספק שפול ג׳ורג׳ יחסית מבוזבז באוקלהומה של ראסל, וסטרייט אפ שוטרס כמו רדיק וקובינגטון הם fit יותר טוב. כמו כן, לפילדלפיה אני אוהב את הרעיון של ג׳ורג׳, במיוחד כי זה לא סותם את ההתקדמות של פולץ וסימונס כמו הרעיון של לברון, במיוחד כי הוא מתאים להם באורך ובאתלטיות ובקליעה, ובמיוחד כי יש להם את בלינלי כגיבוי מספיק טוב לחמישיה. מצד שני, ג׳ורג׳ שווה הרבה יותר מרדיק וקובינגטון, ולכן פילדלפיה יצטרכו להוסיף עוד נכס - בחירות דראפט טובות, או אפילו דאריו סאריץ׳, מה שמוריד את האיזון מהטרייד ומשאיר את פילי עם חור. בוא נשים רגע את בחירות הדראפט בצד כי אני מניח שאוקלהומה ירצו לתת לראסל להתמודד ולא לבנות מחדש, ולכן אני חושב שאולהומה ירצו את סאריץ׳ ויצטרכו להעביר ביחד עם ג׳ורג׳ את כרמלו או טרנס פרגוסון, תלוי במצב המשכורות של הטרייד. בקיצור הבסיס טוב אבל הפרטים כפי שהצגת לא מסתדרים לי.
כמובן שזה תלוי ברדיק וג׳ורג׳ שחותמים מחדש, אז בעיניי פילדלפיה פשוט יכולה בלהתמקד ולהחתים את PG סטרייט אפ, בטח שיש להם מקום תחת הקאפ.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שכל קבוצה חייבת PG קלאסי ואנחנו גם רואים את זה

הארדן הוא SG שמשחק PG. לברון הוא SF-PF שמשחק PG. כשקרי היה פצוע גולדן שיחקה עם דוראנט/גרין בתור מובילי כדור ראשיים, לא קווין קוק.
&nbsp
גם בוסטון בהרכב של היוורד-בראון-טייטום-קוואי-הורפורד לא חייבת מוביל כדור קלאסי בגובה 1.90 שרשום בתור רכז. היוורד היה הרכז בפועל של יוטה בעונה הפעילה האחרונה שלו. כל החמישה מסוגלים לצאת קדימה אחרי ריבאונד, אפילו הורפורד עושה את זה מדי פעם ועל אחת כמה וכמה האחרים. אפרופו הורפורד, הוא באמת צפוי להיכנס לנעליים של דריימונד גרין בהרכב כזה ולחלק מסירות מההיי פוסט.
&nbsp
הרי אם אנחנו מדברים על רכזים קלאסיים אז אין לך כמעט כאלה בליגה. קיירי בעצמו הוא הרבה יותר סקורר מאשר פליימייקר. הזמנים משתנים ולדעתי לא תהיה לבוסטון שום בעיה בהובלת כדור בהרכב מגוון שכזה. במיוחד כשהם יכולים להעלות את רוזייר או סמארט מהספסל.
&nbsp
הגנתית הטרייד הזה יהפוך אותם לכוח אימתני. הם יחנקו קבוצות למוות. גם התקפית זה כאב ראש לא נורמלי ליריבה, כי אף אחת לא מסוגלת להעמיד הרכב הגנתי שיתן מענה הולם לארבעה תותחים בגובה 7'6- 9'6 פלוס הורפורד.
הכדורסל הולך לכיוון של סווינגמנים שיודעים לעשות הכל על המגרש ולדעתי בוסטון תהיה חכמה להוביל את המגמה ביתר שאת.
&nbsp
דבר אחרון- העובדה שקיירי נפצע בצורה משמעותית בפעם השנייה ממש לא משחקת לטובתו. זה רק מגדיל את הסיכוי שהברך תעשה לו בעיות בפעם השלישית.

fatnoam

Active member
זה רעיון שאפתני

צריך להבין אבל שהרוטציה הזו שתעבוד טוב מול גולדן (כן? לא בטוח), יכול להיות שהיא לא מספיק טובה בשביל לסחוב עונה שלמה. האם בוסטון מספיק טובה בשביל להמר על העונה הרגילה כמו שלברון עושה? האם בוסטון מספיק בוגרת בשביל לשחק בצורה מסויימת בעונה הרגילה ולעשות סוויץ׳ בפלייאוף?
האם הסיכון שבנ״ל שווה את הסיכון של להחליף את קיירי בקוואי או אולי מה שנשאר ממנו?
&nbsp
נראה לי יותר מדי סימני שאלה, פחות מדי סימני קריאה.

fatnoam

Active member
ואגב קיירי היה מצויין במאצ׳אפ מול קארי

זה לא שהנוכחות שלו או התלות שלו שוברת את היכולת שלך להתמודד איתם (כמו נגיד אייזיה תומאס).

rapgamer4ever

New member
אין כאן הימור על העונה הרגילה

בוסטון תהיה עמוקה באותה המידה בין אם תשחק עם קיירי או עם קוואי. אין כאן קיצור של רוטציה וגם לא עניין של סוויץ'. אתה קורא לזה סימני שאלה אבל לא ברור לי מה השאלה כאן.
&nbsp
התיאור של "מה שנשאר מקוואי" הוא מגמתי, אפשר לומר בדיוק באותה מידה שבוסטון מעבירה את "מה שנשאר מקיירי".
&nbsp
לגבי המצ'אפ מול הווריורס- אז חוץ מזה שקוואי הוא שחקן כדורסל יותר טוב מקיירי, הוא גם יותר מתאים לסכמה ההגנתית שמקשה על גולדן. אין לקיירי בעיית מצ'אפ מול קרי אבל יש לו בעיה לעשות סוויץ' על דוראנט בפוסט (מן הסתם גולדן תלך לשם כי זה המיסמאץ' הכי גדול לטובתה). שים את קוואי במקום קיירי ופתאום הרבה יותר קשה לווריורס ליצור יתרון ראשונה על ההגנה, והם תקועים במשחק אחד על אחד מול שומרים אישיים מעולים. זה ממש game changer.

rapgamer4ever

New member
באמצעות הסגל ההתקפי המצוין שיש להם

קוואי, היוורד, טייטום, בראון, הורפורד, רוזייר- לא קשה למצוא מישהו שישים סל.

למעלה