שרשור טריידים

rapgamer4ever

New member
שרשור טריידים

אפתח באחד משלי:
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=jllsm6z

קאזינס ללייקרס.
אינגרם, קלארקסון ולארי נאנס לסקראמנטו. מבחינה פרקטית הם גם ירוויחו בחירת סיבוב ראשון (שלא דרך הלייקרס), כפי שאפרט בהמשך.

למה זה טוב ללייקרס?
הם משיגים סופרסטאר מבלי לוותר על שני השחקנים הכי חשובים שלהם כרגע- דאנג'לו ראסל וג'וליוס רנדל. לדעתי קו קדמי של רנדל ובוגי יכול להיות מעניין כי שניהם יודעים לכדרר, למסור, ולשחק גם מחוץ לצבע.
לוק וולטון עושה רושם של מאמן שקאזינס יפרח תחתיו.
מה שיפה שללייקרס עדיין יהיו רול פליירס ראויים בסגל אחרי הטרייד, וגם מקום בתקרת השכר בקיץ הקרוב.

למה זה טוב לסקראמנטו?
כי זו השנה השביעית בעידן בוגי שהם לא מצליחים להעמיד קבוצה ראויה. גם לא נראה שהם בדרך לשם. קאזינס מסיים את החוזה בעונה שנה וחצי, כך שהזמן הנכון להעביר אותו בטרייד הוא עכשיו.
הקינגס מקבלים פרוספקט ליגה א' (אינגרם), עוד שני צעירים פרודקטיביים וגם עושים מקום בסגל לווילי-קאולי סטיין שהוא כולה סופמור וכבר בשולי הרוטציה.
השנה הם יסיימו בתחתית הליגה ויצילו את בחירת הדראפט שלהם (אם היא מחוץ לטופ 10 הם מאבדים אותה).
לדעתי גרעין של קלארקסון-אינגרם-נאנס-קאולי סטיין יחד עם עוד בחירת דראפט או שתיים גבוהות בשנים הקרובות, יוצר גרעין יותר טוב ועם תקרה יותר גבוהה מאשר הגרעין הנוכחי של קאזינס ושום דבר לצידו, שנכשל כל עונה מחדש.

דעתכם?

billc

New member
יש איזה שמועה בקשר לטרייד עם הלייקרס

שמות קצת שונים, בכל מקרה הטרייד שלך טוב לסאק

אני לא בטוח שזה טוב ללייקרס בוגי שחקן בעייתי שלדעת רבים
צריך לשחק עם שחקן כוכב עם אופי אלפא

rapgamer4ever

New member
יש הרבה אופטימיות סביב הלייקרס

היא מוצדקת במידה, אבל נשאלת השאלה מה הם בטוחים שיש להם ביד.
דאנג'לו ראסל- הוא יהיה שחקן טוב, אולי אולסטאר, כנראה שלא סופרסטאר.
ברנדון אינגרם- סימן שאלה גדול. אף אחד לא יודע מה יהיה איתו.
ג'וליוס רנדל- הבעתי את דעתי עליו מספר פעמים. הוא יהיה שחקן טוב, לא יותר מזה.
&nbsp
סביבם עוד חבר'ה נחמדים אבל לא כאלה עם פוטנציאל כוכבות.
נכון לעכשיו יש להם סיבות לאופטימיות בעתיד אבל אין להם שום ביטחון בסגל... אולי הם יצמחו לכוח משמעותי ואולי סתם יהיו קבוצה סבבה או אפילו בינונית. אני חושב שהגרעין של ראסל-רנדל-קאזינס הוא התחלה נהדרת, משם הם צריכים רק להתאים רול פליירס (שחלקם כבר בקבוצה) כדי להיות ממש טובים.
&nbsp
במחשבה שלי הטרייד הוא נו בריינר ללייקרס, לגבי הצד של סקראמנטו חשבתי איפה לפצות אותם כמה שיותר.

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה:

אינדיאנה- בוסטון: הפייסרס טובים בבית. בוסטון במומנטום חיובי. יהיה צמוד מאוד.
&nbsp
ברוקלין- גולדן: הווריורס במאזן מושלם מול המזרח וישמרו עליו גם הלילה.
&nbsp
ניקס- אורלנדו: לא בדקתי ולא חקרתי אבל איכשהו הלו"ז של הניקס נראה לי ממש קל.
&nbsp
מיאמי- לייקרס: התחילו את העונה בכיוונים מנוגדים אבל עכשיו די צמודות.
&nbsp
קליפרס- ספרס: המשחק המרכזי. הקליפרס ללא בלייק אבל בינתיים זה לא הפריע להם לתת בראש. סאן אנטוניו השיגה ניצחון קשה ביוסטון ותנסה להשיג אחד גם הלילה. סיכוי לא רע בכלל שזה יהיה חצי גמר המערב אז... יהיה מעניין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולדן בפיגור 14 מול הנטס במחצית. WTF??

לא שיש לי ספק מי תנצח אבל בכל זאת תוצאה מפתיעה כרגע
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אפשר להרגע, 6 דקות בתוך הרבע השלישי, גולדן עולה ליתרון 2

rapgamer4ever

New member
אין על הקליפרס... תמיד מספקים הפתעות. סיכום המשחק:

הקליפרס פתחו עם פול פירס בחמישייה (בחסרונו של בלייק).
הספרס פתחו טוב וקוואי הדביק למבאה-מוטה שתי עבירות מוקדמות. ווסלי ג'ונסון עולה לשחק. ההתקפה של הקליפרס נראתה לא טוב בדקות הראשונות אבל 3 שלשות יפהפיות של רדיק הביאו להם את היתרון. מאותו הרגע נעלמו עקבותיו של רדיק.
פירס שחקן גמור. לזכותו הוא נאבק בפאו גאסול ובלמרכוס אלדריג' בפוסט. מהראשון חטף כדור (בעבירה), מהשני חטף מרפק ו-offensive foul. בכך הסתכמה התרומה שלו.
כריס פול כרגיל שולט על המשחק כמו שאף רכז אחר לא יודע. עשה הרבה מהלכים גדולים וסלים בסוף שעון. דאנדרה ג'ורדן התגלגל חזק לצבע והיה מאוד אפקטיבי במחצית הראשונה.
&nbsp
בצד של הספרס רק קוואי הופיע. גאסול ואלדריג' מחטיאים מיד ריינג' פנויים ומצליחים לסיים רק את מה שהם לוקחים בריב' התקפה (בד"כ כשדאנדרה מחוץ לצבע). טוני פארקר חושך כל המשחק. לא זוכר את הפעם האחרונה שהוא שיחק יותר טוב מהמחליף שלו, פאטי מילס, שלדעתי יותר טוב ממנו לפחות בשנה וחצי האחרונות אם לא יותר.
&nbsp
קוואי מושך עזרה מהגנת הקליפרס ואפילו כשהוא מחטיא או מוסר כדור לא מדויק, ההגנה של הקליפרס הרבה פעמים לא מסודרת וזה מסתיים במבט פנוי. אף על פי כן אפשר לציין לטובה את אוסטין ריברס ו-ווסלי ג'ונסון ששמרו עליו טוב ככל האפשר.
&nbsp
היתרון של הקליפרס נע בין 5 ל-12 נקודות כאשר הספרס מחטיאים זריקות נוחות. אני מאמין שברוב המקרים האלה יש סיבה להחטאות והלילה הקליפרס סגרו חזק ושיחקו עם המון אנרגיות, מה שגרם לספרס להחטיא זריקות שהם בד"כ קולעים.
הקליפרס כל פעם שלפו שפן אחד מהכובע. בהתחלה זה היה ג'מאל באחד ממשחקי הג'מאל הטובים שלו, בהמשך ריימונד פלטון שעשה צחוק מגאסול בפיק אנד רול. אפילו ווסלי ג'ונסון ומבאה-מוטה הבריקו פעם ושם עם מהלכים בהתקפה.
&nbsp
כריס פול מתח את -hamstring והתבשר שלא יחזור למשחק. דוק ריברס בהחלטת אימון אמיצה ומוצלחת החליט לסגור את המשחק עם שחקני ספסל בלבד- פלטון, ריברס, ג'מאל, ווסלי ג'ונסון, ספייטס. הרכב קצת שבור אבל כזה שעשה הרבה מהלכי האסל בהגנה.
פופוביץ' התעצבן בשלב מסוים וסגר את המשחק עם כמה שחקני ספסל עמוק. משחק הזוי כבר אמרנו?
&nbsp
בסיום הקליפרס מנצחים, למרות מקרה קלאסי של "הנה עוד רגע הספרס תופסים אותם".

Cade Foster

New member
טרייד די טוב

למרות שבמקום הלייקרס הייתי מעדיף להעביר את רנדל ולא את אינגרם. אם שרפתם בחירה #2 עליו (והוא היה קונצנזוס לבחירה טופ 2, כלומר לא רק הלייקרס ראו בו פוטנציאל גדול) אז זה לא לעניין להרים ידיים אחרי חצי עונה. אבל עם על זה העסק קם ונופל, אני במקום הלייקרס מעביר את זה בכל מקרה.
&nbsp
למרות שבמחשבה שנייה קאזינס העונה מראה שהדיבורים על התבגרות שלו היו מוקדמים, עדיין אותו ערס מפגר. בקיצור לא יודע. אסון או ששון, אבל מה יש ללייקרס להפסיד, לא רואה איך החומר הזה מביא אותם רחוק.

picki23

New member
בתור אוהד לייקרס אני מודאג

בחרנו שתי באסטס ברצף בדראפט וקשה להודות בזה אבל צריך להודות.

דיאנג'לו ראסל בינוני מאד וזו כבר תקופה שאני חושב שהוא לא יוכל להיות רכז פותח טוב בנביאיי, בטח שלא עם כל החברה שמשחקים השנה במכללות, יש שם כמה סופרסטארים משוגעים!

לגבי ראנדל אני לא מסכים עם דעתך וזה בסדר, אני חושב ששנה הבאה הוא יהפוך להיות סטאר בליגה. הוא משחק בצורה בלתי רגילה בעיניי השחקן הכי טוב של הלייקרס ואחריו לו וויליאמס וניק יאנג.

לגבי אינגרם - זה קשה... כאילו כשרואים אותו משחק רואים שיש שם כשרון בלתי מוסבר. הוא ארוך, אתלט אבל הטאץ' לא שם למרות שההייפ סביבו היה שהוא יהיה קלע מצוין. אז כרגע הוא לא שם ולקליעה בליגה צריך לתת זמן. הבעיה הנוספת היא שמבחינת חוזק הוא פשוט לא מספיק חזק לעצור שחקנים גדולים ולא מספיק חזק בשביל לחדור בעצמו לסל. זה מדאיג. הוא לא שש עשירית מדוראנט כשהוא הגיע לליגה.

לכן אני חושב שאת קלארקסון צריך להשאיר ואת ראסל לשלוח יחד עם אינגרם לטובת בחירת סיבוב ראשון. ללייקרס יש אפשרות להנות מכשרון משוגע.

rapgamer4ever

New member
באסטים? אתה קופץ למסקנות מוקדם מדי

למה דאנג'לו ראסל לא יכול להיות רכז פותח טוב? הוא בן 20 ויש לו יכולות סקורינג וסייז.
סופרסטארים במכללות זה רק על הנייר. לא בקטע של לנפנף בטעויות אבל אם אתה זוכר את הדיון שלנו על סטנלי ג'ונסון בזמנו... שאתה התייחסת אליו בתור שחקן בטוח שיתפוס מקום בחמישייה ויפרח בקלות. ואני לא הבנתי מאיפה הביטחון הזה כי עוד לא ראינו אותו משחק בליגה של הגדולים.
&nbsp
לגבי אינגרם ידענו שהוא מגיע לא מוכן לליגה. מסכים שבינתיים זה לא נראה טוב אבל אי אפשר למחוק את הנתונים וההייפ שהיה לו רק בגלל המדגם הקטן מהעונה.
&nbsp
ראסל+אינגרם עבור בחירת סיבוב ראשון? כל אחד מהם בנפרד שווה הרבה יותר מזה.

picki23

New member
באסטים ביחס לבחירה מס' 2

לגבי סטנלי ג'ונסון, אומנם לא חטף את המקום בחמישיה כפי שחשבתי אבל אני מייחס את זה לעומק של דטרויט בעמדה לעומת רוקיז אחרים. אני חושב שהוא יותר טוב מג'סטיס ווינסלו לדוגמא. אולי עוד יתפתח לסופרסטאר.

לגבי דיאנג'לו, זו כבר תקופה שראיתי אותו משחק משחק אחר משחק, עד הפציעה והחל מהחזרה ממנה והוא פשוט בלוף. הוא באמת בלוף. תראה איך ג'רו הולידיי יכול להשפיע על קבוצה והוא בסה"כ סביר. דיאנג'לו לא שם. אתלטית הוא בינוני מאד. הוא ארוך ויכול לקחת ריבאונדים אבל הוא לא מסוגל לשמור כמעט על אף אחד בליגה. זה מביך. המסירות שלו מאד לא מדויקות, הוא כמעט ולא חודר לסל והוא לוקח זריקות שהוא לא צריך לזרוק. תסתכל על דווין בוקר, שחקן שהוא באמת לא אמור להיות סופרסטאר בעתיד, התקרה שלו היא אולסטאר. ההבדלים ביניהם הם שמים וארץ. הלייקרס לא ציפו לתהליך של סבלנות, תהליך ארוך של שנים. תסתכל על ג'ואל אמביד בשנתו הראשונה, קארל אנתוני טאונס בשנתו השניה, וויגינס בשנה שעברה כולם כמה רמות מעל דיאנג'לו. לוק וולטון מוציא בקביעות את דיאנג'לו במאני טיים, זה מגוחך, כאילו הוא רוקי שצריך להרוויח את זה שוב כמו בתקופת ביירון סקוט ולוק וולטון מאמן טוב.

אני לא מציע לך לראות את הלייקרס כי הם גרועים אבל אם אתה רואה, תסתכל על כמה שדיאנג'לו לא מצליח לעשות את מה ששחקנים פחות טובים ממנו לכאורה מצליחים לעשות.

rapgamer4ever

New member
באמת שאני לא רואה הרבה לייקרס

ולא גיבשתי דעה על דאנג'לו. פשוט נשמע לי שאתה שופט אותו בחומרה. כמובן שהוא לא קארל אנת'וני טאונס אבל גם לוויגינס ולבוקר שציינת יש בעיות, והם יהיו בעתיד שחקנים יותר טובים בהרבה ממה שהם היום.
&nbsp
במקרה של אינגרם אני באמת לא יודע איך אפשר לקרוא לו באסט, שחקן שלפני חצי שנה לא היה מוכן בשום צורה לשחק ב-NBA אז כמובן שהוא רק עושה את הצעדים הראשונים. הוא לא home run כמו אמביד שמתבלט מהרגע הראשון, אבל אם תסתכל על התקדמות של שחקנים מהרגע שנבחרו בדראפט ועד איפה שהם היום (דיוויס, קוואי, פול ג'ורג', הארדן) כמובן שיש לו עוד קילומטרים להשתפר. כמה הוא ישתפר בעתיד זו שאלה שאי אפשר לענות עליה כרגע.
&nbsp
סטנלי ג'ונסון עשה עונת רוקי בינונית מאוד, את העונה הנוכחית הוא פתח גרוע ואפילו קיבל DNPs. התקווה שיהפוך אי פעם לסופרסטאר נראית תלושה מהמציאות (לא שראו בו פוטנציאל סופרסטאר מלכתחילה, אבל דיברו על כמה שהוא מוכן לליגה מהרגע הראשון וברור שהוא לא).
אני חושב שכמעט בלתי אפשרי לומר ששחקן יהיה סופרסטאר ב-NBA על סמך היכולת שלו במכללות. על כל דוגמה מוצלחת אפשר למצוא דוגמאות הפוכות. בכל דראפט יש באסטים וגניבות בלתי צפויות שנובעים מהעובדה שיכולת החיזוי של הסקאוטרים מוגבלת. ריקי רוביו הוא דוגמה לשחקן שבגיל 15 היה הכי טוב בעולם לבני גילו והיום הוא בסך הכל עוד רכז בליגה. אייזיאה תומאס היה נובאדי שבקושי נבחר בדראפט והוא בדרך למשחק אולסטאר שני ברצף.

fatnoam

Active member
הם לא באסטים, הם ילדים....

ד׳אנג׳לו ראסל בן 20 (יליד 96 כן), אינגרם בן 19. ברור שאין להם את הפיזיות של שחקנים בני 26 שבדיוק בשיא הפיזי שלהם.
&nbsp
אני דווקא מאוד מבסוט מראסל, הוא העלה המון בשרירים ובמשקל ביחס לשנה שעברה, זה מה ששחקן בשלב הזה של הקריירה שלו צריך לעשות!
לעשות עליו טרייד זה מקובל רק אם התמורה שתקבל עליו תהיה גדולה באמת - כמו ווסטברוק. לתת אותו ועוד כמה צעירים מבטיחים כמו אינגרם וכמו נאנס תמורת בוגי - שהיכולת שלו לסחוב קבוצה לפלייאוף היא סימן שאלה בעצמה - זו טעות פטאלית.
&nbsp
אולי הייתי עושה את הטרייד על בוגי, אם הייתי יודע שאני מוביל במירוץ ל-FA ברמת אולסטאר לפחות. אבל אין משהו מעניין (מצד שני זה אוהדי לייקרס. יש מצב שהם חיים בסרט שסטף (מסיים חוזה השנה) חותם שם), אז למה להמר?
&nbsp
עדיף כבר לחכות לקיץ ולנסות להחתים את בלייק בחינם.

somone1411

New member
לא רואה את האור בקצה המנהרה

לוק אחלה מאמן ואחלה מונטור, ועל הנייר יש הרבה כישרון בלייקרס, אבל עדיין לא רואים שמץ של פוטנציאל מבטיח. מחכות לאוהדי הלייקרס עוד הרבה שנים של סבל, אם כי אני לא מבטל את אינגרם, ראסל ורנדל כל כך מהר. גם קובי היה כזה בשנתיים הראשונות שלו, אינגרם עוד יתחזק ויצבור ניסיון. אני מתעב את דיאנג'לו הפרחח, אבל הוא יהיה רכז מוביל בליגה הזו. לא מסכים בכלל לגביו.

picki23

New member
קובי עשה דברים על המגרש בעונת הרוקי שלו

שהראו פוטנציאל שצריך ליטוש. פוטנציאל אמיתי.
&nbsp
אינגרם הוא סימן שאלה מאד גדול. אני בספק אם הוא יצליח לממש חצי מהפוטנציאל שלו על פני 6 שנים.
&nbsp
אין מה לתעב את דיאנג'לו, הוא לא פרחח, הוא הרבה יותר בוגר השנה ויש לו מטליות שחסרה כשרון בניגוד לאינגרם שבעל כשרון אבל חסרה מנטליות. אני פשוט לא מאמין בשניהם, באמת. אינגרם מאכזב ברמות קשות, וראסל לא ממש מאכזב אבל גם לא ממש מצליח.
אם אתה מסתכל על הרכזים שיגיעו שנה הבאה, יש לך 4 שהולכים להיות כנראה סופרסטארים בליגה ברמה הרבה יותר וודאית ביחס לברנדון אינגרם. ה4 האלה יגיעו לקבוצות שצריכים רכזים, רכזים פותחים בוותק סביר יישארו עוד 4 שנים ושוב ללייקרס תהיה בעיה בעמדת הפוינט גארד.
&nbsp
זה תור הזהב של הפוינט גארדים בליגה ודיאנג'לו לא עומד עם סקוררים משוגעים באותה שורה.

fatnoam

Active member
לד׳אנג׳לו השנה

יש ממוצעים מאוד דומים לאלו של ראסל ווסטברוק באותו הגיל.
&nbsp
ווסטברוק לקח עוד 2 ריבאונד, אבל ד׳אנג׳לו מוביל בכמעט 10 אחוזים באפקטיב FG%.
&nbsp
בקיצור, אני לא מבין מה אתם מתלוננים. הוא ילד. ילד. ברור שהוא לא יעמוד עם כריס פול או קיירי.
&nbsp
ואני לא מבין את ההתלהבות מהרכזים שעכשיו במכללות, דאנג׳לו היה הפוינט גארד הכי מלהיב במכללות במחזור שלו. פשוט מה שקורה בקולג׳ זה לא דומה בכלל למה שקורה בליגה.

אני לא מבין איך אפשר כל פעם להתלהב מחדש משחקני מכללות

אחרי שראינו כבר אלף פעם ששום הצלחה במכללות לא מבטיחה הצלחה ב-NBA. כמובן שיש קורלציה אבל זה עדיין הימור.

picki23

New member
טרייד שלי בנוגע ללייקרס

הלייקרס מקבלים:
בחירת דראפט ראשונה של הסיקסרס
נרלנס נואל
ג'סטין הולידיי

הסיקסרס מקבלים:
דיאנג'לו ראסל
ברנדון אינגרם
בחירת דראפט מהניקס

הניקס מקבלים: