שרשור טריידים

picki23

New member
הניקס יבחרו אמצע דראפט השנה

וניק יאנג משחק ברמה אחרת לגמרי השנה. פשוט שחקן שישאיר את פיל ג'קסון על הכסא עוד שנה (לא כי הם יזכו באליפות, כי זה פשוט קפיצת מדרגה מבינונית, לבינונית +)
&nbsp
ג'סטין הולידיי טוב להם בהגנה אבל הם נואשים לספסל פורה התקפית וניק יאנג מהספסל זה שדרוג עבורם.
&nbsp
אני מאמין שהם היו לוקחים את העסקה, במיוחד כשלא בטל הסיכוי שיעבירו את כרמלו בטרייד תמורת שחקנים משלימים ובחירות דראפט גבוהות (סבירות בלתי מבוטלת).
&nbsp
העסקה נשמעת משוגעת בסטנדרטים של שנה שעברה אבל בנביאיי מסתכלים על מה שרלוונטי ועכשיו ניק יאנג מאד רלוונטי . יכול להיות שבעוד חודשיים לא יהיה לזה קרקע (רק אומר כמה טרייד כזה מסוכן)
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ניק יאנג משחק ברמה אחרת השנה כי הוא בקבוצה נחמדה

עם הרבה צעירים שחולקים את הכדור ומאמן קר רוח שמאמין בו ולא מתרגש מהשטיקים שלו. תעביר אותו לניקס לצד רוז ומלו ותראה בעיקר בלאגן. הניקס לא מוותרים על בחירה בשביל זה.
&nbsp
מסכים עם יובל שגם הלייקרס לא לוקחים אבל נראלי הסירוב של הניקס הוא ממש מובן מאליו שהוא פוסל מיידית את הטרייד מבלי שנכנסים בכלל לשיקולים של ל"א.

casper8

New member
חוזים חוזים

לאינגרם חוזה לעוד 4 שנים, שמסתכם במשהו כמו 30 מיליון דולר.
קלארסון עם חוזה לעונה של 7 מיליון.
נאנס עם חוזה של משהו כמו 8 מיליון.
&nbsp
בראיינט פרש, קיוו לבנייה מחדש של הקבוצה, וזה בנתיים לא הולך, כנראה ואני מקווה שזה יקרה בעונה הבאה.

אני לא עושה טרייד של קאזינס לאף קבוצה + נצל"ש

ברור לי למה הלייקרס יעשו את זה [במיוחד אם רנדל לא חלק מהחבילה], אבל אביא את הזוית של סקרמנטו. קודם כל, לגבי בחירת הדראפט שהוזכרה, וזה נכון, אבל אם אתה שואל היום את דיבאץ וכל אוהד של סקרמנטו - לוותר על בחירת סיבוב ראשון או לעשות פלייאוף אחרי 10 שנים, זה אפילו לא קרוב. במילא יש תחושה שהקבוצה לא יודעת להיבנות דרך הדראפט. כל עוד סקרמנטו נמצאת במאבק על המקום השמיני [בלי קשר לניצחון הלילה, כי השרשור נפתח לפניו], ולא משנה העובדה שהדראפט צפוי להיות חזק מהרגיל, אני לא עושה טרייד שמחליש אותי, ולשלוח את קאזינס זה גומר לי את העונה לא רק מקצועית, אלא גם שיווקית. אני מפסיד מיליונים.

אני מסתכל על קאזינס, כמה שהוא לא מנהיג וכל מה שנאמר וידוע עליו, הוא עדיין הביג מן הדומיננטי בליגה. וכמו השחקנים הגדולים באמת, בכל עונה הוא מוסיף עוד אספקט למשחק שלו, זה לא שאני צופה רגרסיה מטורפת אחרי שיקבל את הכסף הגדול. רק בן 26, כל עוד הוא יכול לתת לי 70 משחקים בעונה ולסקרמנטו יש את היכולת להציע לו כסף שאף קבוצה אחרת לא יכולה, אני לא מעביר אותו מתחת להצעה יוצאת דופן שתקצר לי את הרי-ביליד משמעותית. לא רואה איך אינגרם, קלארקסון עוזר לי. יתרה מזאת, להעביר את ארגיובלי גדול שחקני הסקרמנטו קינגס בכל הזמנים ליריבה השנואה ביותר? count me out.

** כריס מניקס ['דה ורטיקל'] מדווח שגוראן גראגיץ' פתוח לטרייד, שקבוצות פנו למיאמי בעניינו, ושאפילו טרייד שלו לסקרמנטו נפל בתחילת העונה כשולאדה דיבאץ סירב להצעה על רודי גיי + דארן קוליסון. דראגיץ' הגיע למיאמי מתוך מחשבה שהקבוצה תהיה קונטנדרית, וברגע שזה התפרק, לא ברור אם רוצה להשתלב בקבוצה כזאת. לדראגיץ עוד שנתיים מובטחות בחוזה ושנה שלישית שהיא אופציית שחקן. היו דיווחים על טרייד לסקרמנטו בתחילת העונה, אבל לא זכור לי שזה היה קרוב בשום צורה - ודוקא מהכיוון של מיאמי, שסירבה. האם דיבאץ באמת הוא זה שסירב, ואם סירב זה בגלל דארן קוליסון? היום כשדארן קוליסון לא ממש פוגע ולא בטוח שסקרמנטו תרצה להחזיר אותו [גם הוא שחקן חופשי בלתי-מוגבל בסיום העונה], האם היה מסכים לטרייד עליו?

קוליסון יהיה החתמה קלה לסקרמנטו או לכל קבוצה שתקבל את זכויות הבירד שלו בטרייד, כי אני לא רואה אף קבוצה תחרותית שתשתמש בתקרת שכר בשבילו. אבל לראות את סקרמנטו הולכת 4 או 5 שנים איתו לאור היכולת החלשה שלו העונה, זה לא יקרה. אני לא מחזיר אותו אם זה תלוי בי, כי מבחינתי הוא לא שווה יותר מ-3 שנים / 36-45 מיליון, ואי אפשר לקחת סיכון שהוא יחתום על זה בסיום העונה. כל זה תלוי ביכולת של דיבאץ להשיג רכז לעונה הבאה - דראגיץ, רוביו, קמרון פיין או אחר.

** בריאן ווינדהורסט מיודענו [נוט!] התארח בפודקאסט של זק לואו ['דה לואו פוסט']. לטענתו, ולא יודע אם זה ניסיון להיראות "אינסיידר" או שיש בזה אמת, סקרמנטו כבר תקופה מדברת עם פיניקס על ברנדון נייט. הוא אומר, שולאדה הוא איש של דיבורים ופחות של מעשים, וזה מתסכל אנשים. הוא חושב שלא כולם מסכימים עם זה שנייט יכול לשחק רכז, וזה פוגע בערך שלו.

מבחינת סקרמנטו, אני לא מפחד לשחק עם נייט כסקנד גארד. אני אוהב את הטווח שלו. בכל-זאת, אם אני צריך לבחור ויש אפשרות כזאת, אני הולך על אריק בלדסו, כי אני יודע שהוא חבר קרוב של קאזינס והייתי רוצה לבנות קבוצה יותר מגובשת ומחויבת, ואני יודע שאם יש לי את בלדסו וקאזינס אני מקבל את זה. מבחינה מקצועית, אני אוהב את נייט יותר. מעניין אם פיניקס תהיה מעוניינת במשהו כמו קולי-סטיין + ארון אפללו [רק 1.5 מיליון מובטח בעונה הבאה] + הזכויות על בוגדנוביץ' ?

rapgamer4ever

New member
אני חושב שסקראמנטו לא תגיע לפלייאוף

החולשה הבלתי צפויה של פורטלנד העונה מסתירה את החולשה של סקראמנטו, שהייתה ועודנה קבוצה מתחת לממוצע.
סיכויי הפלייאוף העונה נמוכים. פורטלנד לדעתי עדיפה וגם אם היא תיפול, יש שורה של קבוצות ברמה של סקראמנטו שיאבקו כולן על מקום אחד.
&nbsp
בין אם תגיעו לפלייאוף (דרך מאזן שלילי סביר להניח) ובין אם לא- מה התוכנית של סקראמנטו לעתיד? להמשיך במגמת הדשדוש בתקווה לגנוב את המקום השמיני בסוף העונה?
זו לא אשמת קאזינס אבל כרגע סקראמנטו היא קבוצה של איש אחד ואין לה מסלולים להתחזק. לא דרך הדראפט כי היא לא מספיק גרועה. לא דרך הסגל הקיים כי אין לה פרוספקטים (חוץ מקאולי-סטיין שמיובש). לא דרך טריידים כי אין לה נכסים. לא דרך הפרי אייג'נסי כי היא בדיחה ניהולית ובכל מקרה קשה להביא כוכבים.
&nbsp
אני מבין שפלייאוף השנה זה אפשרי ומפתה אבל מה המסלול של סקראמנטו לשנים הקרובות? להבנתי זה עוד מאותו הדבר...
להבדיל, אם אתה מבצע את הטרייד יש לך פוטנציאל לפרנצ'ייז פלייר שאולי יתממש ואולי לא (אינגרם), עוד חבורה של צעירים מוכשרים שיקבלו הזדמנות (קלארקסון, נאנס, סטיין) ואתה תהיה בתחתית הליגה ותבחר שחקנים גבוה בדראפטים הקרובים, בתקווה למצוא כוכב או שניים. לא בטוח שתשיג כישרון ברמה של קאזינס אבל תוכל ליצור גרעין הרבה יותר טוב.
כרגע יש בסקראמנטו פרנצ'ייז פלייר אבל כל הקבוצה סביבו מסונדלת. האם אתה מנתח את המצב שונה ממני?

billc

New member
דווקא לעשות עכשיו עליו טרייד זה מעולה, כי הערך שלו לפי דעתי

כרגע בשמיים,

בכל מקרה אם אתה לוקח את בוגי, כל ההתקפה שלך משתנה, שחקן גבוה שדורש המון את הכדור, ורוב הקבוצות לא משחקות כך כיום, אפילו פופביץ׳ שינה שיטה גם שדאנקן היה עדיין יחסית ברמה גבוה, כי הוא הבין שזה שהתקופה השתנתה,

יש מעט מאמנים שאוהבים שחקנים גבוהים סופר דומיננטים, ואחד מהם זה ייגר
המאמן שלו כרגע שאימן גם את מארק גאסול, אני חושב שגם פט ריילי אוהב, הקטע שיש להם כבר אחד כזה, ואולי אפשר להוסיף סטאן וואן גאנדי מדיטרויט, הבעיה שם
שבוגי ירצח את סטאן אחרי 5 דקות ביחד

נצלש- SkankHunt42 גרסת חג המולד + קראוד פאנדינג לילד מתוסכל!

** פוסט שמתפרסם באתר אוהדי וושינגטון " Wiz of Awes" [מבית 'פנסיידד נטוורק', בדומה לאתרי אוהדים אחרים ש"דיווחו" על האפשרות שכספי יגיע לאוקלהומה סיטי, אורלנדו וכיוצ"ב] ע"י ג'ן ג'ולי סמית', מעלה את הרעיון שעמרי כספי מתאים לוושינגטון וויזרדס. אם להתעלם מהעובדה שצייצתי על האפשרות שכספי ימצא את עצמו בוושינגטון כבר לפני שנה וחצי, אז מדובר בשמועה, ספקולציה, דיעה, רעיון ....לא דיווח של אינסיידרית.

כל זה כדי לומר, שאף שלא הקדשתי לזה יותר מדי זמן או מחשבה נראה שלפחות שני אתרים ישראלים למדו לקח [!!!] ודיווחו כמו שצריך - ONE , ו-וואלה! .

ב-ONE נכתב: "במקביל, אוהדי הוושינגטון ויזארדס ישמחו לראות את כספי עובר בטרייד לקבוצתם, ואף טור דעה של אוהדת הקבוצה ג’ן ג’ולי סמית’ עלה לאתר FANSIDED ובו נכתב... ";

בוואלה נכתב: "על אף שלא פורסם בארצות הברית על אף קבוצה שמביעה עניין קונקרטי בכספי, השמועות ממשיכות לצוץ. באתר האוהדים Fansided עלתה כתבה שמסבירה למה כספי יתאים לוושינגטון..."

בראבו! לא סרקזם, אלא תחושת סיפוק.

עד כאן בסדר. עוד נכתב על "דיווח" של אתר NBC שאומר שכספי עדיין מעוניין בטרייד, למרות חזרתו לרוטציה. שוב, לא הקדשתי לזה את כל המשאבים ויכול להיות שזה באמת פורסם היכן שהוא ואתן לאתרים הישראליים ליהנות מהספק, אבל אני תוהה האם ה"דיווח" הוא בעצם זה, ואם דן פלדמן הוא באמת המקור, אזי שלא נאמר שם שכספי מבקש עדיין טרייד, אלא שביקש טרייד - וככל שאנחנו יודעים, למרות שהכחיש, זה עדיין רלוונטי [וזו פראפרזה שלי, כי גם את זה פלדמן לא בדיוק כותב בשורה וחצי שהוא מזכיר את כספי...].

** אוהד של סקרמנטו נכח במשחק של מינסוטה. המקומיים רצו להריץ עליו דאחקה, אז קראו לו לעלות למגרש ולקבל מהקמע של הטימברוולס, Crunch the wolf בתפקיד הגריניץ', סוני פלייסטיישן 4 . ואז לקחו לו את זה. הפרצוף של הילד נראה כל כך מגוחך שכל הסיפור נראה מבוים, אבל לפחות לפי קרמייקל דייב, שהוא verified ב'טוויטר' ויש לו 35,000 עוקבים, אולי זה לא מבוים אחרי הכל. גם אם זה לא מבוים, הטימברוולבס הבינו די מהר שרק נזק יכול לצאת מזה, אז הם נתנו לילד את המתנה, רק שישתוק. אוהדים של סקרמנטו התקוממו ואירגנו GoFundMe לילד במטרה לארגן לו סוני פלייסטיישן 4 + כרטיסים למשחק של הקבוצה. אינקרדבלי, הם גייסו לא פחות מ-2,300 דולר בתוך 3 שעות בלבד! זוכרים את הראפר ליל בי? זה שעוקב אחריי ב'טוויטר' ושהטיל קללה על קווין דוראנט לפני 5 שנים [עד שביטל אותה העונה, כי ליל בי אוהד של גולדן סטייט....] ? אז הוא לא אהב את מה שמינסוטה עשו.

בכל אופן, כל הסיפור הזה משעשע ומראה את הצד היפה של הספורט כאשר הפן בייס נרתם בהמוניו לממן לילד שאוהד את הקבוצה כרטיסים למשחק. וזו הסיבה שהליגה נלחמה להשאיר את הקבוצה בעיר הזאת, כמות שהיא.

** ההצבעה ל'אול סטאר' החלה! השנה לראשונה גם שחקנים ועיתונאים יצביעו. הסקרמנטו קינגס מבקשים את עזרת הציבור וקוראים להצביע לקאזינס.

למעלה