שרשור טריידים

לא סביר שחוזים נגמרים ירשימו את דוראנט.

הוא ירצה לראות שהאחרים חותמים שם לפני שהוא חותם וכמו שאמרתי, אני לא רואה דרך להבטיח את זה בזמן הטרייד, כי אקסטנד וטרייד לא רלוונטי ב-CBA החדש ואני לא רואה סיבה שווייטסייד ייתחייב להאריך חוזה בוויזארדס.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
טרייד מעניין

ניו אורלינס לדעתי חייבת להגיד כן. אפילו אם היא רואה בדיוויס סנטר, זו הזדמנות להיפטר מהחוזה הלא מוצדק שניתן לאשיק. גורטאט שחקן טוב ואני מעדיף לשלם לו אוברפיי ל-20 דקות מהספסל מאשר לשלם לאשיק אוברפיי.
&nbsp
וושינגטון לדעתי גם אומרת כן. בין אם דוראנט יגיע ובין אם לא, הם יוכלו להעמיד קבוצה טובה מאוד. KD כנראה לא יבוא אבל חמישייה של וול-ביל-פורטר-אנדרסון-וויטסייד נשמעת ממש תחרותית.
&nbsp
מיאמי אומרת לא, משתי סיבות:
1. הם ביצעו צעדים של all in והקריבו מהעתיד בשביל ההווה. בוש ודראגיץ' חתמו על חוזים עצומים ומיאמי הקריבה בחירות דראפט. אני לא חושב שהיא תיסוג בשלב הזה כדי ללכת למסלול של סמי-בנייה בזמן שישלמו 60 מליון דולר לשלושה שחקנים בגיל 30+.
2. אפילו אם מיאמי תיסוג אני הייתי שומר את וויטסייד בכל מקרה. הוא רק בן 26 ונראה כמו הדאנדרה של המזרח. אם אני מחפש להשיג בחירות דראפט ומסתכל על העתיד זה אומר שבוש ודראגיץ' צריכים להיות ראשונים על הטרייד בלוק. בתכל'ס בוש, כי אף אחד לא יקח את דראגיץ' עם החוזה שלו. את וויטסייד אני דוקא מסמן בתור אחת מאבני הבניין העתידיות שלי.
&nbsp

Cade Foster

New member
השאלה היא מה מיאמי יכולה לקבל על ווייטסייד

ההנחה של הטרייד היא שהם לא יכולים להשאיר את ווייד ו-ווייטסייד ביחד (אלא אם כן הם מוותרים על הבירד רייטס של ווייד, ואז לא בטוח שהוא עצמו יישאר). איך מיאמי יכולה להוציא משהו יותר טוב מווייטסייד?

rapgamer4ever

New member
הנחת המוצא שלך לא נכונה

למיאמי יהיו מעל 40 מליון דולר פנויים מתחת לתקרה בקיץ הקרוב. זה מספיק כדי להחתים את וויד+וויטסייד.
&nbsp
אגב עם כמה שאנחנו מצפים ורוצים לראות את וויד פורש במיאמי, זה יצריך גם התחשבות מסוימת מצידו. דאנקן ונוביצקי שנשארו נאמנים לאותו הפרנצ'ייז הסכימו לקצץ בשכרם ביג טיים. וויד לא יכול לצפות גם לפרוש במיאמי וגם לקבל מעבר למה שהוא ירוויח בכל מקום אחר. אין מה לעשות, ריילי לא יעשה שמיניות להיפטר מוויטסייד רק בשביל לשלם לוויד 25 מליון דולר.

Cade Foster

New member
זו לא הנחת המוצא שלי אלא של כלי התקשורת בארה"ב

(שאין לי מושג עד כמה הם אמינים).

בכל אופן אני חושב שווייטסייד בכיף יקבל 20 לפחות ואם לא ממיאמי אז מקבוצה אחרת שתהמר עליו. מספיק אחת כזו, ויהיה לו ביקוש אדיר. אם אני בירד אני עושה הכל כדי להחתים אותו בקיץ. אם ווייד יסתפק גם הוא ב20? לא יודע. אל תשכח שגם ווייד עצמו עזר למיאמי כדי להנחית את לברון ואם הוא יעזוב, ריילי יצטרך לספק הסברים לאוהדים.

בכל אופן רק להבהרה: אם באמת ניתן להשאיר את ווייד ו-ווייטסייד אז כמובן שמיאמי אומרת לא לטרייד הזה.

rapgamer4ever

New member
לא חשוב. בשורה התחתונה יש להם כסף

גם לתת לוויטסייד מקסימום וגם לתת לוויד 20.
וויד עם כל הכבוד יהיה בן 34, חוזה של 60 מליון ל-3 שנים הוא יותר ממכובד. אם הוא יסרב להצעה כזאת הוא לא משאיר למיאמי ברירה. אני לא חושב שהאוהדים יעדיפו לראות את וויטסייד עוזב ואת וויד יושב על חוזה מהסוג שקובי חתם עליו.

fatnoam

Active member
ווייד רוצה כסף על זה שבזמנו הוא הסכים לוותר על כסף בשביל

שיביאו את לברון ובוש. יש להם מן התחייבות כזו בעל פה אחד לשני. אם מיאמי יקיימו, סבבה, אם לא אז לא. צאו מנקודת הנחה שווייד סמל שם, והוא עדיין גם שחקן טוב. ומעל להכל, השחקנים האלה אוהבים כסף. קובי לא ויתר ללייקרס על דולר, לברון חותם בקאבס על המקסימום האפשרי וכדומה.
&nbsp
ואל תטעו, חסן ווייטסייד הולך לקבל הצעות של מקסימום בקיץ. מיותר מקבוצה אחת. אינדיאנה תלך על זה, פורטלנד, לדעתי גם דנבר, אולי גם הניקס, דאלאס ילכו על זה בטוח אחרי הכישלון עם דיאנדרה, וכנראה שגם קבוצות כמו וושינגטון ומילווקי ירחרחו.

למעלה