שרשור טריידים

picki23

New member
שרשור טריידים

מוזמנים להציע טריידים מעניינים.

הניקס רוצים להתחזק, ווייטסייד יקבל הרבה כסף בקיץ וזה לא יסתדר עם וויד חרף ההסכם החדש, הווארד לא מרוצה ביוסטון ועלול לבדוק את השוק החופשי בקיץ, שיקגו לא נראית כמו איום לקליבלנד, סקרמנטו בינונית (קארון באטלר בטוח עובר בטרייד), הוויזארדס מזוויעים ,מינסוטה רוצה להרוויח על קווין מרטין ושבאז מוחמד והקליפרס נראים כמו סיבוב ראשון ולא יותר מזה.

אני חושב שיהיו שינויים גדולים

picki23

New member
שלי

[URL]http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=h79tdl5[/URL]

הקליפרס: מקבלים את רוטן ואת סמפסון. רוטן שחקן שיכול לתרום כבר עכשיו וסמפסון שומר לא רע בכלל. המהלך חוסך לקליפרס כסף ואת לאנס סטיבנסון.

הסיקסרס: זה לא סוד שהליגה התערבה בניהול של הסיקסרס על מנת להכניס לתוכה גורמים מנצחים. כל מי שהלל פה את סם הינקי כנראה הלל לשווא מאחר ועפ"י רוב המקורות באינטרנט להינקי אין שום שליטה בארגון כרגע, מה גם שהוא עומד למכירה. ג'רי קולנג'לו נחשב למי שיקדם את הקבוצה למחוזות פחות עלובים ולהביא שחקן עם אופציית קבוצה (למקרה שלא טוב לזרוק אותו) כבר בשנה הזאת, שחקן שצריך זמן משחק ולקבל את הבטחון שוב נראה כמו מהלך ששווה לנסות אותו.

fatnoam

Active member
לא הייתי סומך על רוטן בקונוטציה של פלייאופס

שזה מה שחשוב לקליפס. זה יהיה כמו ראמון סשנס בזמנו בלייקרס - שחקן טוב ונפילה בפלייאופס. לאנס לעומת זאת זה וויילד קארד שאולי עוד ישתלם. גם אף אחד לא חשב שטריסטן תומפסון יהיה כזה חשוב לקאבס אבל הפלא ופלא זה קרה. לאנס פועל שחור שהוא רוצה ובפלייאופס זה יכול לקרות. לרוטן את האפסייד הזה.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני דוקא לא חושב שיהיה הרבה אקשן

שיקאגו והקליפרס מחפשות להתחזק אבל אין להן כמעט שום דבר להציע.
&nbsp
יוסטון במידה ותעשה טרייד על דוויט זה לא יהיה בתוך הקונפרנס. מיאמי נראית כמו המועמדת הבלעדית כמעט, זה יצריך למסור את וויטסייד ובנוסף להשלים משכורות שלא ברור לי מאיפה יגיעו. הם צריכים להעביר את אחד משחקני החמישייה שמשתכרים הרבה או את כל הספסל בערך... לכן לא נראה לי שזה יצא לפועל.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
הדיווחים על הטרייד עם מיאמי נראים לא אמינים בעליל

להעביר את ווייטסייד ו-ווינסלו תמורת דווייט הווארד זה משהו שהייתי מאמין לו אולי אם היה מדובר בסקרמנטו בצד השני ולא בפט ריילי. זה נראה כאילו שרידן (שאין לי מושג מה רמת האמינות שלו - מישהו יודע?) שיחק עם הטרייד מאשין והחליט לצייר (או לייצר) מזה מציאות.

rapgamer4ever

New member
ה-trade value של דוויט לא גדול בהרבה משל וויטסייד

דוויט אמנם רק בן 30 אבל עברו הרבה שנים מאז שהיה בשיא. הוא סובל מפציעות בשנים האחרונות ולא משחק בבק טו בק העונה. הוא מרגיש יותר מבוגר מגיל 30. אתה כבר לא יכול לצפות ממנו לשחק בשיא היכולת במשך עונה שלמה.
בנוסף לכך הוא לא בדיוק המנהיג או הדמות האולטימטיבית שאפשר לקוות לקבל מוטרן.
&nbsp
וויטסייד אמנם צעיר מדוויט אבל גם לו יש את החסרונות שלו- הוא לא הוכיח עקביות בליגה הן מבחינת היכולת והן מבחינה בריאותית. אתה יודע שהוא רודף סטטיסטיקה ואין לך ביטחון שתקבל ממנו את אותה רמת מאמץ אחרי שתשלם לו חוזה מקסימום או משהו שקרוב לכך.
&nbsp
דוויט בסדרת פלייאוף הוא עדיין אחד הגבוהים הטובים בליגה עד שיוכח אחרת אבל לאורך עונה רגילה אני לא בטוח שיש לו עדיפות על פני וויטסייד. דוויט במגמת דעיכה ועם סימן שאלה בריאותי, וויטסייד סימן שאלה הן מבחינת מוטיבציה והן מבחינת בריאות.
אני חושב שה-trade value שלהם די דומה.

Cade Foster

New member
אני מסכים

העניין הוא שדווייט מרוויח 22 מיליון לשנתיים הבאות ו-ווייטסייד הוא חוזה מינימום. כדי להחליף ביניהם בטרייד אתה חייב לשלוח בנוסף לווייטסייד עוד מישהו (או יותר נכון כמה "מישהואים"), ולפי הפרסומים של שרידן אחד מהם הוא ווינסלו, וזה הופך את העסקה הזאת לנוראית מבחינת מיאמי.

rapgamer4ever

New member
זה סתם ספין לדעתי

לווינסלו ערך טרייד משל עצמו. הוא מהווה נכס ולא סתם פילר שאתה זורק לעסקה כדי להשוות משכורות.
אגב ווינסלו משתכר 2.5 מליון דולר שזה בודאי לא עוזר יותר מדי להשוות את ה-22 מליון של דוויט ל-900K של ויטסייד. הפילרים במקרה כזה יהיו דנג (10M), כריס אנדרסון (5M) ועוד שחקנים מקצה הרוטציה.

Cade Foster

New member
עדיין לא שווה למיאמי

כבר עדיף לדעתי לאבד את ווייטסייד בחינם ולנסות לעשות ריצת פלייאוף ראשונה ואחרונה יחד איתו מאשר לקבל שחקן חצי גמור כמו הווארד ולקצר לעצמך את הרוטציה.

הדיבור בתקשורת הוא כזה

הם אומרים שאם הטרייד עם מיאמי יצא לפועל יוסטון יקבלו את ווינסלו,ווייטסייד ואת דנג ואנדרסן כפילרים כמו שראפ ציין.
&nbsp
אני חושב שזה השטות הכי גדולה ששמעתי ואין סיכוי שפט ריילי יעשה את זה, אבל אם זה יקרה, הולכים להיות לי הרבה ערעורים עם עצמי אם אני ממשיך עם מיאמי.
&nbsp
ועוד בשביל פאקינג הווארד..

Cade Foster

New member
משהו שחשבתי עליו

וושינגטון-מיאמי-ניו אורלינס

וושינגטון: העונה בינתיים לא הולכת כמצופה וההכנות לקיץ הגורלי מתחילות. אם וושינגטון רוצה ללכת על דוראנט בכל הכח (וזה כנראה מה שהיא תעשה) היא תצטרך לחזק את הקבוצה עם מינימום מחויבות לחוזים שהיא תקבל. סוג של טיזינג לדוראנט ע"י החברים שלו לפרי אייג'נסי הקרוב.
מה הם נותנים? 2 בחירות סיבוב ראשון למיאמי, ואת גורטאט לפליקנס.
מה הם מקבלים? חוזים נגמרים שיחזקו את הקבוצה: את ריאן אנדרסון מניו אורלינס ואת חסן ווייטסייד ממיאמי.

מיאמי: עכשיו כבר ברור שווייטסייד הולך לקבל הרבה מאוד כסף בקיץ והם לא יוכלו להשאיר אותו ואת ווייד ביחד בקבוצה ללא הנחה משמעותית מהאחרון. מה שהם כן יכולים לעשות זה למזער נזקים לעונה הנוכחית ועל הדרך לבנות עתיד ורוד.
מה הם נותנים? את ווייטסייד ובירדמן לוויזארדס ואת לואול דנג לפליקנס.
מה הם מקבלים? את עומר אשיק שלפחות הגנתית אמור לחפות חלקית על ווייטסייד, וחשוב מכך: 2 בחירות סיבוב ראשון של וושינגטון, ב2016 ו2018 (שימו לב שלפחות לבחירה של 2016 יש סיכוי טוב ליפול בלוטרי)

ניו אורלינס: הם פתחו את העונה רע מאוד והטרייד הזה הוא ניסיון להציל את העונה שלהם.
מה הם נותנים? את החוזה הנגמר של ראיין אנדרסון לוושינגטון ואת החוזה המעיק של אשיק למיאמי
מה הם מקבלים? את לואול דנג שיכניס קצת הגנת פרימטר בקבוצה הזאת, משהו שלא קיים שם כרגע ואת מרצ'ין גורטאט שיחד עם דייויס יכול ליצור קו קדמי מאוד מעניין.

מה שקיבלנו:
וושינגטון: לדעתי היא מתחזקת מאוד לטווח הקצר. אנדרסון ו-ווייטסייד יכולים להיות שילוב מעניין עבורם - אנדרסון יהיה הסטרץ' 4 שהם כל כך צריכים וירווח להם את ההתקפה, וויטסייד יחפה עליו הגנתית. כל החוזים שהם מקבלים הם חוזים נגמרים כך שתהיה להם מקסימום גמישות בקיץ ואם דוראנט לא יבוא בסוף, הם יוכלו לחדש אותם ועדיין להישאר קבוצה טובה. המינוס הוא כמובן בחירות הדראפט שהם ייתנו.

מיאמי: פרסונלית הם מחליפים את ווייטסייד באשיק, שזה דאונגרייד הן בהווה והן בעתיד. בנוסף הם מאבדים את דנג אבל אין להם תוכניות לגביו גם ככה, זה יכול להיות טוב עבור ווינסלו שהוא כן העתיד. זה טרייד שיחליש אותם אבל אני לא חושב שזה יהפוך אותם לקבוצת לוטרי. מה שבטוח זה שהם מרוויחים פה נכסים שיכולים להיות משמעותיים מאוד בעתיד, וזה אולי המקסימום שאפשר לקבל אם הם מנסים לשווק סנטר שמסיים חוזה מינימום...

ניו אורלינס: מתחזקים משמעותית לדעתי, לפחות בטווח הקצר.

מה דעתכם?

וושינגטון מקריבה 2 בחירות סיבוב ראשון בשביל חוזים נגמרים??

אפילו אייזאה תומאס היה מוותר...
&nbsp
מיאמי לא רוצה את החוזה המעפן של אשיק, אפילו יחד עם שתי הבחירות דראפט. בטח כשבנוסף היא מוותרת על ווייטסייד שיש לו ערך טרייד חיובי (לא בשמיים בגלל החוזה אבל עדיין גבוה).
&nbsp
ניו אורלינס לוקחים לדעתי. סמול פורוורד כמו דנג יהיה להם טוב וגורטאט הוא שיפור ענקי על אשיק שנותן עונה מזעזעת אחרי שקיבל חוזה מפלצתי.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אתה עושה עסקת wink-wink עם וויטסייד

מציע לו חוזה מקסימום ומקבל את מי שנראה כרגע כמו שחקן סף-אולסטאר במזרח. שתי בחירות דראפט זה לא מחיר כזה מוגזם לדעתי... ברוב המקרים אתה מוציא משתיהן יחד פחות מוויטסייד אחד.

תן לו את אותו החוזה בקיץ, מבלי לוותר על שתי בחירות

זה לא שהם מקבלים את הזכויות בירד שלו ויכולים להציע לו בסוף השנה חוזה לחמש שנים או לחרוג מהתקרה בשבילו.
&nbsp
מזכיר לי קצת את מה שהניקס עשו בשביל מלו ב-2011 למרות שהוא לגמריי היה חותם שם בתור FA, רק שווייטסייד לא הביע רצון לחתום בוושינגטון אז זה טיפה יותר טריקי... בכל מקרה, לא הייתי הולך על זה..

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שלוויזארדס סיכוי גבוה להחתים אותו ללא סיכום מראש

מיאמי להערכתי תציע לוויטסייד חוזה מפלצתי והוא יחתום.

מאוד יכול להיות. אבל מיאמי תוכל להציע לו את אותו חוזה

בדיוק גם אם תעביר אותו בטרייד הזה וגם לקחת את הבחירות של וושינגטון.
&nbsp
מה שאני אומר זה שאם וושינגטון חושבת שהיא יכולה להחתים אותו כ-FA אז אין סיבה לעשות עליו טרייד. ואם היא חושבת שהיא לא יכולה להחתים אותו כ-FA אז אין סיבה לעשות אליו טרייד. או במילים אחרות - בכל מקרה, אין סיבה לעשות עליו טרייד.
&nbsp
אני מניח שאתה תטען שוושינגטון יכולה להחתים אותו כ-FA אבל רק אם הוא יעבור לשם בטרייד העונה כי אז הוא לא ירצה לחזור למיאמי ואולי ייתרגל לוושינגטון והם יהיו טובים איתו והוא יחשוב שזה משהו שיש לו המשכיות (וכן, הוא גם יקבל העלאות של 7.5% בין שנה לשנה בתור בירד מוקדם ולא 4.5% בתור פרי אייגנט רגיל). אני לא הייתי מהמר שתי בחירות דראפט על הסיכוי הזה.

rapgamer4ever

New member
פה נכנס הקטע של ה-wink wink

ברוב המקרים העסקאות האלה מחזיקות מעמד. הן בדיוק מה שעושות את ההבדל בין "אני לא אצליח להתחרות בעוד קבוצות שיציעו לו מקסימום" לבין "אני אציע לו מקסימום והוא ישאר בקבוצה כמו שהבטיח".
חוץ מזה שלמיאמי (וגם לוושינגטון לצורך העניין) אין סיבה להציע לוויטסייד מקסימום בשוק החופשי בהתחשב בכך שיהיה להם את גורטאט בקבוצה.
תשמע- בחירות דראפט זה דבר חשוב אבל וושינגטון כבר לא בשלב שהיא מחפשת להביא כוכב מהדראפט.

אוקי, אז אתה יוצא מנקודת הנחה שווייטסיד יכבד את הווינק ווינק

ואני מסכים איתך. הקטע הוא שאני חושב שהוא מראש לא יסכים לתת את הווינק ווינק המדובר.

הוא יקבל הצעות מקסימום בקיץ ממספר קבוצות בין אם ייקח את ההצעה ובין אם לא (בהנחה שלא ייקרה משו קיצוני כמו פציעה או ירידה דראסטית ביכולת, אבל במקרה הזה אני מעריך שוושינגטון בעצמם לא יכבדו את הווינק ווינק הנ"ל). ככה שאני לא רואה איזה סיבה יש לו להתחייב מראש לוושינגטון שהוא יחתום אצלהם לפני שהוא בכלל שיחק שם משחק.

Cade Foster

New member
השאלה היא מה כל קבוצה מתכננת לעתיד

אם וושינגטון רוצים לשכנע את דוראנט לחתום שם (וזו המטרה מס' 1 שלהם לדעתי) הם צריכים להראות לו שהם מסוגלים לבנות קבוצה טובה. כרגע הם בלוטרי. במילים אחרות הם צריכים את ווייטסייד ואנדרסון כדי להביא את דוראנט, והם יצטרכו להביא את דוראנט כדי שווייטסייד ירצה להישאר אצלם. עם השניים האלה זו קבוצה לאליפות (לא יודע אם יישאר כסף גם לאנדרסון, אבל יכול להיות שהם יעשו עוד מהלכים כדי לפנות מקום גם בשבילו). בחירות הדראפט הופכות את העסקה הזאת להימור אין ספק, אבל זה הימור שהם יצטרכו לקחת. אם יש לך את דוראנט ו-וול בקבוצה ממש לא מעניין אותך איזה שחקן יהיה על הלוח בבחירה ה27.

למעלה