שרשור טריידים וחדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ראיתי שהזכירו את זה פה...

הרוקטס לא ממשים את האופציה על פאסונס ולמעשה הוא הופך לשחקן חופשי.
מן הסתם הם מנסים לפנות מקום בתקרה כדי להביא את כרמלו או אולי לברון.

בכל מקרה, אם הייתי קבוצה כלשהי בליגה, הייתי רודף אחרי פרסונס כמה שיותר מהר...אחד השחקנים היותר טובים ופחות מוערכים בעיניי.

הוא עדיין יהיה שחקן חופשי מוגבל

ככה שאם הרוקטס יראו שהכוכב לא מגיע הם תמיד יוכלו להשוות את החוזה ולהשאיר אותו אצלם.

שבוע מהחתימה הרשמית

הם כבר ידעו אם השיגו את לברון או כרמלו בזמן הזה. לפי מיטב הבנתי זה לא רק תלוי בזה. הם פשוט רוצים להוציא אותו לשוק בשווי נמוך יותר (ההנחה היא שעוד שנה בקבוצה תעלה את הערך שלו) ולהחתים אותו בזול על חוזה ארוך טווח.

Puskas

New member
חחח מה??? בולס להתעורר!

שחקן מעולה ואני בטוח שהרוקטס לא מפגרים והם יחתימו אותו בסוף על חוזה משופר אבל נחמד לפנטז שהם לא יעשו את זה והוא יגיע לשיקגו :)

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס בהחלט בתמונה

4 קבוצות מעוניינות כרגע בפרסונס
לייקרס, בולס, מינסוטה ו...הרוקטס שכנראה ישוו את ההצעות אליו במידה וכרמלו/לברון לא יגיעו.

תחזיק אצבעות!!

rapgamer4ever

New member
לפני כמה שנים מינסוטה הציעה חוזה שמן לבאטום

משהו כמו 13 מליון לעונה. תמכתי בזמנו בנסיון להשיג את באטום, גם אם מדובר באוברפיי קל. כידוע פורטלנד השוו את ההצעה.
במקרה של פרסונס אני חושב שהוא לא שווה סכומים כאלה ושאין בו את מה שנדרש כפי להפוך לשחקן #2 בקבוצה טובה. הוא אולאראונד סבבה בהתקפה אבל לא יותר מזה, אני מעדיף את באטום any day.

מצד שני יהיה מעניין לראות אותו בבולס. אני מקווה שיצליחו להשיג אותו במידה והמאמצים להביא את מלו לא יצלחו.

N6W LBJ

New member
יש דיווח שלברון דורש מקסימום או קרוב לזה

עכשיו כל אלה שטוענים שהם מרמה את המערכת יטענו עכשיו שהוא סוליסט וטובת הקבוצה לא מעניינית אותו

somone1411

New member
דרישה לגיטימית

אחרי שנים של הקרבה, אין ספק שמגיע לו.
מצד שני ברור שמקס יפגע בסיכויים של הקבוצה הבאה שלו לבנות קבוצה חזקה יותר. זה קרה בלייקרס עם קובי וזה יקרה גם איתו. לאן שלא יילך.

כנראה חסר לו כמה לירות למשכנתה.

כנראה כל הקיתונות של רותחין שהוא זכה להן

גרמו לו לחשוב שהוא צריך לשנות גישה

N6W LBJ

New member
לא יפגע בשום סיכויים הוא פשוט מבין

שאין צורך לקצץ פשוט כל אחד יקבל חוזה על פי התרומה שלו על המגרש
4 פיינלים ו2 אליפויות שוויד יותר מחצי מהזמן הוא אובר ווליו מטורף ובוש שווה בסביבות ה13-15 לעונה
עובדתית אחרי הכל התקרה פגעה גם מיאמי ולא סתם וויתרו על מילר

Puskas

New member
באיזה עולם בוש שווה 13-15?

הוא אחד הגבוהים הבכירים בליגה ושווה בקלות 17 ואף יותר.

N6W LBJ

New member
הוא יכול גם לקבל מקס בקבוצה שהוא הכוכב

הראשי שלה אבל קבוצה בינונית שלא תתמודד על התואר
הוא שווה 16 בערך אבל לפי דעתי לא מקס

רוב הגבוהים הבכירים בליגה לוקחים יותר מ-6.5

רבאונד למשחק. תשמע, אני לא טוען שבוש לא מהגבוהים הבכירים בליגה אבל היכולת בעונות האחרונות לא מצדיקה את התואר הזה, השאלה היא רק אם זה אשמת הסיטואציה (לברון או ספו או בוש עצמו שלא משתלט או האוכל הקובני במיאמי או לא משנה מה אבל משהו נסיבתי) או שבוש פשוט הידרדר לרמה שהוא לא שווה 17?

Puskas

New member
הוא שחק מאחורי שניים משלושת השחקנים

הטובים בליגה ורק בשנה האחרונה ווייד נחלש משמעותית.
כשהיה פרנצ'ייז פלייר הוא היה מצוין וגם במשחקים במיאמי שג'יימס או ווייד היו חסרים, הוא היה מעולה רוב הזמן.
לא צריך להיסחף ולהגיד שהוא שווה כמו בוזר או נוביצקי של היום.. הוא עדיין צעיר בשיאו ועדיין כישרון גדול.

כמו בוזר או נוביצקי??

אתה באמת שם את בוזר ונוביצקי כאותה נקודת ייחוס? נוביצקי הרגע נתן 22 נקודות למשחק ב50-40-90. למען האמת, אני חושב שמיאמי עם נוביצקי עדיפה על מיאמי עם בוש. ייצטרכו לשנות טיפה את שיטת המשחק כי נוביצקי לא הולך לרדוף אחרי גארדים בפרימטר אבל עם המאמן המתאים שיעשה שינויים? הריווח ההתקפי יהיה פסיכי.

בוש שיחק העונה 99 משחקים, רק ב-11 מהם לקח 10+ רבאונדים. זה פשוט לא נתון מתקבל לסנטר. ורק 9 עם 25+ נקודות. זה לא שחקן שמתעלה כשצריך אותו. למרות שוויד החמיץ 30 משחקים והיה בינוני בהרבה מהאחרים.

מה זה שיחק מאחורי שניים משלושת השחקנים הטובים בליגה? אז לברון ו-וויד הם אלה שגנבו לו את כל הרבאונדים? נכון, לתפקיד שלו בהגנה ולשיטת ההגנה האגרסיבית של מיאמי על שחקני הפרימטר גם עם הגבוהים שלה יש משקל משמעותי על כמות הרבאונדים שהביגמנים לוקחים כי הם עסוקים בלהתרוצץ על הקשת וגם בהתקפה הוא כבר לא בפוסט אבל היה אפשר לצפות ליותר.

מבחינה התקפית מיאמי הייתה צריכה שהוא ייתעלה ככל שוויד נשחק אבל ההפך קרה. למרות שלברון נותן אותם מספרים התקפיים כבר 4 שנים ו-וויד מידרדר מידי עונה, בוש ירד מ-19 ל-18 ל-17 ועכשיו ל-16 נקודות. בוש בבירור כבר לא צעיר בשיאו, כי בשיאו הוא היה שחקן התקפי מצוין שמסוגל ליצור לעצמו ולעשות יותר מלזרוק שלשות ומיד ריינג' פנוי.

Puskas

New member
בוש לא סנטר

אם מזיזים שחקן לעמדה שלא טבעית לו אז טבעי שיהיו בעיות.
לברון ומלו עברו בטבעיות ל-4 אבל בוש הוא 4 קלאסי ויודע מה? שים אותו 4 ליד סנטר הגנתי אפור כמו דלמברט ותיראה איך הוא משתפר.

הוא משחק בתור סנטר במיאמי. הוא השחקן הכי גבוה

על המגרש. הוא השחקן ששומר על הסנטר היריב ככה שהוא בעמדה הכי נורמלית לקחת רבאונד והוא לקח 11 רבאונדים בתור 4 בטורונטו (גם כששיחק לצד ג'רמיין אוניל או לצד ברניאני שהוא רבאונדר מזעזע אבל מאריון חיפה עליו עם 8+ למשחק).

אתה לא יכול להנות מטיעונים לכיוון אחד בלי להיפגע מהם בכיוון השני. אתה טוען שהוא ירוויח מלשחק לצד סנטר הגנתי כי הוא לא יצטרך לעשות בהגנה דברים שהוא לא מסוגל ולהילחם על רבאונדים? באותה מידה ישמור עליו איזה פאוור פורוורד זריז ולא רוי היברט או אל ג'פרסון והוא לא יקבל את כל המבטים הפנויים שלו לסל. אי אפשר להרוויח מכל העולמות.

בוש לא נותן תפוקה של גבוה בכיר. אז אני אחזור על זה שוב, אם זה בגלל הסיטואציה ובמקום אחר הוא יחזור לזה אז אני אשמח מאוד לראות שעוד יש לו משהו, אבל בסיטואציה הנוכחית במיאמי ועם הרמה הנוכחית שהוא מציג, בעיני הוא לא שווה 17.

Chi Town

New member
בוקר טוב. עוד כשהוא יצא מהחוזה

הוא לרגע לא חשב לקצץ משכרו. אני זוכר שווז' צייץ בזמנו שלברון לא הולך להתפשר בפחות ממקסימום.

כל היתר זה סיפור אחר.

למעלה