שרשור טיפים -

לא לשתות הרבה מים וקפה

זמן קצר לפני הבחינה. - להגיע כשעה לפני - מספיק זמן למצוא את המקום, לבקר פעמיים בשירותים, לחזור על החומר ולהקשיב לשיחות של כמה פרחות שמחזקות לך את הבטחון וההכרה שיש באמת אנשים שמקבלים 390. - לאכול בבוקר א.בוקר טובה. לא איזה המבורגר באגאדיר, אבל הפסיכומטרי ישב הרבה יותר טוב על סלט וחביתה. חוצמזה, במידה והמבחן יהיה ממש קשה ותרצו להקיא, יהיה מה, הס מלזלזל.. - ה.. לא מעומדים לעתודה, כמובן, יכולים לשתות בבוקר כמות מינימלית של אלכוהל. זה לא יעייף, לא יבייש, אבל אולי קצת ירגיע. ללכת לישון בשעה מוקדמת, לקום לפחות שעתיים לפני, לוקח למח זמן להכנס לטורבו. בגדים נוחים. ומקלחת!

ohad60

New member
לא לאכול יום לפני

סושי בצהריים והמבורגר עצבני בערב, מנסיון זה לא כיף להעביר את הרבע שעה לפני הבחינה בשרותים....

Hagai007

New member
יום לפני

לרבוץ בבית ולא לצאת להתפרק...רק לנוח בבית....ומי שעוד רוצה לזחור על חומר שיסתפק בקריאה של אנגלית או מילים ובככלים אחרונים...לא רציני... Hag-(o) <3-E

omer87

New member
אפשר לקבל הסבר?

למה הרבה נבחנים מחליטים לא ללמוד יום לפני הבחינה אלא רק לנוח?(יותר נכון, למה הם נחים,)

Hagai007

New member
כי...

עקרונות מסובכים ותרגילים קשים למיניהם היית אמור ללמוד לפני כן...לא יום לפני...את העקרונות שממש תלמד יום לפני לא בטוח שתזכור...או שזה יבוא על חשבון מה שלמדת לפני.. צריך לשחרר גם לחץ מהמוח...אם תבוא אחרי כל החודשים שלמדת ישר למבחן בלי הפסקה יכול להיות מצב שיהיה על המוח "עומס יתר" והוא יפעל יותר לאט (הרגשת ה"אין לי כוח") זה גם עוזר לצאת מהמתח שלפני... הקיצר לא מעט סיבות יש לזה.. בהצלחה!! Hag-(o) <3-E

omer87

New member
אין בעיה../images/Emo13.gif

אז למה לא מיישמים את השיטה לפני בגרות במתמטיקה?

ללכת לשירותים באנגלית.

אלא אם כן אתה ספאץ' בכמותי//מילולי. ולו רק מהסיבה שאנגלית שווה פחות בפסיכו'. טוב נמאס לי. בהצלחה לכולם. כל מי שלמד, יודע את החומר ולא יעשה טעויות מפגרות, יצליח. סה"כ לסמן עיגולים, אפילו אחשלי יכול.

dasoona1

New member
תוספת קטנה...

מי שהולך לו מהר וקל באנגלית- זה בהחלט אחלה ומומלץ לצאת אפילו אם זה לדקה התרעננות. אבל קחו בחשבון, שכמו שיש בן אדם אחד שמסיים את הפרק באנגלית מהר, יש עוד עשרות כמוהו. אז לא בטוח שיהיה אפשר לצאת באנגלית, כי בטח כולם ירצו. אז אם כבר, עדיף לצאת בתחילת הפרק נראה לי.

Famme Fatal

New member
בפסיכו ' הקודם לקח לבוחנת שליוותה

אותי לשירותים די הרבה זמן עד שהזיזה את עצמה רציתי לזרוק עליה משהו

dasoona1

New member
חוצפה!

אני ארוץ, ואם היא רוצה, שתנסה להשיג אותי. לא מחכה לדודות האלו.

olgazi

New member
עפרונות- חשוב ביותר../images/Emo70.gif

מי שמביא איתו חבילת עפרונות לבדוק לפני הבחינה שהם מחודדים היטב, ואם לא לחדד. בפסיכומטרי הקודם הבאתי חבילת עפרונות וחלקם היו מחודדים ככה שאי אפשר היה לסיים איתם חצי פרק. לא כדאי לכם להתעסק בשטויות האלה בזמן הבחינה. בהצלחה לכולנו

r0asso

New member
אטמים באוזנים כולם!

יש מישהו שלא פרקו לו? אין על אטמים יש לי בעיות ריכוז ומאז שאני משתמש באטמים הריכוז שלי עלה בהרבה חוץ מזה שגם במקרה שיש מישהו שמרעיש בכיתה במיקום ליכנס ללחץ ולהתחיל לתכנן את האמבוש שעושים לו אחרי הבחינה אפשר בשניה אחת לשלוף אטמים וזהו. (רק ליזהר ממצב שלא שומעים שהפרק נגמר כמו שקרה לי)

r0asso

New member
../images/Emo6.gif

מה חרשים עושים באמת? מה הם חייבים לעשות בחינה בתנאים מיוחדים רק בגלל שהם לא שומעים את הבוחנת?

nills1

New member
רשימה בנושא - טיפים ליום המבחן

אהלן חברים. אני מוסיף כאן לינק לרשימה שהכנתי בבלוג בנושא של היום-יומיים האחרונים לפני המבחן - מה להביא, מתי ללכת לישון וכיו"ב. בהצלחה לכולם! אופיר

למעלה