שרשור טיולי פסח הגדול!!!!

Glortz

New member
שרשור טיולי פסח הגדול!!!!

שם: שבט: הנהגה: שם הטיול: שכבה: שעת יציאה: שעת חזרה: איפה הייתם? משפט הטיול: מוראל הטיול: הדבר הכי חכם שעשית בטיול: הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: ממה הכי נהנת? איך היו הנהגים שלכם? מה כתבתם על החולצה של הגדוד? מה כתבתם על החולצת צוות? אייקון שמסמל את הטיול: מסקנה מהטיול:

yaeltyl

New member
עונה:) מחנהפסח שבטיי

שם:יעל שבט:שורק הנהגה:חופ שם הטיול: מחנ"פ שבטי..? שכבה: י' (מדריכה ה') שעת יציאה: אממ.. 6וחצי..בערך.. שעת חזרה:תשע תשעוחצי הייתי בבית.. איפה הייתם?כרמל+גלבוע משפט הטיול:מה...? מוראל הטיול:נגידד.. הדבר הכי חכם שעשית בטיול:הבאתי מצלמה:p הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול:נפלתי סתם באמצע הליכה במישור..3 פעמים, פעם אחת על קוצים ממה הכי נהנת?מהכלללל איך היו הנהגים שלכם?ממש אחלה האמת.. מה כתבתם על החולצה של הגדוד?לאהייתה מה כתבתם על החולצת צוות?לאהייתה אייקון שמסמל את הטיול:(= מסקנה מהטיול:יש טיפונת זמן עד סופשנה):

ענבל317

New member
טיול פסח 2007 שבט יעד בחיק הטבע:]

שם:ענבל שבט:יעד
הנהגה:חוף שם הטיול: טיול פסח שבטי שכבה:י' (מדריכה ו') שעת יציאה:יום שבת 7:00 שעת חזרה:יום שני 18:30 איפה הייתם? בכרמל המקסים:] משפט הטיול:"דנהההההההההההההה איפה הייתתתתת??" חחח סתם כפרה עליה:] מוראל הטיול:וווווווואו יש כ"כ הרבבבבבה!! החניכים פשוט הפציצו במורליםםםםם!!!!! גדוד גלעד שולט:] הדבר הכי חכם שעשית בטיול: ישנתי כ"כ הרבה בלילה השני חחחחח הכל יחסית ללילה הראשון... הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול:שכחתי מצלמה:( ממה הכי נהנת? מכל הטיולללל איך היו הנהגים שלכם? אחלה בחלה:] מה כתבתם על החולצה של הגדוד? לא הוצאנו מה כתבתם על החולצת צוות?כנ"ל אייקון שמסמל את הטיול: לאדעת... מסקנה מהטיול: שנת פעילות 2006-2007 עומדת להסתייםםםם וזה יקרה לפני שנשים לב בכלל!!

TairAtias

New member
חדש פה

שם: תאיר שבט: רכ"ס הנהגה: שרון דרום שם הטיול: חז"ק - חניכים זורמים קדימה שכבה: ז' שעת יציאה: 6:30 [תוכנן ל5:00] שעת חזרה: 8:15 איפה הייתם? נחל זויתן תחתון, נחל אל על וחניון בפארק הירדן משפט הטיול: אין מוראל הטיול: השבט רכ"ס השבט רכ"ס כי לנו הגביע ולנו זה מגיע שבט רכ"ס הטוב בשבטים אה אה טיול חז"ק הדבר הכי חכם שעשית בטיול: כלום הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: ירדתי למדריכה שלי על הציצים הענקיים שלה חחח ממה הכי נהנת? פעולות לילה טוב איך היו הנהגים שלכם? מעצבנים בטירוף מה כתבתם על החולצה של הגדוד? לא הייתה:( מה כתבתם על החולצת צוות? אני חניך חח אייקון שמסמל את הטיול:
מסקנה מהטיול: שבט רכ"ס שולט

noname202

New member
ים אל ים 2007 בהנהגת צפון :X

שם: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון שם הטיול: ים אל ים שכבה: ח'? שעת יציאה: 8 שעת חזרה: ממ 5-6 בערך איפה הייתם? ים אל ים, בגליל משפט הטיול: ממ..."אני רוצה הביתה", אני מניחה
מוראל הטיול: כל הדגים במים, כל הדגים במים, כל הדגים במים - מושיקו הוא כריש! הדבר הכי חכם שעשית בטיול: ממ. הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: לצאת אליו? ממה הכי נהנת? מהמורלים נגד להבות:D, אם להגיד בדוגרי. איך היו הנהגים שלכם? האמת שלא ממש איכפת לי מה כתבתם על החולצה של הגדוד? לא היו :X [גדוד עאלק] מה כתבתם על החולצת צוות? פחח אייקון שמסמל את הטיול:
מסקנה מהטיול: ים אל ים בתור טיול ראשון של חניכים, זה גרוע רצח.

gorck

New member
עונה...

שם: עופר שבט: נוה מגן הנהגה: שר"דר שם הטיול: טיול ו' שבטי שכבה: שביעיסט שעת יציאה: 05:00 בשבט שעת חזרה: יום למחר, בערב איפה הייתם? הייתי בחניון האגם בחלוץ חניון משפט הטיול: "אני שחקאאאן" מוראל הטיול: מוראל לשכבה...השתלטנו על הטיול הזה פשוט.... הדבר הכי חכם שעשית בטיול: יצאתי אליו הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: יצאתי אליו ממה הכי נהנת? הכל! איך היו הנהגים שלכם? סבבה מה כתבתם על החולצה של הגדוד? שכבה, ולא הוצאנו חולצה לחלוץ מה כתבתם על החולצת צוות? אני לא בצוות אייקון שמסמל את הטיול: מסקנה מהטיול:

Waver G

New member
אני פתחתי את השרשור ממשתמש אחר....

שם: גל ורצ שבט: צר"ג הנהגה: דר"ג שם הטיול: כוכב שכבה: ז' שעת יציאה: 4 בבוקר שעת חזרה: 9 ככה איפה הייתם? בכינרת משפט הטיול: ממורמר אבל אופטימי מוראל הטיול: מיש מאעול. מורלים בדווים זה החיים תאמינו לי! הדבר הכי חכם שעשית בטיול: הלכתי לישון בלילה הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: לא הוצאתי חניכים ממה הכי נהנת? לראות חניכה נופלת באחד הנהרות בדיוק כשהרשגדית צועקת לה (בצחוק) "דישבסקי אמן תיפ..." ואז היא נפלה... אחד המצחיקים איך היו הנהגים שלכם? מטורפים. אחד התחיל לצאת עלינו ועל ההחניכים שנתחיל לנקות כי הוא רצה להגיע הביתה מה כתבתם על החולצה של הגדוד? מלחמת הכוכבים - ליעד ותבל נגד העולם מה כתבתם על החולצת צוות? משפטי מרמור של הרשגד מהטיול הכנה אייקון שמסמל את הטיול:
מסקנה מהטיול: אין דבר יותר מצחיק ממירמור

יעלE

New member
טיול פסח

שם:גל גולדברג שבט:רכס שולט!! הנהגה:שרון דרום שם הטיול: חז"ק שכבה:ז שעת יציאה:6:00 שעת חזרה:8:15 איפה הייתם?נחל זויתן ונחל אל על משפט הטיול:מיצ'ל חחח מוראל הטיול:שבט רכס ביחד לא נפסיק לעשות מוראל ולשיר כי אנחנו באטרף עד המוות כפר סבא כחול בעינים צהוב בנשמה... הדבר הכי חכם שעשית בטיול:באתי עליו!!! הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול:לא הבאתי מצלמה ]= ממה הכי נהנת?מהכלללללל! איך היו הנהגים שלכם?מעפנים לגמרי מה כתבתם על החולצה של הגדוד?לא יצא \= מה כתבתם על החולצת צוות? אני חניכה אייקון שמסמל את הטיול: [= מסקנה מהטיול: טיול פסח היה בנזונה!! חח

יעלE

New member
טיול פסח

שם:גל שבט:רכס שולט!! הנהגה:שרון דרום שם הטיול: חז"ק שכבה:ז שעת יציאה:6:00 שעת חזרה:8:15 איפה הייתם?נחל זויתן ונחל אל על משפט הטיול:מיצ'ל חחח מוראל הטיול:שבט רכס ביחד לא נפסיק לעשות מוראל ולשיר כי אנחנו באטרף עד המוות כפר סבא כחול בעינים צהוב בנשמה... הדבר הכי חכם שעשית בטיול:באתי עליו!!! הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול:לא הבאתי מצלמה ]= ממה הכי נהנת?מהכלללללל! איך היו הנהגים שלכם?מעפנים לגמרי מה כתבתם על החולצה של הגדוד?לא יצא \= מה כתבתם על החולצת צוות? אני חניכה אייקון שמסמל את הטיול: [= מסקנה מהטיול: טיול פסח היה בנזונה!! חח

גלובדיה

New member
השבטי=]

שם: גל עובדיה שבט:
יובל
הנהגה:איילון שם הטיול: טיול פסח שבטי שכב"צ שכבה:שישיסטית, עומר, מדריכת ה' בנות שעת יציאה: שישי שעבר15:00 שעת חזרה:שבת שעברה 20:00 בערך איפה הייתם? במצדה- ליד ים המלח משפט הטיול: אמממ לא יודעתת מוראל הטיול: יצאנו לטיול, עשינו ת'מצדה, חזרנו מאושרים, טיול הגדה(תרתי משמע) הדבר הכי חכם שעשית בטיול: להביא שק"ש שלא מתעופף ברוח, להביא פנס, להביא סטיקלייט לסימון המקום שינה שלי כדי שהחניכים ידעו איפה אני ישנה(תודה לצליל) הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול:אמממ לחזור הביתה
ממה הכי נהנת? מהחניכות המדהימולות שלי
איך היו הנהגים שלכם? סבבה לגמרייי מה כתבתם על החולצה של הגדוד? לא הייתה מה כתבתם על החולצת צוות? גם לא אייקון שמסמל את הטיול:
מסקנה מהטיול: החניכים יכולים להפתיע, מאוד. לפעמים כל ההשקעה שווה את זה. אתם לא יודעים כמה

גלובדיה

New member
טיול הנהגתי

שם: גל עובדיה שבט: יובל
הנהגה: איילון
שם הטיול: טיול פסח הנהגתי, שכבת ז', צופים אל הגולן שכבה: שישיסטית, לשם הצורך מנהלנית שעת יציאה: שלישי, 16:00 שעת חזרה: חמישי, 21:00 בערך איפה הייתם? בגולן משפט הטיול: "בואו ניקח מלפפונים ונכין לימונדה" "בואו נכין פיתה בצורת בובספוג" "כוסומו המדינה" מוראל הטיול: הנהגת איילון, כאן שבט יובל, אל תתאמצו, כי כ-כ-ה עושים מוראל! פולופופו כולם כולם לקפוץ=] הדבר הכי חכם שעשית בטיול: להיות מנהלנית=סטלה, להיות עם גדוד דולב (ז' השבטי) המדהים הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: אממ אין ממש ממה הכי נהנת? המנהלה... הסטלה... להכיר את גדוד דולב... לעשות מורל... 40 חניכים זה לא צחוק מקום שני הכי גדולים
איך היו הנהגים שלכם? בסדר מה כתבתם על החולצה של הגדוד? שכבות נעורים בשבט הוציאו חולצה: I LOVE N(NEURIM) Y(YOUVAL) מה כתבתם על החולצת צוות? כובע הנהלה? הנהגת איילון טיול פסח 2007 בצבע אדום שורף אייקון שמסמל את הטיול:
מסקנה מהטיול: גדוד דולב כאלה מתוקיזים!! אני חייבת להדריך אותם שנה הבאההה

חנוש1234

New member
טיול כוכב 2007 + חזרתיי!!! [[=

שם: חן שטיינר שבט: צר"ג אימפריה!! [= הנהגה: דר"ג שם הטיול:
כוכב
שכבה: ז' שעת יציאה: 4 וחצי תכלס..אפחד לא היה שם.. חח סתם שעת חזרה: 8 איפה הייתם? כל איזור הכנרת.. אין לי כוח לפרט נחלים משפט הטיול: מר מר מר... יובל ממורמר מוראל הטיול: מיש מעול/ אומרים שצר"ג הורסים תטיול.... הדבר הכי חכם שעשית בטיול: לא חירבנתי שם!!! בעע הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: הבאתי את המנות חמות ממה הכי נהנת? מהרפסודיות!!! היה הכי כייף בעולם!! נשבעת!! איך היו הנהגים שלכם? מפגרים.. צורחים עלינו שתחנו את החלונות!!!! מה כתבתם על החולצה של הגדוד star wars . טיול כוכב 2007 *ציור של מלחמת הכוכבים* תבל&ליעד .vs העולם (חפרתי) מה כתבתם על החולצת צוות? אין לי שמץ.. אני חניכה.. אייקון שמסמל את הטיול:
את כמה שצחקתייי....
כמה שהיה חם במסלול
כמה שהיה קר בלילה.. טוב לא ר כמו ביום צופה.. מסקנה מהטיול: אסור אפעם להיות ממורמר אחרת.. כלם יקראו לך מר מר מר יובל ממורמר/אנחנו לא משתתפים בטימטום הזה

ronos freak

New member
חדשה, וכבר עונה...

שם: רוני שבט: אופק הנהגה: איילון שם הטיול: ים L ים שכבה: ח' שעת יציאה: 5:00 בבוקר שעת חזרה: 21:00 בערב איפה הייתם? ים תיכון לים כינרת משפט הטיול: תגידו לאך הולכים? מוראל הטיול: פיל, פיל, איילה, פיל, איילה, יאללה!! הדבר הכי חכם שעשית בטיול: הגעתי אליו!! הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: שברתי את הרגל :( ממה הכי נהנת? מהכלללל, זה היה פשוט טיול מדהים... איך היו הנהגים שלכם? לא הרגשנו אותם בכלל :) מה כתבתם על החולצה של הגדוד? " גדוד ארד הכי ח'שיש" ואז ציור של תרנגול מעשן חשיש ואומר: " תן לו ביחלאולה אח שלו..." מה כתבתם על החולצת צוות? אותו הדבר :) אייקון שמסמל את הטיול: לא ממש היה :) מסקנה מהטיול: שתמיד כדיי לצאת אם הצופים לטיולים, גם אם רגל שבורה!! XD ושמחה שאני בצופים... אומנם חדשה פה אבל כבר מתחילה לחפור לכם :) רוני

Loony Moony

New member
טיול אתגר

שם: ענבל שבט: נשיאא הנהגה: תל אביב שם הטיול: אתגר שכבה: ט' שעת יציאה: שבע וחצי בבוקר, יום ראשון שעת חזרה: שבע בערב ככה, יום רביעי איפה הייתם? הגליל המערבי- נחל כזיב+ ניווטים משפט הטיול: have you got your spirit? מוראל הטיול: כנ"ל הדבר הכי חכם שעשית בטיול: לצאת אליו.. ולא להיכנע לקור הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: לא היה נראלי ממה הכי נהנת? מהכל- האחווה, המדריכה, החברים, המסלולים וכמובן האוכל איך היו הנהגים שלכם? כמעט לא נסענו באוטובוס מה כתבתם על החולצה של הגדוד? Na-c מה כתבתם על החולצת צוות? אני חניכה אייקון שמסמל את הטיול:
מסקנה מהטיול: ההנגהגה שלנו מדהימה

Loony Moony

New member
ליווי ה' אימפריה!!

שם: ענבל שבט: הנשיא הנהגה: תל אביב שם הטיול: טיול פסח שבטי שכבה: ה' שעת יציאה: 6:30 ביומשישי שעת חזרה: 19:00 ביום שבת איפה הייתם? נחל פרס ו"הסנפיר הקטן" משפט הטיול: "כ-פ-ר-ה עליו" מוראל הטיול: י-רו-ש-ליים, אנלא מירושליים, אנלא מפתח תקווה, אנחנו מהתקווה טרררררי" הדבר הכי חכם שעשית בטיול: להביא לחמית, לישון,להשיג סכו"ם הדבר הכי מטומטם שעשית בטיול: להתרגש קצת מחולות מדומות ממה הכי נהנת? מלהיות סוף סוף עם השכבה, מהגדוד צ'יטה החמוד, מהיומולדת שלי.. איך היו הנהגים שלכם? רצו שנשב כל הזמן מה כתבתם על החולצה של הגדוד? לא זוכרת מה הם כתבו מה כתבתם על החולצת צוות? לא היתה אייקון שמסמל את הטיול:
מסקנה מהטיול:אני אולי רוצה להדריך ה'!

s h a r o n 7

New member
ירושליםםםםםםם../images/Emo126.gif

אנלא מירושלים! אנלא מפתח תקווה, אנחנו מהתקוווהההההה אולההההההה חחחחחחחחחחחחחחחח זה רץ אצלינו
גדוד 3 לא?

למעלה