שרשור טיולים בחו"ל אז איפה טיילתם/תטיילו הקיץ הזה?
S stkachov New member 11/9/09 #3 רומניה זה טוב זה היה היעד המועדף אלי... לעשות טרק בקרפטים. אבל זה לא יצא בסוף לפעל וטסתי לצ'כיה.
ה הכנימה נחמיה New member 12/9/09 #4 זה לא יהיה טרק אלא סיור עירוני. צ'כיה גם מא-ממת (פראג לכל הפחות).
ה הפיה בלבן היחידה New member 12/9/09 #6 רומניה? את רומניה? צ'ה פאצ'ה? הייתי ברומניה בתור ילדה בגיל 12 ומאז לא בא לי לחזור לשם...
ה הכנימה נחמיה New member 13/9/09 #7 אני רבע ואני נוסעת במסגרת עבודתו של אישי היקר שהוא רומני בכל רמ"ח איבריו. באיזו שנה היה גיל 12? זה עשוי להסביר מדוע את לא מעונינת לחזור.
אני רבע ואני נוסעת במסגרת עבודתו של אישי היקר שהוא רומני בכל רמ"ח איבריו. באיזו שנה היה גיל 12? זה עשוי להסביר מדוע את לא מעונינת לחזור.
ה הכנימה נחמיה New member 15/9/09 #12 לרומניה לקח המון זמן להתאושש ברוך בורא הכרטיס האישי. אם היית שם בראשית שנות ה-90, זה מובן.
ה הפיה בלבן היחידה New member 15/9/09 #13 כן, שמעתי על זה אבל אני לא בטוחה שבאמת המצב שם השתנה.... אמרו שהמצב של רומניה הרבה יותר משל המצב של רוסיה כרגע...
כן, שמעתי על זה אבל אני לא בטוחה שבאמת המצב שם השתנה.... אמרו שהמצב של רומניה הרבה יותר משל המצב של רוסיה כרגע...
ה הפיה בלבן היחידה New member 12/9/09 #5 השנה טיילתי במולדביה מה שיהיה בשנה הבאה, אני לא יודעת. אבל לחבר שלי יש רעיון משוגע לחצות את המדינות הבלטיות באופנוע.... אולי אצטרף אליו לרעיון הזה, נראה אני בעד לחיות את הרגע. זה הכי חשוב! מה שיהיה אח"כ יהיה!
השנה טיילתי במולדביה מה שיהיה בשנה הבאה, אני לא יודעת. אבל לחבר שלי יש רעיון משוגע לחצות את המדינות הבלטיות באופנוע.... אולי אצטרף אליו לרעיון הזה, נראה אני בעד לחיות את הרגע. זה הכי חשוב! מה שיהיה אח"כ יהיה!
ס סלוניק New member 14/9/09 #9 גרמניה למען האמת מדובר על כרטיס שניסיתי למכור אחרי שהעדפתי לבטל את הטיול אבל ללא הצלחה. בכל מקרה, עוד שבועיים למינכן.
גרמניה למען האמת מדובר על כרטיס שניסיתי למכור אחרי שהעדפתי לבטל את הטיול אבל ללא הצלחה. בכל מקרה, עוד שבועיים למינכן.
A amitk80 New member 18/9/09 #17 עכשיו חזרתי מטיול של שבוע באיי יוון במסגרת שיט של מנו ספנות. היה אדיר!