שרשור חתול

ToryMaster

New member
שרשור חתול

שרשורי חתול הם שרשורי האוף שלנו, כל שבוע אני אפתח שרשור חדש. למה חתול? כי חתול זו החיה האהובה עלי

jbu

New member
הייתי בת אביב

נסעתי עם אמא שלי ובן דוד שלי, שזב ביב די חבל משום שבקושי יכולתי לעשות את מה שרציתי אבל קניתי נר צהוב גדול ב-10 ש"ח חבל שהם לא נתנו לי לקנות (מהכסף שלי!!!) עוד נר, בכלל אם הם לא היו שם הייתי קונה גם את החרב ב-100 ש"ח. ובנוסף קניתי אבן ושמן לימון.

THE gray

New member
היה לי יום עמוס..... אבל בכל זאת..

אני בפורום!... אני צריך חופש מבית ספר....

jbu

New member
תעשה כמוני, תוציא חופש!

אני הצלחתי להוסיף לעצמי עוד שבוע בגלל שיצאה לי תמונה ממש
יפה בת"ז הצרפתית שלי.

Envenom

New member
גם אתה??

גם לי יש ת"ז ודרכון צרפתי! אולי ניפתח אגודה? צרפתים-ישראלים בהכחשה חחחח

The Warrior

New member
../images/Emo101.gifדרכון שויצרי

בשביל ת.ז. צריך לחיות שם חחחח מה לעשות שיותר טוב בארץ

THE gray

New member
הכי הרבה שנאי יכול לקבל זה דרכון

ארגנטינאי.. שגם זה דבר נחמד ביותר:)

ToryMaster

New member
תמיד יותר טוב

להגיע ממדינה שהפאגאניזם בה כל כך מפותח חוצמזה, יש לי אזרחות גרמנית - ת.ז.

jbu

New member
עוד לא שמעתי על מדינה שבה

עוד לא שמעתי על מדינה שבה נותנים פריבלגיות לאנשים שבאים ממדינה שהפאגאניזם בה כל כך מפותח,
אבל מצד שני פעם לא שמעתי על מדינה (או שזה היה מחוז באמריקה) שבה היה חובה לחיך בציבור. אם מישהוא מכיר זה בטח מוסרסקי, אז אתה מכיר? מי שצרפתי לאומת זואות יכול לקבל (אם הוא עובר מבחן בצרפתית על צרפת) מליגה באוניברסיטה בצרפת, ועזרה בדירה ועוד כול מיני דברים ואז עוזרים לך למצוא עבודה (או שנותנים לך אותה) וגם אפשר לזנק מצרפת לאמריקה ולשאר מדינות ארופה (לא שזה קשה).

Envenom

New member
לא חובה

כל הקטע של המבחן וזה... מספיק שנולדת בצרפת, ו\או אחד ההורים שלך נולדו בצרפת. כל הקטע הזה עם מבחן בצרפתית ותרבות צרפת וכל שאר הבולשיט הזה שתמיד עושים בשגרירות זה רק אם מישהו ישראלי רוצה אזרחות צרפתית.. (או ויזה)

ToryMaster

New member
בדיוק כמו בגרמניה

ובכל מדינה אחרת שחברה באיחוד האירופאי, אפשר לקפץ ממדינה למדינה. וגם אני יכולה לקבל מלכה לאוניברסיטה בגרמניה/כל מדינה אחרת באירופה שחברה באיחוד

THE gray

New member
ואם אני רוצה נגיד להגר לארה"ב

איך אני מקבל גרין כארד כדי שאני אוכל לעבוד שמה?

Envenom

New member
או להינשא לאמריקאי

או לגור שם 15 שנה או לעבור סידרה ארוכה מאווווווווווווווווווווווד של מבחנים... וגם אז הסיכוי קלוש

למעלה