פשוט וואו, זה מדהים אבל כן, יקר וחבל ):
ק קרמבושתיים New member 16/7/14 #15 בעקבות הקולקציה החדשה של נקסט יש לי חשק עז ל.... תינוק (יש לי הרגשה שבן הזוג לא ירשה לי לקנות). הכל מהמם!
בעקבות הקולקציה החדשה של נקסט יש לי חשק עז ל.... תינוק (יש לי הרגשה שבן הזוג לא ירשה לי לקנות). הכל מהמם!
ק קרמבושתיים New member 16/7/14 #18 וגם מישהי פה כתבה על ליטל אלקלעי, ועכשיו אני מאד רוצה את השמלה הזו. רק שהמידות לא לגמרי ברורות לי, אז עושה רושם שהיא תישאר בחנות
וגם מישהי פה כתבה על ליטל אלקלעי, ועכשיו אני מאד רוצה את השמלה הזו. רק שהמידות לא לגמרי ברורות לי, אז עושה רושם שהיא תישאר בחנות
א אביגיל מהר המלכים New member 16/7/14 #22 או ש......... תכתבי לליטל!!! היא מהממת אמיתית, ותשמח לסייע
ק קרמבושתיים New member 16/7/14 #19 ולפינה לשיפוטכן אני מתלבטת לגבי השמלה הזו כבר לא מעט זמן, בעקבות נפילות אחרונות שהיו לי עם שמלות אני ממש לא בטוחה
ולפינה לשיפוטכן אני מתלבטת לגבי השמלה הזו כבר לא מעט זמן, בעקבות נפילות אחרונות שהיו לי עם שמלות אני ממש לא בטוחה
א אביגיל מהר המלכים New member 16/7/14 #23 היא מאוד מתוקה, תזמיני מידה אחת למעלה המידות של החברה הזו קטנות.
ע ענבל מ New member 16/7/14 #32 אני אני אני חשקתי בחולצות החדשות של גלה דרין, שגיליתי בשיטוט אקראי עם הקפה הראשון של הבוקר. http://market.marmelada.co.il/gala/592 החשק הזה החזיק מעמד בדיוק חצי יום: כתבתי לה כדי לראות אם אפשר לשחק קצת עם המידות ומפה לשם - הזמנתי אחת מהן. הבעיה היא שעכשיו נורא מתחשק לי עוד כמה
אני אני אני חשקתי בחולצות החדשות של גלה דרין, שגיליתי בשיטוט אקראי עם הקפה הראשון של הבוקר. http://market.marmelada.co.il/gala/592 החשק הזה החזיק מעמד בדיוק חצי יום: כתבתי לה כדי לראות אם אפשר לשחק קצת עם המידות ומפה לשם - הזמנתי אחת מהן. הבעיה היא שעכשיו נורא מתחשק לי עוד כמה
ע ענבל מ New member 16/7/14 #35 בדיוק אותה הזמנתי גלה אדירה, יש לי כמה חולצות שלה והן באמת נהדרות ומחזיקות מעמד בכבוד, אפילו שאני חורשת עליהן.
בדיוק אותה הזמנתי גלה אדירה, יש לי כמה חולצות שלה והן באמת נהדרות ומחזיקות מעמד בכבוד, אפילו שאני חורשת עליהן.
א א ח ת מהחברה New member 17/7/14 #36 אתן אשמות!!! עשיתן לי חשק לחצאיות ובדיוק הגיע קוד לאסוס שנותן עוד 10% הנחה, אז הזמנתי לי 5 חצאיות בסך כולל של 30 פאונד! אפילו שבכלל אני בעוצר קניות ואסור לי בתכלית האיסור לעשות קניות ברשת.
אתן אשמות!!! עשיתן לי חשק לחצאיות ובדיוק הגיע קוד לאסוס שנותן עוד 10% הנחה, אז הזמנתי לי 5 חצאיות בסך כולל של 30 פאונד! אפילו שבכלל אני בעוצר קניות ואסור לי בתכלית האיסור לעשות קניות ברשת.