שרשור חנויות

bluestvixen

New member
קניון גבעתיים, קומה שלישית

יש חנות שמחזיקה OPI, ESSIE וקולור קלאב. מגוון גדול, אבל כה יקר

באר שבע

LOKA בביג (קרוב לעדן טבע מקרט) סטנדים של הרבה חברות. לקים של שיק ב 10 ש"ח, סטנד של לה צ'ט, לה סרה, GK, עוד כל מני חברות שאני לא זוכרת... ויש שם גם מוצרים משלימים כמו פצירות, דיסקיות לחותמות, מחזקים, מייבשים וסרומים לציפורניים של כל מני חברות. beauty center קרוב לתחנה המרכזית (לפי חיפוש בגוגל הכתובת היא יצחק בן צבי 1 ) סטנד לקים של פרו ביוטי (כל לק 5 ש"ח בערך), יש להם מייבש זול שאני מאוד אוהבת, אחותי אוהבת את המחזק שלהם, יש להם הרבה מדבקות לציפורניים וקצת דיסקיות לחותמות. כוכב היופי בעיר העתיקה (לפי חיפוש בגוגל הכתובת היא קק"ל 163) המחזק של תפוח ב 35 ש"ח, סטנד של שיק (ב 10 ש"ח), סטנד של גולדן רוז (נראה לי גם 10 ש"ח), סטנד של לה סרה ועוד כל מני מסירי לק וכו'. שם קניתי את המדלל לק של שיק. ג'וי קוסמטיקס רח' התקווה 10/25, קירית הממשלה (קרוב לחנות הבגדים GONG אם מישהי מכירה) לקים של שיק ב 10 ש"ח, לקים יפים של חברה עלומת שם ב 4 ש"ח, לה סרה, עוד חברה שאני לא זוכרת את שמה... ויש להם את המחזקים, המייבשים והסילרים שלהם אבל מעולם לא ניסיתי.

poynter

New member
אוסיף עוד ברשותך ../images/Emo13.gif

ביוטיקר החנות המוכרת. יש להם את הפירמה שלהם של הלקים ב4.5 ש"ח, בזמן האחרון בסניף הזה הם הפסיקו לחדש את המלאי לא יודעת למה :-\ כמובן מוצרים משלימים: מדבקות, מסירי לק, מחזקים וכו' בזאר הדרום במדרחוב של קריית הממשלה. סטנד של שיק ב10 ש"ח וכל הזמן הבחור שם דואג להביא בקבוקים חדשים ולעדכן את הקולקציות. גם סטנד של טופ ביוטי, גולדן רוז.. חנות בקניון הנגב שברח לי השם שלה, בקומה האחרונה מול החנות של הפאזלים..שם הם מחזיקים סטנד ענקי של גולדן רוז שראיתי ב10 ש"ח

loligoth

New member
../images/Emo214.gifקניון בת ים

"דרך היופי" בקומה האמצעית. סטנד מלא של שיק ושל טופ ביוטי.

JupiterCrash

New member
הרצליה, כפר סבא

הרצליה - free shop ברחוב הנדיב. כפר סבא- על רחוב ויצמן יש לפחות שלוש חנויות כאלו, אחת שבה קניתי בעבר היא חנות ששכחתי את שמה, בעיקר למוצרי שיער שנמצאת קרוב לקניון ערים, יש בה שיק, לה שה le chat (מצטערת למדתי או לפחות ניסיתי ללמוד צרפתית ארבע שנים באוניברסיטה, אני לא מסוגלת לקרוא לזה לצ'ט) ועכשיו יש גם גולדן רוז.

נתניה

פרפומריית עלמה (אאל"ט) מול התחנה המרכזית (יש 2 סניפים קרובים מאוד אחד לשני, אני לרוב נכנסת לחדש). המקום הקבוע שלי לקניית שיק. נמכר ב9 ש"ח, סטוק מתחדש, אני תמיד מוצאת שם כל לק שאני מחפשת, גם לקים חדשים.

למעלה