שרשור חנויות

lilo4

New member
שרשור חנויות ../images/Emo100.gif

שרשרו לכאן המלצות על חנויות שמוכרות לקים- זו יכולה להיות חנות קטנה ושכונתית עם סטנד ממש גדול של לקים זולים, או אפילו סניף ממש טוב של סופר פארם שמחזיק מגוון גדול של לקים. בגלל שיש הרבה חנויות קטנות וטובות ובגלל שיש שוני בין הסניפים של הפארמים הגדולים, זה המקום להמליץ על חנויות ספציפיות שכדאי להגיע אליהן. בבקשה תציינו בכותרת את העיר, ובהודעה עצמה את השם של החנות, כתובת ופירוט של מה שהחנות מוכרת ואם אתן זוכרות גם מחירים. [אם אתן מכירות חנות ממש טובה בחו"ל- אפשר גם להמליץ]

lilo4

New member
טבריה

"ביוטי פלייס"- נמצא ביוחנן בן זכאי 5. יש להם סטנד ענק של שיק, והם מביאים גם את הקולקציות החדשות. מחיר- עד 15 ש"ח. בפעם האחרונה שהייתי היה להם גם את הלקים הנסדקים של שיק [לא בדקתי מחירים].
"סטוק פארם"- הפרחים 2 [מתחת לשוק] יש להם סטנד גדול של לקים של Golden Rose ב-10 ש"ח. הם מוכרים גם מוצרי איפור, מוצרים של ים המלח ויש קיר שלם עם מוצרים זולים לציפורניים ומדבקות חמודות.
בית מרקחת "שוורץ"- הגליל 7. סטנד סביר של GK, 15 ש"ח אם אני לא טועה. יש להם גם כל מיני מוצרים משלימים לציפורניים, לא התעמקתי במיוחד. בכלל באזור של השוק וברחוב הגליל יש הרבה חנויות שמוכרות לקים זולים.

cockta

New member
רחובות ../images/Emo42.gif

רוצות לשמוע סיפור מצחיק? כמה עבריינים (נו טוב, אנשים מצחיקים בטירוף שאני מעריצה) שינו את השלט הכניסה של רחובות ל"בחורות"! הם פשוט הורידו מה-ב' קו והוסיפו ל-ר'. אותי זה ממש הצחיק :) מעניין אותי כמה זמן יקח לעירייה לתקן את זה! וחזרה לעניינינו! חנויות קטנות: *בלאגן (הרצל 165)- יש להם סטנד מכובד של שיק וסטנד ממש מגניב של GK חנויות גדולות: *כלבו יהודה (בקניון, קרוב לכניסה)- סטנד מכובד של שיק עם חדשים, סטנד ע-נ-ק-י של GK עם מלא צבעים מגניבים ומבחר יפה של ג'ייד. כמו כן ראיתי מוצרים משלימים כמו מדלל הלק של שיק, מייבש של ג'ייד וכו'. אה, והם גם מחזיקים לקי קישוט של שיק. (סתם בצד, זאת חנות גדולה של בישום, איפור ובכללי טיפוח אם מישהי מחפשת.) *סופר פארם בפארק המדע- סניף ענקי ומרווח, מוכרות לא מציקות, לקים בשפע (המבחר הכי גדול של אורלי שראיתי ברחובות), בשעת לילה בכלל תענוג שם, כי הסניף ריק לחלוטין ואפשר להנות בשלווה :) זה מה שזכור לי בינתיים. אם אני אזכר בעוד, אני לא אשכח לציין. לילו! רעיון אדיר! אני הייתי מציעה לטלגן! (אם אני זוכרת את הביטוי, נו, להכניס למאמרים
)

lilo4

New member
די! זה אמיתי?!

ראיתי תמונה של זה איפשהו באינטרנט וחשבתי שמישהו שינה את זה בפוטושופ. האמת שזה לא רעיון שלי
בגלל שלא היה כבר מלא זמן פתחתי את השרשור הזה, והוא בהחלט יטוגלן

cockta

New member
אמיתי לגמרי :)

כמה צחקתי! לאנשים פשוט משעמם בחור הזה

loligoth

New member
../images/Emo214.gifגם במקום שנקרא "פת" הוסיפו ו' והפכו

את זה ל"פות" :] זה גם באזור רחובות לא? או שהתכוונו בכלל לפ"ת? חח

לימי43

New member
בראשון לציון ברחוב רוטשילד בצד של הקניון

הולכים קצת קדימה לכיוון המשביר,ישנה חנות "דרך היופי" סטנד ענקי של שיק עם המוןןןןן צבעים!

נעמהdj21

New member
חיפה - לקים מריחות ועיצוב../images/Emo68.gifנקודת חן

אני מזמינה אתכן לדוכן הלקים החדש שלנו במרכז חורב חיפה!!! הדוכן הינו חדש דנדש ומכיל את כל הצבעים הכי אופנתיים והצעקות האחרונות בעולם הלקים :) אנו דוגלים בחידוש מתמיד של המלאי, צבעים טריים היישר מהמפעל, וקשובים לטרנדים ולבקשות הלקוחות שלנו. במרכז חורב התחלנו לפעול עקב ההצלחה האדירה של הלקים בסניף הסיטי סנטר חיפה!!!(סניף המחזיק גם מוצרי ספא, איפור מקצועי, וכמובן לקים ואביזרים) כמו כן בסניף מרכז חורב, בנוסף למכירת הלקים והאביזרים, תוכלו להתפנק במסג' ידיים, פילינג נעים, מניקור ופרנץ', מריחות, ועיצוב הציפורן ועוד!!! הדוכן פועל בצורה חלקית החל מאחרי סוכות (ימי שלישי ולפי הצורך נוסיף ימים), ניתן לתאם טיפולים בטלפון 0526868593, נעמה. אני מזמינה אתכן להנות ולהתפנק אצלנו, עם המבצעים הכי שווים!!! נעמה-נקודת חן

iefrat

New member
תל אביב - דיזינגוף סנטר - נייל קולג'

לקים מחברות רבות החל מ 10 שקלים וכל שאר מוצרי טיפוח. שירות נפלא, אדיב ומקצועי ולדעתי מחירים מאוד הוגנים. הנאה צרופה לקנות שם

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאיפה זה בסנטר?

+ יש שם גם מקום שנקרא HAPPY HOUR וגם שם יש מכל מיני לקים נחשבים אבל בסביבות 65 ש"ח לבקבוק :/

זה לא רשת באמת..בקניון בראשון

זה ביוטי קולג', שבעלת החנות היא אחות של בעלת החנות בדיזינגוף אבל זה לא רשת או משהו

loligoth

New member
../images/Emo214.gifברעננה, בת"א ובבת ים:

ברעננה יש סטנד של שיק עם הרבה צבעים בחנות "מוזלים" [יש שם שתי חנויות מוזלים, אז לא בזו שליד סטימצקי אלא זו שמעבר לכביש]. בת"א הכניסה לסנטר משער 7 [ליד קסטרו] יש גם כן סטנד מכובד של שיק ולדעתי גם סטנד של לה צ'ט. בבת ים באזור המצבה יש כמה חנויות אפילו שמוכרות גם שיק וגם לה צ'ט.

loligoth

New member
../images/Emo214.gifעוד [כל פעם אני נזכרת במשהו חדש]

יש דוכן כזה של חברת LAKA שבהם גם עושים מניקור אבל גם מוכרים לקים במגוון צבעים... יש גם בסנטר וגם בעזריאלי.

lilo4

New member
עוד בחיפה

חנות בשם Loka נמצאת בהדר 34. לא הייתי שם מזמן, אבל בפעם האחרונה שהייתי היה להם סטנד גדול של שיק וסטנד גדול של לה צ'ט

למעלה