שרשור- חלק 2:

Dawson girl

New member
שרשור- חלק 2:

אוקיי.... לפי מה שראיתי שיתפתם פעולה אז אני מעלה את חלק 2.... טדם טדאאאאאם סדאאאאאאאם!! (בדיחה פרטית) אוקייי... תכתבו את תגובתכם בפירוט למראה ביזי (או בסי, וואטאבר) פיליפס בדלתכם!!! נמש

../images/Emo15.gifאז ככה...

אם בסי פיליפס ( אודרי השרררררררר...מנטית ) הייתה מופיעה אצלי בבית... הייתי פותחת לה את הדלת
, מכניסה אותה פנימה, היינו יושבות בסלון, רואות את הסרט שלה " המעשנות "
, הייתי שואלת אותה באיזה צבע לשיער היא משתמשת ואיך זה לעזאזל שאין לה שורשים
, היינו אוכלות ארוחת ערב נחמדה
, שותות
הייתי נותנת לה במתנה
( בראש... ), ומציעה לה קינוח
, אחרי כמה בדיחות טובות
, הייתי מספרת לה סיפור לפני השינה
וכשהיא הייתה נרדמת הייתי מחייכת החיוך המקסים שלי
ו... מנשקת אותה נשיקת ליילה טוב !!!
ביי...

פיית

New member
אני

לא היתי מפסיקה
ולא היתי כולה לדבר חוץ מה אהבההבהבהב (סתם קשקוש) והיתי אומרת לה (אחרי שנרגעתי) ש
ממש יפה ואם היא רוצה
חם ו
ולביבה לאכול וזהו אני חושבת וקר לי

מממ....../images/Emo105.gif

אם בסי\בזי פיליפס הייתה דופקת אצלי בדלת.... דבר ראשון אחרי שהייתי מתאוששת מהלם קל (קל,בכל זאת זאת רק אודרי) הייתי מכריעה אחת ולתמיד ודואלת אותה איך מבטאים את השם שלה בסי או בזי! ואז הייתי מכניסה אותה פנימה...הינו משוחחות קצת...הייתי מחקה שהיא תלך לשירותים או משו כדי לפלוש לה בתיק ולהוציא את הספר טלפונים ולקחת את הטלפון של ג´וש,קייטי,ג´ימס(בשביל נמש),קר(בשביל דייזי),ומישל(סתם כי היא חמודה) אח"כ הייתי חוקרת אותה על הסידרה ושואלת אותה מלא דברים... והייתי נותנת לה
ו
לדרך לכבוד חנוכה... ושולחת אותה לדרכה... כמובן שהייתי מבקשת שתשמור איתי על קשר ותנסה לסדר לי ביקור בסט של הצילומים....
:*)

Dawson girl

New member
מה איתי??.. *יושבת נעלבת בפינה*

היי אנשים.... 1. תאחלו מזל´´ט לקייטי 1, יש לה יומולדת! 2. מה אני הייתי עושה?.. מממ.... בטח הייתי קצת בשוק (אני עם טל. היא בכל זאת ביזי פיליפס! את ההתרגשות אני שומרת לשלושת הגדולים- קייטי, ג´יימס וג´וש... סו?..) ואז הייתי מכניסה אותה, מושיבה אותה על הספה בבית שלי, מכניסה את הפרק האחרון לעונה החמישית של דוסון, פרק ששבר אצלי את כל שיאי הצפייה (7 פעמים בוידאו!!! נשבעת!), נותנת לה כמה עוגיות וספל שוקו חם.... אחרי זה הייתי מראה לה את התיקייה הפיצית שלי במחשב עם תמונות מהסדרה ושואלת מה קורה אצל כולם, איך היחסים ביניהם, ומה חדש אצלה. ואז הייתי קוראת לגיא פינס. לאאאא סתם סתם סתם.... איך אני אעשה לה את זה??? אולי אודרי התחרפנה קצת בעונה השישית אבל לא מגיע לה כזה דבר! ביייי נמש נ.ב- אם עוד כמה אנשים יגיבו לשרשור הזה, אני אעלה את מס´ 3! אז יאללה- לכתוב.... ואיך מתקדם החג שלכם????

אני הייתי...

בהלם! אז נכון זה לא קייטי, ג´וש ואפילו לא ג´יימס אבל גם אודרי זה משהו. אחרי התאוששות מהירה הייתי מכניסה אותה הביתה נותנת לה אוכל ושתיה ומבקשת ממנה שתקח אותי לסט הצילומים ותפגיש אותי עם קייטי וג´וש.

ד י י ז י

New member
אני..

הייתי אומרת היי מה נשמע וולאקאם טו יזראל.. רוצה לאכול או לשתות? ואז תתני לי את הטלפון של קרררררר סמית´!

LillipooT

New member
חח אוי אנשים כשרונים יש בפורום..

כמו כולם נראה לי שהייתי מאוד מתרגשת אבל לא עד-כדי-כך.. אבל עדיין בטח הייתי בהלם.
דבר ראשון באמת הייתי שואלת אותה אם קוראים לה בזי או בסי.. לדעת את שמו של האורח זה דבר הכרחי ..
ואז הייתי מתחילה לצרוח עליה מה לעזאזלללללל קרה לדמות שלה בעונה השישית?!
והייתי מרצה לה על "איך להיות חברה טובה ולא להיות שנואה על כולם" והייתי גם מציעה לה בחום להוציא את העגיל..
ואחרי שהייתי מבינה שזאת בסי (\בזי) מולי ולא אודרי היינו צוחקות ומרכלות על החבורה....
אוכלות פיצה שותות קולה..
ו... זהו

shirakl

New member
אוי, עדיין לא שמתי לב לחלק 2 עד

עכשיו.. טוב - אם בסי היתה באה אלי הביתה.. כרגיל, הייתי מציעה לה להיכנס, לשתות קפה, מפציצה אותה בשאלות על הסדרה, ובעיקר על ג´וש המתוק (איך זה לעבוד איתו וכל זה), והייתי אומרת לה כמה אני מקנאה בה.. ואז היינו מתחרפנות לגמרי ביחד ובסוף היא היתה חייבת ללכת..וזהו, אני מניחה... אולי הייתי מבקשת ממנה לשלוח לי בדואר תמונה מקורית של ג´וש..

שירוש....../images/Emo105.gif

אני רואה סימנים לנסות לגנוב לי את ג´וש.... i don´t think so!!! הלל נו!
פשושון!!!!

shirakl

New member
לגנוב? אני לא גנבת ממי..

הוא חמוד לאללה, וחשבתי כך מאז הוא מתמיד.. (הוא היה בערך הדבר היחיד השווה בעונה הראשונה, למרות שזה לא הספיק כדי לגרום לי להמשיך לראות אותה..) בואי פשוט נאהב אותו ביחד, וגם נבכה ביחד על זה שתכלס אין לאף אחת מאיתנו סיכוי..

טוב...בסדר...אני אתחלק איתך...|צפרד

אבל תדעי לך שביום מן הימים שהוא יתחתן איתי את לא תדברי בקטע של "מי שמתנגד לנישואים של השנים שיגיד משו עכשיו או שישתוק לעד"..טוב?!
חחחחחחחחח

אה..ועוד משו...../images/Emo105.gif

הדבר היחיד השווה בעונה הראשונה????????????????????
העונה הראשונה היא מהממת!!!!!!!!! ונכון שהוא מאוד מאוד מאוד מאודשווה,מושלם,חתיך,מתוק וכו וכו.... אבל העונה הראשונה יפה!!!! :*)

shirakl

New member
היום אני מסכימה איתך..

אבל כשהיא שודרה, ראיתי אותה בהתחלה ובסוף נמאס לי.. ואז לא חזרתי לראות את הסדרה עד סוף העונה ה - 3.. מאז כבר הספקתי לשנות את דעתי..

למעלה