שרשור- חלק 1:

Dawson girl

New member
שרשור- חלק 1:

אהלן אנשים!! בא לי רעיון חמוד לשרשור. איך הייתם מגיבים אם אחד משחקני "דוסון" היה דופק לכם בדלת פתאום? מה הייתם אומרים? מה הייתם עושים? תארו את הסיטואציה... ואני מודה, היה שרשור דומה לזה לפני כמה שבועות אבל זה לא אותו דבר- אני עושה כל שרשור על שחקן אחר, אז תכתבו רק לגבי השחקן הזה בכל פעם. הפעם: קייטי הולמס ביייי נמש

אם היא הייתה באה אליי הבייתה...

הייתי מעיפה עליה פסנתר !!!
לא, האמת... הייתי מזמינה אותה להכנס
, נותנת לה משהו לשתות
, שואלת אותה איפה ההזמנה שלי לחתונה שלה עם משה זלצמן (והמבין יבין...)
, שואלת אותה מה שלום האקסית שלה סופי צדקה
, ואיך מתקדם ההריון שלה
, ומתי היא מגיעה לארץ
, הייתי מכינה לה ארוחת ערב
, מוציאה את הגיטרה
, מנגנת לה שירים
, היינו אוכלות
לקינוח, הייתי אומרת לה להחליף לי
בשירותים, ובסוף הייתי אומרת לה שיש לי
בשבילה, הייתי אומרת לה לשבת על הספה ולחכות לי... הייתי הולכת לחדר
שלי מוציאה את התת מקלע מארגז המצעים , את המחסניות שהחבאתי ב-
שלי והולכת לכיוון שלה... הייתי מתקרבת אליה עם התת מקלע מאחורי הגב הייתי אומרת לה: " קייטי במיוחד בשבילך !!! " והייתי פשוט מכוונת את התת מקלע אליה... ומרססת אותה !!!
מו הא הא...
ביי...

natalyrst

New member
קרין יא מרושעת../images/Emo70.gif

קייטי+משה=משפחת זלצמן אני מתה עליה
לא יפה לפגוע בה ככה....

את קורעת....!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי קרינוש את משו!! מה אני הייתי עושה עם קייטי היתה באה אלי הביתה? מממממ.... נרא לי שאחרי חצי שעה שהייתי בשוק הייתי מכניסה אותה הביתה...
בטח הייתי מתקשרת לנמש או לקרין או לשירה וצועקת איתן בטלפון קצת.... אחרי זה הייתי שואלת אותה כל מני שאלות... ומבקשת את הפלאפון של ג´וש....
ממ...הייתי מכניסה אותה למחשב ומראה לה אתרים ומכריחה אותה להגיב לכל מני פורומים.... וזהו נראה לי..... אה...כן..והייתי צורחת...המון!!!חחחחח ועוד משו..... *למדתי מקרין* עוד 4 ימים מפגש.... אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
:*)

shirakl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

קרין וטל - אני פשוט נקרעת מכן! וואו.. אני לא חולה על קייטי.. אבל ברור שהייתי מזמינה אותה להיכנס.. הייתי מתחילה לשאול אותה מלא שאלות על העבודה שלה, ועל העונה הבאה, ועל הקשרים בין החברים בסדרה.. הייתי מבררת אם ג´וש באמת מתוק בחיים כמו בסדרה (למרות שהתשובה ברורה..), אה ושכחתי לציין שהייתי נועלת היטב את הדלת כדי שהיא לא תברח לי... וגם מציעה לה משהו לשתות או לאכול.. ואז אחרי שהייתי מבינה שהיא תקועה איתי הייתי מתחילה לצרוח כמו מטורפת (לא לפני - כדי שהיא לא תיבהל ותלך). ואז כמובן שהייתי מתקשרת אל טל וקרין ואומרת להן להגיע אלי הביתה מהר, והן כמובן היו באות. ואז הייתי מתעוררת, ומגלה שכל זה היה רק חלום........ פחחחחחח

לאנה

New member
אה...

אתן באמת רוצות שאני אגיב להודעה הזו? נ.ב: לי!!!, אני חייבת לצרוח איתך!!! *רומזת ל..., משהו*

פיית

New member
אני היתי...

דבר ראשון מופתעת לאלה דבר שני לא מפסיכה לבכות (מאושר לא מעצב), למה?, כי היא אחת מהשחקניות האהובות עליי ואני רצינית ולסיום תמחונה של הגדולה מכולם קייטי הולמס

אם קייטי היתה באה אלי הביתה...

הייתי מתעלפת. בטוח. אפילו היתה נשקפת סכנה רצינית לחיי. אבל אחרי שהייתי מתאוששת אם הייתי מצליחה לדבר, הייתי מכניסה אותה הביתה, נותנת לה לשתות ולאכול מתחילה לדבר איתה ומנסה לגרום לה להשאר ולא ללכת אף פעם. הייתי אומרת לה שתתקשרי לג´וש ותזמין גם אותו. היה יכול להיות נחמד... :)

LillipooT

New member
וואי ממ ../images/Emo60.gif

אני לא יודעת מה הייתי עושה מממממ
בטח הייתי מכניסה אותה פנימה (אחרי שעה עם פה פתוח - מההלם) ואז הייתי מזמינה איזה פיצה או משהו והיינו אוכלות
ואז... היינו מדברות ומרכלות חח וממ
הייתי מבקשת שנקבע כל החבורה איפשהו ושהיא תכיר לי את כולם
ואולי היא הייתה משיגה לי איכשהו פגישה עם ג´וש הארטנט.. זה בכלל היה מצויין

natalyrst

New member
לי../images/Emo35.gif מה הקשר....../images/Emo35.gif

ג´וש הארטנט
היא מכירה את ג´וש ג´קסון, בעלה של טל....

איזה מתוקה!!!!../images/Emo105.gif

"ג´וש ג´קסון,בעלה של טל"-בהחלט!!!
אני אשאל את ג´וש שלי אם הוא מכיר את ג´וש הארטנט.... חחח :*)

Dawson girl

New member
אוקיייי....

אני כמובן הייתי משפשפ את עיני בתדהמה איזה חצי שעה. אם היא עדיין היתה שם, הייתי אומרת לה "היי. את באמת קייטי הולמס?" והיא הייתה מצחקקת בנחמדות ואומרת שכן. אז הייתי מציעה לה להכנס, מביאה לה שוקו חם לשתות, שואלת אותה מה העניינים תוך כדי צחקוק מטופש... בסוף הייתי מנסה לשנורר ממנה את הטלופן של ג´יימס והצהרה שהם לא יותר מחברים טובים (מה יש??. ליתר בטחון). אחרי זה הייתי מבקשת את הטלפון של ג´וש, בשביל טל... ואם היה גשם בחוץ הייתי שולחת אותה רק כשבהיר בחוץ ומתכתבת איתה באימייל לאחר מכן. וזהו, נראה לי... אנשים, הנה בא שרשור מס´ 2!!! נמש

LillipooT

New member
וול.... ../images/Emo60.gif

היא מפורסמת
אולי יש לה איזשהו קשר לג´וש שהארטנט
למה לנפץ לי אשליות
למה
למה

למעלה