שרשור חיובי

GrowingMadness

New member
כל הכבוד D:

מזכיר לי אותי, עם כל איך שאני מתמודדת עכשיו.. אם רוצים משהו באמת קמים ועושים אותו ובסופו של דבר מצליחים כמו גדולים D: את בטח ממש גאה בעצמך, אני זוכרת איזה קשה זה לשבת ולחרוש

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיום שישי ^^

ביום חמישי יצאתי עם חברות וסתם שרפתי מלא דלק ועוד קצת כסף והתעצבנתי עליהן שהן סתם לא היו החלטיות והעיקר שאני נוהגת ועייפה ושורפת עליהן דלק ולוקחת אותן ממקום למקום והביתה ובחזרה וכאלה.. אז אמרתי.. זין. שישי אני לא יוצאת. אין לי כוח לראות אותן שוב וגם אין לי כסף. שישי בבית לחסוך כסף זה סבבה.. לא הרג אף אחד וזו לא פעם ראשונה. בשישי על הבוקר פתאום נזכרתי במישהו שקבענו פעם לצאת ובסוף הוא היה חולה.. לא דיברנו חודש! הוא מראשון אבל יש לו משפחה שגרה כמה רחובות ממני.. אז שלחתי לו סמס "אתה בראש העין היום?" הוא ענה "שלום שלום... וכן" חחח כאילו הוא לא הבין מה נזכרתי בו פתאום ^^ אמרתי לו שאני לא יוצאת היום ואני בבית אז סתם רציתי לדעת אם הוא באיזור.. הוא אמר שהוא יקפוץ להגיד שלום. חשוב לציין שהכרתי אותו לפני 8 חודשים ומאז לא ראיתי אותו! הנמחתי כבר ציפיות מהפעם הקודמת שהוא היה חולה והבריז לי מהיציאה דיי ברגע האחרון.. החלטתי לא לשלוח לו סמס בערב לשאול מתי נפגשים אומשהו.. אמרתי שאם הוא באמת רוצה הפעם להיפגש שהוא ישקיע. שירדוף אחרי. לא אני אחריו. פתאום אצל סבתא שנייה לפני ארוחת ערב הוא שלח לי סמס מה אני רוצה לעשות בערב :) בלה בלה קבענו שיוצאים לבר פה קרוב. חזרתי מסבתא והוא בא לאסוף אותי ^^ השיחות בנינו פשוט זורמות מעולה חחחח דיברנו מלא והוא באמת בנאדם מדהים :) שתיתי ^^" השתכרתי מעט חחחח וכמובן - לא הייתה נשיקה בדייט הראשון! כי גם הייתי שיכורה ולא רציתי שיחשוב שאני מנשקת אותו רק כי שתיתי.. וגם כי צריך להשאיר משהו לפעם הבאה. חוץ מיזה שהוא חנון לגמרי ולא ניראה לי שהוא היה יוזם נשיקה חחחחח אבל שהוא החזיר אותי הביתה הוא אמר שצריך להיפגש שוב וזה ^^ רביעי הוא בקרייה D: יש לו סידורים משהו. האאא וכן נתתי לו כזה חצי נשיקה בלחי שאמרנו שלום ונתנו חיבוק באוטו P: זהו. זה באמת עשה לי את השבוע חחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהכי לאט שבעולם D:

כי ככה זה הכי מושלם.. מה שמתחיל מסתם סקס/קטע מיני נשאר קטע מיני חחח מי כמוני יודעת ;) תודה :)

GrowingMadness

New member
יאא שחר איך אני שמחה בשבילך! D:

איזה כייף לך! וואי, ההתחלה תמיד כזאת כייפית ומרגשת כזאת
קחי הכל לאט ותני לדברים לזרום זה הכי חשוב :) ברצינות שההודעה הזאת עשתה לי מזה חיוך. אני באמת שמחה בשבילך ומקווה שילך לכם מעולה ביחד, באמת שזה מגיע לך!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחח

אבל נו. אני לא יודעת אם הוא באותו ראש כזה XD סתם יצאנו. ואני מקווה שנצא עוד ושבאמת זה יתפתח.. אבל יכול להיות שהוא סתם לוקח את זה כידידים וזה לא יהיה יותר מסתם לשבת בפאב כמו שאני עושה עם מלא ידידים אחרים שלי חחחחח

למעלה