שרשור חיובי

שרשור חיובי ../images/Emo192.gif

בננות
כתבו את כל הדברים הטובים שהיו לכם השבוע ,
כל מה שריגש אותכן , אהבתן , נהנתן לשמוע/לקבל/לדעת. וכמובן שבת שלום לכולן

GrowingMadness

New member
חייבת לשתף במשהו קצת לא קשור

יש מישהו אחד שאני רוצה. נקרא לו ***. [
] וזה מגה בעייתי, כי הוא אחד החברים הכי טובים של האקס, והוא משרת איתי בבסיס
כשאני והאקס עוד היינו ביחד הייתי מלא אצל הידיד הזה, נגיד אם החבר היה נוסע לאנשהוא ולא רציתי לבוא הייתי פשוט עולה [אהע כן, הוא גר מעליו] לאותו ידיד... והיינו ביחד מלא. גם לבד וגם שלושתינו. זה היה ממש מוזר.... נגיד אנשים בבסיס, כשהם שמעו שנפרדנו, במקום לשאול אותי מה איתי או מה עם האקס, שאלו אותי "ואיך *** הגיב?". עכשיו חברות שלי אמרו שזה כל הזמן היה נראה כאילו *** ממש רוצה אותי ושמלא היו צוחקים שאנחנו קשר של 3 אנשים ולא רק אני וליאור... ועכשיו אני רוצה את ***. כאילו.. מה זה רוצה. אני לא רוצה להיות חברה שלו או משהו. נראה לי שרק בקטע פיזי.. כאילו אני לא מצליחה לדמיין אותי איתו חוץ מסקס אולי. [סורי על הכנות חחחח] כי הוא נראה ממש טוב בעיניי וזה. אוףףףף. מקווה שהצלחתן להבין אותי כי נראה לי שזה יצא קצת מסובך

GrowingMadness

New member
ומוסיפה=

בעיקרון כל הבסיס שלנו חושב שיש בנינו משהו, והיינו במצבים כאלה שהיינו רק שנינו ואני מרגישה כאילו קצת מתח כזה.. ולפעמים שהוא בא לשבת איתי במשרד חברות שלי ישר אומרות שהוא רוצה אותי ושהן ממש מרגישות מין אנרגיה מוזרה כזאת בנינו.. ועד לפני כמה זמן בכלל לא חשבתי עליו ככה כי הוא כמו אח גדול בשבילי... אז אמרתי להן שהאנרגיות האלה באות רק ממנו אם זה ככה. אוף מה אתן חושבות?

../images/Emo268.gif

אולי אני לא אובייקטיבית בגלל שאני עדיין קצת צעירה ולא בוגרת לא יודעת. אבל אמרנו כנות ? אז אני יגיד לך ת'אמת מרושם ראשוני שקראתי את ההודעה שלך ישר צצה לי המחשבה של 'זנות' אני כאחת שבתולה , וגם לפי דעתי בעתיד. פשוט לא חושבת שאני מסוגלת לראות את עצמי עם מישהו שהוא כמו אח שלי , גם אם זה לאקט מיני בלבד . בייחוד שנפרדת מימשהו לפני מעט מאוד זמן. תשמעי. אני מכירה את ההרגשה בערך . האקס שלי [לפני חבר שלי] , אז באמת נפרדנו אותו לילה שנפרדנו הלכתי להיות עם ידיד שפגע בי התנשקתי דפקתי לעצמי ת'ראש . וחודש אח"כ שהוא פגע בי . פשוט הבנתי שזה לא זה. זה רק הנשיקה זה רק החיבוק שלו מה שרציתי , למרות שהיה בנינו כימיה ענקית וכולם חשבו תמיד שיש בנינו משהו. בקיצור , אני חושבת שזה סתם מחשבות שרצות לך בראש , בגלל הפרידה , הקושי הזה שלהיות לבד ובלי המגע החיבוק הנשיקה. אני חושבת שאולי כדי שתדברי איתו תפתחו את הדברים . הוא יגיד לך מה את מרגישה. ופשוט תזרמי עם הדיבור. ואם האפשרות הזו מבחנתך היא שלילית. אני חושבת שכדי שתמשיכו איך שאתם או שפשוט תתפסי טיפה מרחק. מקווה שעזרתי . והכל באמת כדי להגיד לך את האמת ולא כדי לפגוע.

GrowingMadness

New member
זנות?!

אני לא מאמינה שאת אשכרה חושבת שזאת 'זנות'. מה הקשר?! בשבילי הוא כמו אח אבל מצד שני אני כן חושבת שהוא נראה סבבה והכל, אני לא יודעת מה הוא מרגיש כלפיי. חוץ מזה שאני ילדה גדולה ואני ממש לא חושבת שזאת זנות, עם כל הכבוד. וזה לא שאני עוברת בין מיליון איש בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמי, זה מישהו שאני מכירה כבר שנה+ וכן יש איזה משהו בנינו רק שאני לא יודעת לשים עליו את האצבע במדויק.

כמו שאמרתי אני לא הבחורה האובייקטיבית

מצטערת אם פגעתי . ונטו ? תחסכי את זה מעצמך ותרדי מהעניין .

ושוב באמת שלא התכוונתי לפגוע .

אני אומנם בת 15.5 אבל עברתי המון , בעיקר במערכות כאלה וכן לא הייתי צריכה להשתמש במילים תקופניות כאלה. שתהיה לך אחלה של שבת

GrowingMadness

New member
גם אני עברתי הרבה,

ואני עדיין לא חושבת שאני זונה.
אני חושבת שאני פשוט רוצה מגע כרגע. וכן זה לגיטימי לדעתי במצב שאני נמצאת בו. חוץ מזה שזה הזמן שלי לצאת לדייטים ולהכיר בנים אחרים ולהנות מהרווקות שלי עד שאני אמצא את האחד שאני ארצה להכנס איתו לקשר רציני. בכל זאת אני מסוף כיתה יא' בקשר עם בן אדם... את כל התקופה הכייפית שלי "בזבזתי" עליו. וזה בסדר לא נעלבתי..

maayanimi

New member
מצב בעייתי..

השאלה היא אם את לא עושה את זה עכשיו כדי לנקום באיזשהי דרך באקס. הרי ברור שהוא מאוד ייפגע, וגם אם לא לחלוטין ברור שזה יפריע לו, הרי את בעצמך אמרת שהוא אחד החברים הכי טובים שלו. אני לא חושבת שזו "זנות" או משהו כזה ממש לא.. זה באמת תחושה הגיונית ביותר אחרי פרידה. והידיד הזה הוא הבחור שהכי קרוב אלייך עכשיו... ולכן רק באופן טבעי את חושבת עליו. גם לי יש ידיד ממש קרוב- שאנחנו כבר המון שנים חברים, ותמיד אומרים לי שיש בינינו כימיה לא נורמלית, ומתח ברור, ושאם לא הייתי חברה של יאיר הייתי איתו. וגם שהייתה לי וליאיר תקופה ממש לא טובה של ריב די רציני לפני חצי שנה- הראשון שחשבתי עליו היה הידיד הזה, ובאיזשהו מקום גם חשבתי כל כמה זה ייעצבן את יאיר- יותר נכון המחשבה עלתה רק כי הבנתי שזה יטריף את יאיר. טוב בשורה תחתונה, אני חושבת שכדאי לך לרדת מזה. זה בלבול נטו אחרי הפרידה. את תמצאי מישהו טוב שאינו קשור בשום דרך לאקס ואת תתאהבי בו. ואם את רוצה את הידיד ההוא נטו בשביל סקס- תחשבי כמה שווה הפרק זמן הקצר הזה של הקירבה לעומת כל ההשלכות שיש לזה..ואם הוא חבר ממש טוב שלו אני לא חושבת שיש הרבה סיכוי שזה ייקרה. אלא אם כן הוא חבר ממש מניאק... מקווה שעזרתי ובהצלחה בכל אופן:)

GrowingMadness

New member
נכון.

אני לא יודעת אני פשוט מרגישה איזשהוא מתח מהכיוון שלו.. כאילו וייב מוזר כזה. ואני ממש לא עושה את זה בשביל שהאקס יפגע, האמת שבכלל לא חשבתי על זה ככה עד עכשיו
אני חושבת שזה כמו שאמרת, שאני ישר חושבת על הבן שהכי קרוב אליי כרגע באופן כזה. בכל מקרה זה ממש לא קשור לליאור. לא יודעת אני חושבת שאני באמת מבולבלת עכשיו

maayanimi

New member
וזה הגיוני לחלוטין שתהיי מבולבלת

פשוט לדעתי לא כדאי לך לעשות שום צעד פזיז לכיוון. תני לעצמך עוד קצת זמן הפרידה הרי עדיין מאוד טרייה... עוד כמה זמן כבר תסתכלי אחורה על הנושא ותגידי לעצמך תודה על זה שלא היית פזיזה. זה בדיוק מסוג הדברים שעושים כשמרגישים בודדים וזקוקים לקצת חום, ואח"כ מתחרטים עליהם. ואני מסכימה עם אפרת- מה זה קשר של שלושה?! גם אם זה היה מן סוג של קשר שכזה אז טוב שיצאת מזה.. זה לא נשמע לי הכי בריא..

GrowingMadness

New member
חחח זה לא היה ממש ככה.

אל תחשבי שהיינו כל היום שלושתינו ביחד, כי זה לא מה שהיה
זה סתם משהו שחברות שלי כל הזמן היו אומרות לי. חשוב לציין שחברות שלי גם קצת רוצות את הידיד הזה
לא יודעת אני מרגישה שעכשיו דווקא בא לי להיות פזיזה ולעשות שטויות וכאלה כי אני מרגישה שזה מה שיעזור לי להתגבר...אוףףף אני לא יודעת
מה שבטוח אתן צודקות וזה לא צריך להיות איתו. אני בכלל לא בטוחה שהוא באמת בקטע שלי. מאז שנפרדנו הוא ממש התרחק ממני.

דניאל אני חושבת שאת מגזימה..

לפי דעתי מה ששי אמרה לא קשור לזנות בכלל..וזה גם לא יפה לומר את זה. שי,אני באמת לא חושבת שאת רוצה אותו את פשוט כל כך רגילה לזוגיות,לחום,מגע וכל הקטע הפיזי גם שזה ממש חסר לך ובגלל זה את חושבת שאת רוצה אותו. אני מציעה לך לרדת מזה ולגמרי, ועוד העובדה שהוא חבר של ליאור כבר הוא צריך להיות מחוק בעיניך מבחינה זוגית/מינית.. את לא צריכה אותו,את רק מתגעגעת להווי של הקשר. ואני לא מבינה איך נתנת לזה שזה יקרה שיהיה לכם קשר של שלושה.. אני לא מדמיינת מצב כזה שיהיה עוד מישהו שיצטרף אלי ואל יוני.

את צודקת , לא הייתי צריכה לומר את זה.

מהסיבה הזו התנצלתי וביקשתי סליחה . אני טיפה אסרטיבית בקטעים האלה ומדברת לא נורמלי . כי זה טיפה חומר שנוגע לגבי . ובכל זאת . אמרתי לה מה דעתי ושוב ביקשתי סליחה.

GrowingMadness

New member
כי לא שמתי לב. :/

זה היה בשיא התמימות, וזה גם היה נוח לליאור. הוא יכל לנסוע ככה לסבא שלו לדוגמא בידיעה שלי יש איפה להיות ושאני לא משתעממת בבית שלו לבד
זה לא שכל הזמן היינו איתו, ממש לא.. לפעמים סתם שהיה לנו משעמם היינו עולים אליו ושותים ערק
או במקרים כאלה שליאור נסע ואני הייתי עולה אליו לבד... ואז גם שמתי לב שיש מין מתח כזה בנינו רק שלקחתי את זה למקום אחר כי אהבתי את ליאור וידעתי שאין מצב. ולא הייתה לי או לליאור בעיה עם זה כי הבחור הזה ידיד ממש קרוב שלי והחבר הכי טוב שלו.
ואת צודקת ממש, אני צריכה לרדת מזה.... באמת שאת צודקת.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהמממ..

אני אומרת, אם את לא חושבת שתתחרטי אחרכך.. לכי על זה ;) לא ישר לקטע של סקס. אבל תפגשו שניכם.. תראי לאן זה מוביל. תצאו לאנשהו.. לא ככה במשרד שכולם מסתכלים/בוחנים וכאלה. תצאו למקום שלא קשור לליאור. תראי אם בכלל זה מגיע לקטע של נשיקה.. וסתם זרמי עם זה. חוויה. חיים רק פעם אחת ואת רווקה עכשיו. אנחנו לא שונות כלכך מבנים.. גם לנו יש צרכים. אם את נמשכת למישהו ואת מכירה אותו ויודעת טוב מאוד מה את כן רוצה ומה את לא רוצה ממנו (במקרה שלך רוצה קטע פיזי ולא משהו ריגשי) אז זרמי? בקטע של כיף. לא לחשוב יותר מידי. לחשוב יותר מידי בזמנים כאלה יכול לפעמים לבלבל אותך עוד יותר וסתם להעמיס לך על הראש.

GrowingMadness

New member
סופסוף תגובה כלבבי ../images/Emo3.gif

חחח לא יודעת לא נראה לי שיהיה לי אכפת אחרכך.
סתם נו, הוא בנאדם שאכפת לי ממנו וזה.. לא יודעת. כבר דיי ויתרתי. חחח

משהו חיובי?

היה לי שבוע ממש קשה ולא האמנתי שיש לי אשכרה כל כך הרבה כוחות ללמוד להשקיע ולסיים את השבוע הזה, באמת גיליתי דברים חיוביים על עצמי-אם אני רוצה אני מצליחה!

למעלה