שרשור חיובי לסופשבוע

שרשור חיובי לסופשבוע

זה שרשור שעולה כל סופשבוע ובו אתם מוזמנים לכתוב דברים חיובים שקרו לכם השבוע, הצלחות, התגברויות ודברים שמחים

golan2072

New member
פינקתי את המשפחה של זוגתי במרק עוף ומקלובה

בסעודה המפסקת הכנתי להם (זוגתי + אחותה + הבעל של אחותה + הילד בן ה-5 של אחותה) מרק עוף ומקלובה (תבשיל ערבי של עוף עם אורז, ירקות ותפוחי אדמה בסיר גדול שאחר כך הופכים על מגש, דיי שמנוני אבל מאוד טעים). מאוד נהנו!

ציירתי כמה ציורים ובסוף הרגשתי מרוצה מהתוצעה...

אולי הרגשתי הקלה שסוף, סוף היה לי זמן נפשי פנוי לציור.

הכנתי לחתולה שלי מיטה!

היא הייתה נחה יותר מדי על השטיח לאיסוף חול שנמצא ליד השירותים שלה, ואני יודעת שחתול שיושב הרבה ליד הקקי שלו, משהו חסר לו.
אז הכנתי לה מיטה.
קרטון, מספריים, שתי חולצות לכסות את קצוות הקירות (אחרת היא תלעס אותם), חוט ומחט לקבע את החולצות (עבודת התפירה הגרועה בעולם!) ושתי חולצות רכות לריפוד. היא נכנסה לשם מיד והתכרבלה שם.

דפנה80

New member
כל הכבודדדד!

אם בא לך תעלי גם תמונה של החתולה ו /או של המיטה

ramoni

New member
סוף סוף עשיתי מדיטציה ראויה לשמה

ממקום בו נשקף הנוף היפה בארץ, 25 דקות, כולל הדמיה מודרכת,פשוט תענוג

הצלחתי

אבא שלי, שאני כבר כמה שנים לא בקשר איתו כתב לי משהו, והצלחתי להחזיר לו משהו בלי שזה יפרק אותי לגמרי...

מירב189

New member
מרגישה טוב

החלטתי להרגיש יותר טוב, כי הגעתי עד לתחתית ומשם אין עוד לאן לרדת ואמרתי לעצמי בואי תעשי לעצמך כאילו מעסיקים רוצים את שרותייך, מתקשרים ללא הרף ועד רק צריכה לבחור איזה הצעת עבודה תתחבר אלי יותר.
ותנחשו מה - 3 מעסיקים בזה אחר זה התקשרו אלי היום, לא יאומן כי יסופר, זה אומר שמחשבה יוצרת מציאות ואנחנו יוצרים את המציאות שלנו - כל דבר שנרצה בחיים, צריך להתחיל בקטן ומשם לגדול באמונה ומשם השמיים הם הגבול.
ממש שמחה, עדיין יש מה לשפר בחייך, אבל האושר הקטן כבר התחיל ובתקווה שהוא התעצם.

למעלה