שרשור חיובי וכאלה

crazystav

New member
OMG

גם אני נדחפת!! עשיתי מזה שיר!!
"בשם אלה הרחמן והרחון, השבח לאל ריבון העולמות הרחמן, הרחום בעל יום הדיןןןןן
אותך נעבוד ואתך נשרת בעת צרה השבח לאל, ריבון העולמות נלך בדרכך ומפה אנלא זוכרת מי מושפעת מי
יש לזה אחלה לחן!!
!!!

תיקון של הבית השני

אותך נעבוד ובך נעזר הנחה אותנו בדרך הישר דרך בה השפעת עלינו מחסדך ולא על אלא שכועסים עליהם (היהודים..) ולא על התועים (הנוצרים) ואם בכלל המצאת שיר שלא קשור לסורה (אל)פתיחה אז יצאתי דפוקת על

xdye1

New member
../images/Emo205.gif

ראשון-השתחררתי מוקדם [12] הגעתי הבייתה, התקלחתי ועכשיו אני נח
שני-גם משתחרר מוקדם בגלל ערב יום הזיכרון. שלישי-חופש!! --> אולי ברוק"צ. רביעי-החופש נמשך!! --> בהצגה "שמנה" של הקאמרי. חמישי-יום לא מזהיר במיוחד..
שישי-סופ"ש!! שבת-הסופ"ש ממשיך!!

Black Ang£l

New member
שבוע חיובי מאוד../images/Emo9.gif

ראשון-שום דבר חיובי.חוץ מ-שדחו את המבחן בהיסטוריה :)) שני-יום הולדת לחברה שלי שלישי-רוק עצמאות.והרבה אנשים מדהימים רביעי-יום העצמאות.על האש וכאלה.. חמישי-גיחה שישי-גיחה.ובערב הופעה של ידיד בת"א שבת-מנוחה שבוע נפלא לכולם!!1

vAnillA009

New member
וזה וכאלה..

ראשון-צבא,הרצאות על יום השואה בעע שני-יומולדת=] שלישי-יום העצמאות,חגיגות עד אור הבוקר:) רביעי-על האש לכבודי עם החבר'לך:) חמישי-רואים סרט בסינמה סיטי(לא לזלזל זה נורא חשוב!) שישי-חגיגות עד אור הבוקר בפליי=] שבת-באלי ים!

vAnillA009

New member
מה את משחקת אותה?!

גם את באה=] כבר 3 שבועות ברציפות חיחיחי:)

האגוש

New member
איזה שבוע, אמאלה ../images/Emo7.gif

ראשון-היום היה לי יום די נחמד
קיבלנו את המבחנים בהיסטוריה וקיבלתי 81 :] , אז היה חביב משהו..אממ..מה עוד, היום אני לומדת מתמטיקה :S וזהו, שום דבר מזהיר במיוחד. שני-1 במאי :| אמאלה..החודש הזה מתחיל
.ערב יום הזיכרון
, שיעור פרטי בערב..[שוב שיעור פרטי כשיש את הטקס?! זה מעצבן!
] מתמטיקה מתמטיקה מתמטיקה
שלישי-יום הזיכרון..אממ..אני אבוא לבית הספר לראות את הטקס, למרות שזו חופשת מגן..חשוב לי
. ובערב, במעבר חד [כמה שאני שונאת את המעבר הזה..זה לא בסדר] יום העצמאות
מקווה שיהיה טוב כמו שאני רוצה.. רביעי- יום חופש..לומדת למתמטיקה עד זוב דם
חמישי- מגן במתמטיקה
שם ישמור. שישי- הו, הגאולה! בונו
, לירן
, לאבסונג
, חייבת לקנות את הדיסק של איה כורם! שבת- הוו..מנוחה

../images/Emo176.gifעונה../images/Emo176.gif

חיובי? לא בטוח
:ראשון
לא הלכתי לבית ספר כי אני חולה
:שני:
יום ארוך וגרוע בבית ספר[אם לא ירד לי החום], בערב אזכרה בקיבוץ
שלישי:
היום העצוב ביותר בשנה, יום הזיכרון
נוסעת לאזכרה בירושלים, אח"כ טקס יום העצמאות בקיבוץ
רביעי:
יום העצמאות
בקיבוץ של היום
חמישי
:בית ספר
, עבודה
שישי
שיעור פרטי בבוקר ואח"כ חדר כושר
שבת
אין עוד תוכניות אבל שבת זה תמיד טוב
שבוע מעולה...

אנוכי.

ראשון- המ, כל היום הייתי ממורמרת בבי"ס.. כי הידיים כואבות לי כאבי תופת
, אבל עבדתי והיה מצחיק וקיבלתי מתנה
. שני- מתחילים ללמוד לערבית
, וערב יום הזכרון. שלישי- יום הזכרון
, לומדת לערבית ובערב יש הופעה של אדיר מילר, אסי כהן, אבי גרייניק ועידן אלתרמן
. רביעי- יום הולדת לאבא
, וערבית
. חמישי- בגרות בע"פ בערבית
, ולומדת לאנגלית. שישי- מתכונת באנגלית
, ולומדת למתמטיקה. שבת- מתמטיקה

GalGul000

New member
../images/Emo9.gif

ראשון- היום... הממ. העיקר שנגמר כבר בית ספר. ואני רוקדת! אני אמורה לעשות עבודה בפיזיקה [להגיש מחר] ויומן קריאה [להגיש מחרתיים. אפילו לא קראתי את הספר.] שני- יום ארוך.
ואז 2 טקסים ליום הזכרון. בערב לעשות את היומן קריאה. שלישי- עוד פעם 2 טקסים. אבל כנראה שהם נופלים אחד על השני אז אני אלך לאחד. והולכים לשים זרים בהר הרצל.. בערב כנראה רוק"צ!!! למרות שאין לי כוח. ועדין אין לי כרטיס. וזה יקר. [170 שקל עם הסעות!!!!! לא יודעת. נראה מה קורה עם זה.] רביעי- ישנה שעה, מופיעה, חוזרת לישון. בערב אולי אני אתחיל את העבודה בהיסטוריה. חמישי- שוב לומדים. בע. אחה"צ לומדת פיזיקה למוות. שישי- פיזיקה וצופים. שבת- הממ... עזבו. לא יכולה לכתוב פה.

LinKerBel

New member
שבוע משעשע../images/Emo180.gif

ראשון- מתכונת בתקשורת....לא בדיוק חיובי. שני- כרגע הודיעו לי שהקורס התבטל...אז יהיה יום ים.. שלישי- יומעצמאות. שזה אומר עברי משינה מוניקה סקס אינפקציה ובית הבובות...! רביעי- לונה פארק עם רזוב וכוכבי כפרעליהם חמישי-כמעט סופ"ש.... שישי- צריך לנוח קצת, שבת- כי מחר בגרות בתקשורת! פוי

ofir1988

New member
שלי ../images/Emo9.gif

ראשון- אממ עבר שני- חופשש + הגמר של מכבי..שינצחו אינשאלללה שלישי- אממ חופשש...ויום הזיכרון רביעי- יום העצמאותת..פאן
חמישי- או לונה פארק או על האש שישי- חופש שבת- כנל

mor298

New member
גם.. אבל עזבי את זה..

אינשאללה????
יא ערסית אחת, כבר יותר ממני אפילו

למעלה