שרשור חיובי וכאלה

TauberiT

New member
../images/Emo23.gif

יא מושלמת אחת
ראשון- יומולדת! בכלל היה לי יום מושלם, הביאו לי בלונים, ומלא ברכות, ובלון בובספוג ושוקולד וכל מיני שטויות כאלה, והייתי עם הכתר שלי
אה, וברכה ואביגיל אנסו אותי
אני הולכת עם חברה [אחות של נעם
] לקניון, ואח"כ במועצת נוער עושים לי מסיבה
ואז הולכת לארוחת ערב עם המשפחה...ומאוחר יותר לראות את המשחק עם כמה.. שני- נפגשת עם כמה חברות אחרי בצפר לחגוג לי יומולדת
מועצת תלמידים שלישי- שיעור גיטרה, אולי קופ, יומ"צ! [עברי, משינה, מוניקה סקס, אינפקציה ובית הבובות] ונפגשת עם מלא אנשים וזה
רביעי- חופש! באים אלינו חברים וזה, ובערב יש איזה משו של מועצת נוער
חמישי- לא יודעת עדיין
שישי- כן, המ, כנראה שאני חוגגת עם חברות יומולדת...או שמשו אחר
זה תלוי... שבת- לא יודעת =) אולי נפגשת עם חברות
ובזאת מסתיימים אירועי היומולדת שלי

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo26.gif

ראשון- אני עושה פן [= עוד שניה עפה! והרכזת עוזבת
שני- מועד ב' למתכונת בתקשורת. שלישי- יום הזיכרון
וסינרגיה באשקלון
רביעי- יום העצמאות! וחריש למתמטיקה
חמישי- מתכונת במתמטיקה שישי- חופשששש שבת- לישוןןן

תן לאצבעות ללכת במקומך...

ראשוןסיימתי עם ערבית מדוברת (ועם לדעת בע"פ את כל הקוראן בערך
) ובערב אולי נפגשת עם פריצה שני אין משו. אה. בערב אני רואה אנשים שאני אוהבת ב"שרים בכיכר"... שלישי בערב רוקעצ בראשלצ רביעי ישנה חמישי שישי אולי בערב רואה את מוצו על שלי שבת שבת
אין הרבה חיובי חוץ מיומולדת למדינה שלי
ופגישות פה ושם עם חברים.

GalGul000

New member
ביסמילה אל רחמן אל רחים!

אלחמדו לילה רבי אלאלמין אל רחמן אל רחים! מליק יומ אלדין. טוב אין לי כוח. וזה סתם חירבושים... אני יודעת את זה בע"פ אבל לא זוכרת איך המילים הולכות בכלל. היה לי בוחן בע"פ על סורת אלפתיחה לפני שנה ואני עדין זוכרת את זה
הרחבת ערבית?

OMG?@##!@

*אייכ נעבודו ואייכ נסתעין ... איזה כיפ לדבר עם מישי שמבינה לליבי
אני במגמת ערבית (הרחבתי כימיה) רק סורת (אל)פתיחה?
החיים שלך יפים. היה לי ללמוד בערך את כל הקוראן + פרקים נבחרים מהספרות הקלאסית + פרקים נבחרים מהספרות המודרנית + מדוברת (יענו, מה אני רואה בטלויזיה מה אני קונה בקניון וכאלה..)
את במגמה? או למדת איסלאם? כי בד"כ אנשים לא לומדים את זה..

אני במגמה ../images/Emo122.gif,

|נדחפת לשיחה שלכן, אז מה| איכ, אני לא אוהבת ערבית בכלל
ויום חמישי יש לי בגרות בע"פ ובסוף החודש יש לי בגרות של היחידה הראשונה.. שזה קל, אבל אני בקושי לומדת בשיעורים
. ועכשיו אני בדרכי לפורום ערבים כדי לבקש עזרה
, לאן הגעתי.

יחידה ראשונה../images/Emo99.gif

החיים שלך יפים. אני עכשיו משלימה את השתיים האחרונות. הבגרות בע"פ של היחידה הראשונה יותר קלה מקלה. גם אם את לא תלמדי וגם אם תקללי את הבוחנת תצאי עם סופי מעל 95 זה פשוט עילאי הדבר הזה. לי יש ביום שישי הקרוב מתכונת בכתב וזה אחד הדברים היותר מפחידים שהיו לי אי פעם
בהצלחה לשתינו הייתי אומרת

אתם מזכירים לי נשכחות...

הייתה לי אחלה שיחה עם הבוחנת בע"פ... הגענו למחוזות מאוד מוזרים, כשפירשתי את אחד הסיפורים בצורה שהיא לא ציפתה לה, ואז היא התחילה לספר לי על הילדים שלה... ולגבי כל הלמידה בע"פ - חבל שזה ככה, שלומדים בע"פ בלי להבין. ועוד סורת אלפאתחה - שהיא ערבית ספרותית טהורה, לכתוב בשגיאות... גוועלט!!! סתם צורם, לא משהו אישי :)

לכתוב את הסורה אני לא יודעת במיוחד

כי כמו שאמרת זה בע"פ אני חושבת שאני קוראת אותה כמו ערביה אמיתית (בכלל לא שמים
שאני אשכנזייה) איזה סיפור נבחנת (אם יורשה לי לשאול)?

למדנו את...

ارض البرتقال الحزين كنت مهرة صرت فأرة مقاطع من الحياة البشر الثلاثة

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איזה מגניב!! איך אתה כותב בערבית?! אין לי מושג מה זה הסיפור הזה

ראשית, אלה ארבעה סיפורים

ושנית, כשעושים תואר בערבית, המינימום ההכרחי הוא תמיכה לערבית בחלונות ומקלדת תואמת, לא כן?

אגב, התרגום (למי שלא הבין)

הוא: ארץ התפוזים העצובים הייתי סייחה, הפכתי עכברה קטעים מהחיים שלושת הגברים (בהתאמה)

B a 7 a K

New member
מממ, צרפתית זה פאן.

100 בבע"פ, והמתכונת הייתה כזו.... בסדר.
בקיצור- Parlez Francais!

GalGul000

New member
איהדינה סירת אלמוסטקין!

[משהו כזה נו.] איכ. ערבית.
אמממ אני באתגר. שזה אומר שלומדים המוןהמון ומתקדמים בחומר ממש [מי למד 10 בניינים בתחילת ט' כשאורעד למדה בי"א?
].. סיפור ארוך נו. בצפר מטומטם. אבל אני לא מרחיבה את זה שנה הבאה. לא עושה בגרות. כך שהחל מ..אממ.. עוד חודש בערך.. אין יותר ערבית!!!!!! לנצח!!!!!!! אחח. אני כ"כ מחכה לזה.
[את סורת אלפתיחה למדנו בכתה ח'.. לא יודעת למה. ועכשיו זה פשוט תקוע לי במוח].

למעלה