שרשור חידות...

Cole cohen

New member
שרשור חידות...

כל אחד שעונה נכון וראשון על החידה... כותב את החידה הבאה בתור... וכך הלאה... (אלה שבאמת רואים וזוכרים את הסדרה אמורים לדעת ת´תשובה...) החידה היא... באיזה תאריך מדוייק (והוא הוזכר בפרק) הגלגול הקודם של פיבי מת? הראשון שעונה ותשובתו נכונה ... כותב חידה חדשה...

p3

New member
פרו

אנד מיי רידל- איך קראו לפרי שהרג את פייפר?

פצקרשת

New member
למה פרו?

זו פייפר. שאלה מתחכמת. והשאלה שלי: מה קרה בפרק האחרון בעונה השלישית? (פספסתי אותו, למעט שתי הדקות האחרונות...).

p3

New member
לא חשבתי על זה...

שפייפר אלמנה, צודקת, אבל גם פרו! עונה 3, פרק 13, שטן וכלה, bride and gloom! אלא אם ממש פספסתי ת´פואנטה של הפרק, פרו מתחתנת עם המכשף (?) שמת קצת אחר כך.שמישהו ייתקן אותי אם אני טועה...

פצקרשת

New member
לגמרי שכחתי מהפרק הזה.

אבל פרו הייתה חסרת הכרה או משהו כשהיא נישאה, מה שאומר שזה בכלל לא תופס. לא ככה?

PopPy

New member
ארר...../images/Emo85.gif

אני לא יודעת אם טקס כזה נחשב, כי זה היה טקס אפל.. תשוו את הטקס הזה לחתונה של פייפר וליאו... וכמובן גם כי פרו אולצה לעשות את זה, לא הייתה בהכרה.. אתי

פצקרשת

New member
אולי הפתרון הכי טוב

הוא לשאול את אופל למה היא התכוונה. אופל?

Ophel McNeil

New member
התכוונתי לפרו, למרות

שגם פייפר יכולה להיחשב לאלמנה
אבל מכיוון שP3 ענה ראשון ונכון (לפי הכוונה שלי), אז צריכים לענות אך ורק לחידה שלו, והחידה של קול כהן לא קבילה. אופל מקניל, נ.ב. אני לעזאזל יודעת את התשובה לחידה של P3, אבל אני לא הולכת לענות, כי אחרת כל התשובות הולכות להיות שלי (כך זה כשאתה חי, אוכל, ונושם מכושפות).... אוף! ומסר מלין: ^^Zelgadis & Xelloss Forever!!!
|צנזורה|^^

פצקרשת

New member
ומה בענין הנישואים של פרו,

חוקיים או לא? ובכל מקרה מצאתי כל מיני דיונים על הפרק האחרון (אחרי שעברתי אחורה על ההודעות בפורום וקראתי יותר מדי ספוילרים בטעות
), ובסוף בכלל החלטתי להוריד אותו ולראות בעצמי (בעיה, כי מורפיאוס נעלם לי מהמחשב באופן מסתורי).

Cole cohen

New member
התשובה לשאלה של P3

קוונו... מצטער יותם אני חייב כדי שהשאלה שלי תעלה... אתה יודע ת´תשובה אז אל תענה ...

p3

New member
אררררררררר....

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארררררררר..... טוב, רק בגלל שאני אדם הגון וטוב, לא כמוך, אני אתן לאחרים לענות......ארררררררררררררר...........

p3

New member
לא לא...

עד שיצאתי הקורבן המסכן אתה חייב להרוס לי הכל?!?!

Ophel McNeil

New member
פרו התחתנה.

היא חותנה בטקס אפל, וזה לא באמת משנה אם היא רצתה בזה או לא, התוצאה הייתה שהיה לה בעל, ואז הוא מת. מה שאומר, שפרו היא אלמנה. פשוט עד כדי כך.

Cole cohen

New member
דנו המון בארועי הפרק האחרון...

לאף אחד אין חידה יותר נורמלית? ... אז אני אעשה אחת... יש שני פרקים ששם משפחה של אחת הדמויות היה פרנקלין... מי היה מר פרנקלין? באיזה פרק הופיע? מי הייתה מיס פרנקלין? באיזה פרק הופיעה?

Cole cohen

New member
אופל את אמורה לדעת ת´תשובה

אם את חיה ונושמת מכושפות...

Ophel McNeil

New member
אני לא ראיתי את העונה הראשונה,

(או השניה, אם מתקטננים.... מה שגורם לי לתהות איך אני כל כך יודעת על הסדרה), לכן אני יודעת רק חצי מהתשובה, רק מי זה מר פרנקלין (יש לי ניחוש טוב לגבי מי זאת מיס פרנקלין
). אבל אני בכל אופן הטלתי על עצמי וטו בכל הקשור ללענות לשאלות, כי אז ייצא שאני היחידה שאענה...
חבל, דווקא יש לי חידה טובה. אולי אם אף אחד ממש לא יצליח לענות. בכולפן, כי אף אחד לא מצליח לענות, אני רק אתן רמז- מר פרנקלין מופיע בעונה הראשונה, זה הכל. אופל מקניל.

Cole cohen

New member
התשובה...

מר פרנקלין- אבא של מקס (ילד בעל כוחות על טבעיים) הופיע בפרק 1X14 סודות ובחורים... מיס פרנקלין- חברה של מלקולם (מכשף הכלוא בציור) הופיעה בפרק 2X03 העולם המצוייר... החידה שלי היא: מי היה הגבר בראשון שפיבי התאהבה בו, באיזה גיל והיכן פגשה אותו???

Cole cohen

New member
זאת הייתה אחותי ...

באמת לא אמרתי לה ת´תשובה... היא פשוט שכחה לשנות את שם המשתמש בנייד... אז תתיחסו לחידה שלה ... כי התשובה נכונה... אחותי זאת charmed 4ever...

למעלה