שרשור חידות...

Ophel McNeil

New member
גם בגלל שניצן ביקשה במסר,

וגם בגלל שהחידה לדעתי עדיין לא מספיק ברורה, אני אתן רמז: זה מכיל שני קריטריונים (מה פיבי רוצה בגבר), נאמר בעונה השניה, והרבה יותר קשור לליאו מאשר לקול...
אופל מקניל.

Cole cohen

New member
סליחה 5 ...

פיבי האיש שתיקן ת´נזילה... הבוסית של פרו אנדי והשכן...

1Shir

New member
תשובה נכונה

תודה שענית לי, מסתבר שזה סתם כי התשובה שלי היא לא מה שאופל התכוונה...

Paige

New member
ושוב טום -

אני לא אספר P: אבל אל תעשה את זה שוב. ואין לי שמץ. הסרבר שאנחנו מעבירים אליו כל הזמן מתעכב...

Charmed 4ever.

New member
הנה התשובה שלך אופל...

Piper reads the note.) Piper: "I want a man who hates my brand of cereal so there´ll always be some for me. A man who´s love will catch me by surprise." What is this? Phoebe: It´s a wish list. I hope I find someone as great as Leo. You deserve the best and I think you found it. הנה מה שפיבי רוצה בגבר... החידה שלי היא....: איך קראו לכל החברים של פיבי פרו ופייפר??(כולל פיבי מניויורק) ניצן

Paige

New member
אוקיי...

כולל דייטים ;) פיבי: קן, קייל, סטיב, מייק, בריאן, ג´ואל, מרטין, פיטר, פול, טוני, אלק, האנס, קליי, אוון גראנט, אריק, קופידון, קווין (אני חושבת שזה השם...), אית´ן, אנטון, בילי אפלבי, קול. פייפר: טים, בארי, ג´ו, ג´רמי, מארק צ´או, ג´ק, לוקאס, ג´וש, רוב, דן, ליאו. פרו: אלק, אריק, אנדי, כריס, אלן, ג´ק, ביין, דיק, מייקה, מיטש, שון, ג´סטין, זייל, טי.ג´יי., האיש שאוהב כלבים. ;) זהו?

p3

New member
חידה...

קלה מאוד, מטומטמת, ו...קלה!!! והחידה (הקלה כבר הזכרתי?) היא- במהלך ארבעת העונות ששודרו עד כה שישה פרקים נקראו על שם גיבורי הסידרה- אילו פרקים הם היו- איזה מספר פרק, באיזו עונה, ואיך הם נקראו? אמרתי לכם שזה קל...

p3

New member
חידה...

קלה מאוד, מטומטמת, ו...קלה!!! והחידה (הקלה כבר הזכרתי?) היא- במהלך ארבעת העונות ששודרו עד כה שישה פרקים נקראו על שם גיבורי הסידרה- אילו פרקים הם היו- איזה מספר פרק, באיזו עונה, ואיך הם נקראו? אמרתי לכם שזה קל...

Paige

New member
הא!!

1.16 - "Which Prue is it, anyway?" 3.09 - "Coyote Piper" 4.08 - "Black as Cole" 4.10 - "A Paige from the past" 4.14 - "The three faces of Phoebe" 4.17 - "Saving Privet Leo" הא! אחד לכל אחד P: מגיעות לי שתי חידות עכשיו P: 1. איך הרגו כל אחת מהדמויות שיצאו מהמסך ב-"סרט אימה"? (עונה שנייה, פרק 18, "Chick Flick") 2. תנו לי שמות של לפחות 6 פרקים ששמם הוא צורה כל שהיא של סדרת טלוויזיה או סרט.

Charmed 4ever.

New member
תשובה לחידה...

הפרקים הם: 1x16-Which Prue is it antway 3x09-Coyote Piper
4x08-Black as Cole 4x10-A Paige from the past 4x14-The Three faces of Phoebe 4x17-Saving private Leo זהו החידה שלי (והיא קלה פשוט אין לי כוח לחשוב): מיהי אביבה? ניצן

Charmed 4ever.

New member
אני רציתי לענות קודם לא חשוב הנה

התשובה לחידה שלך הדר : 1) את בלאדי מרי הבנות הפילו מהחלון בעליית הגג ואת הרוצח הם חישמלו עם טוסטר... 2)א.סייבינג פרייבט ליאו-להציל את טוראי ריאן ב.וויצ´ פרו איז איט אניווי?- של מי השורה הזאת בכלל? ג.קיוטי פייפר - קיוטי אגלי (חופשיות על הבר) ד.דה סבנטיז אפיסוד- מופע שנות השבעים ה.צ´רמד אנד דיינג´רוס- הייתה תוכנית כזו פעם ו.דה גוד דה באד דה קרסט- הטוב הרע והמכוער החידה שלי: מה שכתבתי קודם

Ophel McNeil

New member
ואני עניתי על החידה שלך... ../images/Emo13.gif

אז שמישהו עכשיו יכתוב חידה- אבל שישרשר אותה לא מכאן, אלא מההודעה של "קול כהן", זאת שפתחה את השרשור! אבל האמת היא שהגבתי כדי קודם כל להגיד לך שעכשיו אני נורא שמחה כי סוף סוף הבנתי הרבה שמות פרקים, ודבר שני כדי להזדעזע- הייתה סדרה כזאת פעם?! סדרה כזאת פעם?! "צ´ארמד אנד דיינג´רוס" זה כמובן שינוי השם ל"מבוכים ודרקונים" (דרגונס אנד דיינג´רוס, ידוע יותר כ- D&D), שזה משחק תפקידים מאוד מפורסם. אבל אם את ממש רוצה, אז הייתה (ועדיין ישנה מדי פעם בפוקס קידס) סדרה מצוירת בשם הזה (למעשה קראו לה "מרתפים ודרקונים", אבל זה לא תירגום טוב, כי המשחק נקרא בעברית מבוכים ודרקונים). בושי לך אישה ולכי ללמוד על נפלאות D&D. אופל מקניל.

Ophel McNeil

New member
תשובה,

רק בשביל לאזן (שתהיה רק החידה של פייג´), אביבה היא מכשפה שהופיע בפרק "האחות הרביעית" בעונה הראשונה. וזה שעונה לחידה של פייג´ (אולי אפילו אני... :), בבקשה לשרשר מהודעה אחרת! כי השרשור כאן נהיה צפוף....

למעלה