שרשור חידות

Mooa-Numi

New member
...

ברחוב יש חמישה בתים צבועים בחמישה צבעים. בכל בית גר אדם בעל אזרחות שונה, שותה משקה שונה, מעשן סיגריות שונות ומגדל בע"ח שונה. נתונים: 1. הבריטי גר בבית האדום 2. לשוודי יש כלב 3. הדני שותה תה 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן 5. בעל הבית הירוק שותה קפה 6. לאדם שמעשן PALLMALL יש ציפורים 7. בעל הבית הצהוב מעשן DUNHILLS 8. בעל הבית האמצעי שותה חלב 9. הנורווגי גר בבית הראשון משמאל 10. האדם שמעשן BLENDS גר ליד מי שמגדל חתולים 11. זה שמגדל סוסים גר ליד זה שמעשן DUNHILLS 12. זה שמעשן BLUE MASTER שותה בירה 13. הגרמני מעשן PRINCE 14. הנורווגי גר ליד הבית הכחול 15. לזה שמעשן BLENDS יש שכן ששותה מים. מי מהם מגדל דגים?

פנטילון

New member
עוד אחת

יום אחד התחשק לי לקשור כלב לבניין הורוד. קשרתי אותו עם חבל שהספיק לו בדיוק להקיף פעם אחת את הבנין. יום אחרי זה חפי בא ואומר לי שהוא ראה ת'כלב מסתובב פעמיים מסביב לבניין באותו כיוון ברצף. האם חפי מתחמן אותי?

מסתבר

New member
לא

הכלב הקיף את הבניין לכיוון אחד, ואז חזר על צעדיו והמשיך לעוד סיבוב

הנה חידה קשה באמת:

אדם א' חד לאדם ב' חידה ואלו הם נתוני החידה: א) יש לי שלושה ילדים ב) סכום הגילאים הוא: 13 ג) מכפלת הגילאים זהה למספר הבית שלך. מהם הגילאים ? חשב אדם ב' מספר רגעים ואמר: רגע, חסר לי נתון צודק ענה חברו, בני הבכור לומד נגינה. הנה חידה ממש קשה לדעתי אפילו יוכי והבת שלה ביחד לא מצליחות, והבת שלה יודעת לנגן על קלרינט, אז...

ayalon6

New member
מה מספר הבית שלו??

2,5,6?? 6 פסים כאלה בתווים, אני יודע

double M

New member
טוב...

אם לוקחים את כל האופציות למספרים שסכומם הוא 13 ואז מנסים לכפול את כולם מגיעים לתוצאות שבין 11 ל-80. אנחנו יודעים שאדם ב' יודע את מספר הבית שלו ולכן הוא אמור להצליח לפתור. אבל חסר לו נתון כלשהו. זה אפשרי רק בשתי אופציות. 1,6 ו-6 או 2, 2, ו-9. שבשתיהן מגיעים ל-36 אם כופלים. בגלל זה חסר לו נתון. הנתון שאדם א' הוסיף הוא לא הנגינה בגיטרה אלא עצם זה שיש ילד בכור. וזהו...

ayalon6

New member
חידה הכי קשה אני חוזר מחר

..לבדוק אתכם איש אחד הלך למסעדה בחוף הים והזמין שחף לא נקי(נוצות עברים פנימים וכ"ו) ושיהי לא מתובלן לאחר ביס אחד שלף אקדח וירה לעצמו בראש. השאלה היא למה הוא היתאבד?!?! ניתראה מחר

Flashkes

New member
זה מהשאלות שצריך לגלות את הסיפור

מאחוריהם? כי אם כן מגיע לנו שאלות של כן ולא...

R a a B

New member
אני יודע אני יודע!

זה כי הוא נזכר בלפניי כמה שנים שהוא נתקע עם חבר שלו ואישתו על אי בודד האי היה קטן, ולא היה בו כלום חוץ מעץ אחרי שהם כמעט מתו מרעב החבר שלו אמר לו שהוא יכין לו מרק שחפים הוא הסכים ובעצם בכלל לא היו שחפים באי, אז הוא הכין מרק מאישתו כשהם התאוששו החבר טען שהיא לא שרדה ומתה והוא עשה לה קבורה בים עכשיו במסעדה הוא טעם את המרק ושם לב שזה לא אותו טעם והוא בעצם הבין שהוא אכל את אישתו אז הוא לא יכל לחיות אם המחשבה הזאת, לכן הוא התאבד (במקור הוא בכלל קפץ מהחלון)

ayalon6

New member
אתה בן זונה..

לקח לי שלושה ימים לעלות על זה!!! זה מדויק להליא מאיפה אתה מכיר את זה??

למעלה