שרשור חידות

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

Ophel McNeil

New member
../images/Emo118.gif

אני ממש ממש מתחילה לחשוד שאתה פיצול אישיות שלי....

itamr

New member
טוב אז אם אתם רוצים חידה...

מה קורה לאוטו המדליק של פרו מהעונה הראשונה? ואני יודע את התשובה!!!

Woogyman

New member
אתה בטוח? ../images/Emo58.gif

כי בתחילת העונה פייפר שואלת את פיבי אם כדאי למכור את האוטו... ואם אנחנו מדברים על אותו אוטו, פייפר נוסעת עליו במשך כל העונה. או שאני מתבלבל עם מכונית אחרת. מכוניות בסדרה אף פעם לא היו הצד החדש שלי.

Ophel McNeil

New member
רגע, אז מה עם הג´יפ של פייפר?

למיטב ידיעתי לפייפר יש ג´יפ, לפיבי אין מכונית, ולפייג´ יש חיפושית מתוקה!
ואיתמר - אתה מדבר על המכונית שפיבי ריסקה לתוך עמוד?

Hogo Oneil

New member
הג´יפ של פייפר? ../images/Emo58.gif ^.^

בעונה רביעית הבנות יושבות ליד האש "ופייפר שואלת מה נעשה עם המכונית של פרו? פיבי: אני לא יודעת נימכור אותה! פייפר: אלה עם את רוצה אותה!" אז של מי הג´יפ?

Woogyman

New member
הג´יפ הוא של פייפר? ../images/Emo58.gif

הוא לא של פרו ופשוט נשאר לפייפר? אני זוכר שהיה לפייפר מכונית מסחרית, אבל בעונה הרביעית היא לא נוהגת כל הזמן בג´יפ של פרו?

Ophel McNeil

New member
הייתי בטוחה שהג´יפ של פייפר....

כן, הוא של פייפר. זה נאמר במפורש ב 2X02.... לפרו יש מכונית, שככל הנראה אחרי מותה ניתנה לפיבי (היא באמת כבר הפסיקה לבקש מהאחיות שלה מכוניות....
), ולפייג´ יש חיפושית. התעלומה נפתרה!

Woogyman

New member
רגע

לפרו היה ג´יפ. ראו אותו בסוף העונה השניה כשהיא אמרה "האנשים בחניון אמרו שהמכונית המגניבה הזאת שלי!". לפייפר יש סתם מכונית מסחרית, לא ג´יפ, שרואים בפרק העתיד ("אני לא מאמינה שאת נוסעת בלימוזינה ולי עדיין יש את המסחרית הישנה שלי"). בעונה הרביעית פייפר נוסעת על ג´יפ. כנראה שזה כן של פרו.

ChArMeD HaRrY

New member
נראה לי

שאיתמר מתכוון למכונית השחורה עם הגג הנפתח שרואים אצל פרו בעונה הראשונה. (רואים אותה בטוח בפרק הראשון או השני).

ChArMeD HaRrY

New member
לא אני בטוח כמעט במאה אחוז

שהמכונית של פרו. אין לך את הפרקים על המחשב(1 או 2 בעונה הראשונה)

itamr

New member
אני התכוונתי לאוטו בשחור עם הגג

הנפתח המדליק הזה ורואים אותו גם בפרק 1X19 עם הגרימלוקים שפרו לוקחת את הכתב איתי לביובים או משהו. אני לא מדבר על שום ג´יפ

itamr

New member
אין לי הוכחה לתשובה אבל לפי מה

שהצלחתי להיזכר אז הוא נהרס ואני לא יודע איך!

למעלה