שרשור חידות חדש

p3

New member
אני אתן רמז....

הציטוט- Phoebe: News flash. Stop worrying, you´ll get wrinkles.

PopPy

New member
ארמ... נדמה לי../images/Emo85.gif

שפעם אחת היא אמרה את זה לליאו ב... 2x15 אני חושבת {ראיתי רק את זה ועוד פרק מהעונה השניה
}, משהו כמו "סטופ ווריינג! יור א יומן נאו, יול גט רינקלס..", ואממ אם אני לא טועה בסוף העונה השלישית לפרו.. ד"א, אני קצת עסוקה בזמן האחרון אז בקושי יצא לי להיות פה, והקבוצה שלי- אני כ"כ מצטערת! אני יודעת שנעלמתי *לגמרי*, פשוט סיימתי להכין את הדף שלי (שבכלל לא ראיתם...) ושכחתי מזה לגמרי! האם אני מתחילה להשיג לעצמי חיים

p3

New member
לא...

רמז- היית ממש קרובה מניחוש הראשון.

Ophel McNeil

New member
אני יודעת שפיבי אמרה

את זה לליאו פעם אחת - "ליאו, אתה לא אנושי יותר, תפסיק לדאוג, אתה תקבל קמטים." (והוא לא קיבל את העצה שלה... כפי שאפשר לראות בעונה הרביעית
- ואני היחידה שמותר לה להתבדח על זה!). המשפט השני זה פיבי לפייפר ב2X15?

PopPy

New member
ארמי...../images/Emo85.gif

ליאו לא אנושי יותר? זה לא אמור להיות "אתה אנושי עכשיו"?
וכבר בעונה השלישית רואים שהוא לא קיבל את העצה שלה
*בורחת על נפשי* ארמ ומכיוון שאני רואה שלא הולך לי {בסה"כ ראיתי את 2x14 ו-2x15 ואת הסוף של 2x16 מהעונה השניה...} אני אשאיר למישהו שראה את העונה לענות
אבל אני בטוחה שפיבי אמרה את זה לליאו ב2x14 או 2x15!

p3

New member
בחלק הראשון את צודקת...

זה לליאו ב-2X14. בקשר לחצי השני....רמז....ארררר.....אממממ.....בואו רק נגיד ש"לא לדאוג" זאת עצה טובה לאותו אדם.

Ophel McNeil

New member
נו, הבה ננסה.

פיבי לפרו? *מבט מלא תקווה* ואתי - לא אנושי יותר... לא אנושי עכשיו.... אתם כולכם קטנוניים, אתם יודעים את זה?! וכשאמרתי שאני היחידה שמותר לה לרדת על ליאו בעניין הזה, מה לא היה מובן??
(עכשיו רק נראה אותך קוראת את הניתוח שלי ל4X19 *מבט מרושע*).

p3

New member
לא.

טוב, עכשיו אתם חייבים לדעת. וזה פרק מהעונה הראשונה, עם שם יפה. אר, עכשיו אתם חייבים לדעת.

HuGo Hell

New member
אוי ניזכרתיי!!!!

זאת פיבי לפייפר ב102 שפייפר דאגה עם היא מכשפה טובה או רעה!!!

p3

New member
פיבי לפייפר כן,

ב-1X02 כן, אבל כשהיא דאגה שפיבי משתמשת בכוחות שלה לרווח אישי. תחליט עם אתי מי שם חידה (זה צריך להיות מעניין... :)

HuGo Hell

New member
*מנסה לנשום* אתי ויותם!

עכשיו עברתי טראומה של "באפי ציידת הערפדים" ראיתי שתי פרקים מפחידים פחד!!! אז אי שימי חידה אם לא תרצי אני אשים

HuGo Hell

New member
אי = אתי ../images/Emo178.gif גרר.. סבים והורים..

זה רע!! מאוד *רע*

HuGo Hell

New member
תשובה ותגידי כן/לא

פיבי וקאלי (111) אמממ.. פייפר וליאו (לא זוכר מתי) פרו ואנדי?! פרו לא שכבה עם אף אחד חוץ מאנדי ב102 נידמה לי בפרק שרקס שוכר את פרו

P3H2O

New member
מה???

פיבי וקול(באיזה פרק לא?) פייפר וליאו - כשהיא חשבה שהאלדרז צופים עליה ופרו וביין!!! - עונה 2 בפרק עם ביין

1Shir

New member
תשימו לב שאופל כתבה "לפחות אחת".

כלומר שלכל אחת מהן היתה יותר מ"סצנת מיטה" אחת, אבל מספיק לכתוב רק אחת, לא משנה איזה, וזה בדיוק מה שיותם עשה. ויותם, אני מקוה שבחידה אתה לא מתכוון לפרק 119 שפיבי אמרה לפרו שהתחילו להיות לה קמטים מסביב לעיניים אז טוב שהכוח שלה עבר לידיים!

HuGo Hell

New member
אההההה..... חשבתי שהיא דיברה...

על הסצנה הראשונה שהם שכבו! סוריייייי

Woogyman

New member
ניסיתי לעקוב אחרי השרשור...

אבל לא ממש הצלחתי. מישהו יגיד לי מה החידה האחרונה?

למעלה