שרשור חידות חדש

Woogyman

New member
שרשור חידות חדש

למרות שנשבעתי שאני אפרוש מעסקי החידות, מצבו הגוסס של הפורום דורש שרשור חדש. חידה בקשר לעונה השניה (זה רמז) - בעונה שני גברים דומו אחד ל"אח" שמעולם לא היה לאחיות ואחד לאח שהאחיות מעולם לא רצו. מי זה כל גבר? ורק תשובות מלאות, לא חצאים.

Ophel McNeil

New member
חידה?

מאני הוא האח שמעולם לא היה להן, ליאו האח שהן מעולם לא רצו. קל, אבל אל תבדקו! מה דן הביא לפייפר לפני שהיא נפרדה ממנו, ומה היא פחדה שהוא יביא לה?

HuGo Hell

New member
קלללללללל

הוא הביא לה עגילים! או שזה היה תמיד?! והיא פחדה שהוא יביא לה טבעת ארוסים (שיציע לה להתחתן ^^ אבל לא חייב ארוסין)

HuGo Hell

New member
חידה:

כמה פעמיים בעונה שנייה מופיעים רוחות?! (רעות או טובות)

Woogyman

New member
וזה עדיין לא אומר שצריך להתעלם ממנה

אוקיי, הרוחות שהופיעו - פאני ב201, הרוחות של פאטי וסם ב208, הרוח של אליאס לינדי ומרתה וואן משהו ב211, הרוח של פייפר ב212, החברה ההיא של פיבי ב219 וזהו נראה לי, סה"כ 7. חידה - מה היה רשום על אחד השלטים שהונפו מחוץ לאחוזה ב322?

Gal-Mo0D

New member
Which one ?

היה אחד עם : "lead us" ועוד אחד עם "the end is near". כמה פעמים כל אחת מהאחיות הפכה לרעה ?

1Shir

New member
אני אענה.

פייפר-וונדיגו פיבי-ווגימן, גילגול קודם, באנשי פרו-גב´ הלפייר (שד הפחד היפנט אותה) כולן-בפרק 213 עם הכוהנת. אני לא מחשיבה את זה שהרוח הרעה נכנסה בפייפר כי זו לא היתה פייפר. שמישהו יגיד לי אם שכחתי משהו (כמובן בלי עונה 4) או מישהו לא מסכים עם מה שכתבתי.

HuGo Hell

New member
את צודקת ויש גם את...

פיבי מהעתיד שהיא היית רעה (כאילו אם זה נחשב כי היא הרגה) והיה את טרה שניכנסה בפייפר (זה אותו דבר כמו הווגימן שניכנס לפיבי) והיה את 216 אם זה נחשב שאור שחור השתלט לפרו במוח שהיא תתאבד.. וזהו עונה רביעית מלא בכאלה ממש מלאה!

1Shir

New member
ובהמשך להוגו...

*לדעתי פיבי מהעתיד לא היתה רעה, היא פשוט עשתה מעשה שגוי. זה לא נבע מרוע. *לדעתי טרה שנכנסה בפייפר זה שונה מהווגימן. טרה היתה בתוך הגוף של פייפר, והנשמה של פייפר המשיכה להיות טובה והתקיימה מחוץ לגוף. הווגימן השתלט כולו על פיבי והפך את פיבי עצמה לרעה. *האור השחור שהשתלט על פרו לא הפך אותה לרעה, הוא שינה אותה, יש הבדל. היא ממש לא היתה רעה, פשוט חסרת ביטחון ועם נטייה התאבדותית... היו בסדרה עוד שישה מקרים שפרו השתנתה למשהו שהיא לא אמורה להיות באופן טבעי, חוץ מהמקרים שהוגו ואני הזכרנו. באחד מהמקרים זאת לא היתה רק פרו, זה היה כל האחיות וגם ליאו... אז מה הם 6 המקרים אליהם אני מתכוונת? (עונות 1-3) זאת החידה שלי! מי שרוצה שינסה לענות.

Ophel McNeil

New member
אוקי.

פרו נהפכה לבן, לרעה ב3X13 (רגע, אמרת התנהגות שונה מבד"כ...), לבת 17, היא נדבקה בחטאים ב3X18 (אבל שוב, אמרת התנהגות שונה, זה קשה!), בגברבת הלפייר כשהיא כושפה, ולכלבה (גררר..... התנהגות שונה מהרגיל...
לא יכלת חידה פחות ברורה?!). והחידה שלי - לכל אחת מהבנות הייתה לפחות סצנת מיטה אחת, מהי?

p3

New member
אוקיי-

פייפר עם ליאו ב-3X05 פיבי עם קול ב-3X07 פרו עם אנדי ב-1X02

p3

New member
אני אניח שזה נכון...

אז חידה, די קשה- פעמיים (לפחות, יכול להיות שיותר) בסדרה פיבי אמרה לאנשים אחרים לא לדאוג, כי יהיו להם קמטים. למי היא אמרה, ומתי?

HuGo Hell

New member
זה לא נכון כי פיבי שכבה קודם עם קאל

י !!!! אופל בא לך להגיד מי צודק?!

p3

New member
הכון, הוגו.

אופל אמרה בפירוש להגיד את הסצינה הראשונה. בטח יש לכם איזו שפה משותפת, ובגלל זהלא הבנתי את השאלה. מה שתגיד.

Ophel McNeil

New member
הוגו, די לנחש! די!

זה עד כדי כך קשה?! עד כדי כך בלתי אפשרי?!
ואגב, הוגו, למה אני חושבת שיותם גם רוצה יותר מלזרוק שמות של שתי דמויות, אלא גם תגיד מתי זה נאמר?! (אוף, יש לי חצי תשובה. חכו חכו כשאני אגיע לחצי השני ^^).

HuGo Hell

New member
><!!!!!! תעני כבר מי ענה נכון?!

אני או יותם?! יותם: פייפר עם ליאו ב-3X05 פיבי עם קול ב-3X07 פרו עם אנדי ב-1X02 הוגו: פיבי וקאלי - 1x11 ליאו ופייפר 3x07 (איי גאס שהוא צודק בזה ) ואנדי ופרו - 1x02 מי צודק?! כול קשה קשה לענות?! זה פיבי וקאלי או פיבי וקול?!!

למעלה