שרשור חזרה לבצפר

barhenhalliwell

New member
מדבקות חזרה לבצפר 2005 .

אז לכל המעוניינים , כמו שנה שעברה . הכנתי מדבקות חזרה לבצפר. *לאלו שרוצים את התמונה באיכות טובה, פנו אלי לאיסקיו\מסרים\מסנג'ר ואני אשלח לכם באיכות יותר טובה את התמונה. -אניה-

kittycatbone

New member
איי קראמבה!../images/Emo2.gif

זה כזה מאגניב!!!
הלוואי והייתי יכולה להדפיס על מדבקות... רררר

אני../images/Emo3.gif

איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלו: כולם
איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שתהיה מורה שלו: ווילו... היא תמיד תהנה
איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר: כל שיר יהיה נחמד
שונאת את השירים המטומטמים שנדבקים לראש!! המנהל שלך הוא כמו.... (סניידר/פלוטי/סטיבנס/ווד): אף אחד... היא מנהלת... חושבת שהיא מלאך קטן
איחול לשנה הקרובה: שתהיה אחלה שנה ושכולם יהנו

המ. צוויץ.

איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלו? ווילו. כ"F ווילו
איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שיהיה מורה שלך? המ, ווילו? X: לא, סתם, המ, אוז, רק כי הוא סופר מגניב וזה יהיה חביב ביותר. איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר? יש לנו את אופטיקאי מדופלם, אני בספק שאני רוצה להחליף.
אבל אם חייבים, אז, המ, I'll Never Tell, כי זה שיר מגניב כזה. המנהל שלך הוא כמו... (סניידר/פלוטי/סטיבנס/ווד)? ווד, כי היא קירחת. לא, סתם, כי היא חביבה כזאת לפעמים. X: איחול לשנה הקרובה: המ, Don't Die (Too Much...)

charmer

New member
שלי:

חמש מילים על איך היה: מערכת מצוינת, מורה מגעילה. ביץ'. (חיחי בדיחה לא מוצלחת)
איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלו - אולי אוז? והוא ינגן לנו בהפסקות וכאלה.. משעמם אצלנו בבי"ס.
איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שתהיה מורה שלו? טרה, ברור! היא תהיה בטח מבינה כזו, יהיה אפשר להגיש עבודות "מתי שנרגיש שמתאים לנו" וכו'..
איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר - אני הכי אוהבת את Can't take my eyes off you (כמו שחלקכם יודעים..) אבל נראה לי שלבכות כל הפסקה לא יהיה אפקטיבי.. אז אולי I've got a theory.. זה יהיה נחמד. אבל יש לי את שיר הפתיחה של "חברים", שזה גם שווה.
המנהל שלך הוא כמו.... (סניידר/פלוטי/סטיבנס/ווד) כנראה סניידר. היא מרגיזה ולא אכפת לה בכלל מהתלמידים.
איחול לשנה הקרובה - שיהיה לכולם כיף, תצליחו בלי ללמוד בכלל ושביה"ס יתפוצץ בסוף השנה!

charmer

New member
כן, כן..

שנה שעברה הייתה לי מערכת מצוינת וכולם אמרו לי שזה לא ככה בי"ב, ושעכשיו אני אחזיר על כל מה שהיה שנה שעברה.. אבל בסוף אותו מספר שעות. 29. זה אחלה...

talrv

New member
29?

איפה את לומדת תגידי? אני בי' וביא' ישבתי בביצפר 42 שעות לפחות בשבוע. וזה עוד בלי השעות הלא מוצהרות של שיעור תקשורת. וביב' סוף סוף, 32 שעות! זה משוגע פשוט! טל.

charmer

New member
חח אני יודעת

חברות שלי סובלות מעל 50 שעות בשבוע בבי"ס, וזה גם לא כולל כל מיני תוספות והשלמות. לכיתה שלי באופן רשמי יש קצת יותר אבל לי נחסכו הרבה שעות. אנחנו כיתת מדעי החברה ושפות, ואני עם השפות סיימתי בכיתה י' וגם אנגלית סיימתי ב-יא' אז יש לי הרבה שעות חופשיות כשכל השאר לומדים. בנוסף, לכיתה עצמה אין כל-כך הרבה. משקיעים יותר שעות בכיתות המדעיות..

אעאעאעאע |מזילריר| |רוצה גם| ../images/Emo7.gif

39 שעות שבועיות (י"א). סבל. ומחר שעתיים מתמטיקה על הבוקר. צריך להיות חוק נגד שעתיים מתמטיקה על הבוקר.

Loves Bitch

New member
בכיין

41 שעות שבועיות. ויום שאני לומדת בו מ-8 עד 5 וחצי. יום שני יש לי 3 שעות מתמטיקה ברצף. אז שוש.

רייל

New member
אני 40 שעות.

לא כולל מוסיקה מעשי. (שבערך אמור להיות 3 שעות נוספות)

BleedingDeath

New member
הורידו לי שעת מתמטיקה מהמערכת היום!

אני לומדת 29 שעות (י"א כמובן
) ומחר אני מתחילה בעשר ולומדת 4 שעות!

charmer

New member
אני גם מתחילה בעשר!

אבל אני לומדת חמש שעות אם אני לא טועה. וואי, זה היה כזה משתלם לסיים ב-יא' את הבגרות באנגלית. כולם באים בבוקר, עומדים במסדר, לומדים אנגלית שעתיים, ואני ישנה לי בסבבה בבית.

talrv

New member
../images/Emo45.gif גם אני ככה!

רק שאצלנו לא עומדים במסדר :-O ומה 29 שעות בי"א? טל.

למעלה