שרשור חזרה לבצפר

שרשור חזרה לבצפר

(מותר לפתוח אחד כזה, נכון?) שכל אחד יספר איך היה בבצפר בחמישה מילים ויענה על השאלות הבאות:
איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלו
איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שתהיה מורה שלו
איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר
המנהל שלך הוא כמו.... (סניידר/פלוטי/סטיבנס/ווד)
איחול לשנה הקרובה
תהנו..

ני ראשון!

אני רוצה את ווילו בבצפר שלי
ג'יילס יהיה המורה שלי!
Something to Sing About וכשהולכים הבייתה אז את Goodbye to You
המנהלת שלי היא כמו סטיבנס. היא מעפנה ויבשה.
Wish you monsters!

הו בעלי אתה חמוד../images/Emo99.gif

אניווי...היה בסדר...ולא הגיע האוטובוס בסוף היום... איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלך- הוו ווילו כמובן
ווילו שליטה
איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שתהיה מורה שלו- זאנדר!! זאנדר מאגניב איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר- הוו under your spell (אפילו שלא נראלי שזה יעבוד כל כך...) המנהל שלך הוא כמו.... המ...לא יודעת...היא מציקה ומשעממת וחופרת... איחול...המ...שיהיה בהצלחה...ושלא תיכשלו במתמטיקה...

my turn

איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלו? באפי... keeps the bullies away איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שתהיה מורה שלו? ספייק איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר? שיר פתיחה... אולי גם של אנג'ל המנהל שלך הוא כמו.... (סניידר/פלוטי/סטיבנס/ווד)? אני לא ממש מכיר את המנהלת שלי.. בצפר חדש

NimaZ

New member
הא!../images/Emo108.gif

היה נחמד
איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלו.. מממ כל הקאסט><.. אם לא אז ווילו.. איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שתהיה מורה שלו.. אם זאנדר, זה יהיה מגניב
איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר.. אולי השיר של ג'יילס מRestless.. או 1000 nights המנהל שלך הוא כמו.... (סניידר/פלוטי/סטיבנס/ווד).. מי זה סטיבנס?
אבל בתכלס המנהלת שלי סתם אחת שלא עושה משהו מיוחד. איחול לשנה הקרובה שיהיה קל

k R I P s

New member
אני../images/Emo70.gif

איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלו - ווילו
איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שתהיה מורה שלו - הא? איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר - where (when) do we go from here המנהל שלך הוא כמו.... (סניידר/פלוטי/סטיבנס/ווד) - האמת שהאמפטי דאמטי אבל... נו טוב לא יודע

אני! (הרגע חזרתי מביה"ס)...

אוקיי, Out. For. A. Walk. Bitch, סתםם... :) בחמש מילים? בואו נראה. היה משעמם כמו שציפיתי שיהיה. זה מה שיש לי להגיד על היום.
דמות שהייתי רוצה שתהיה איתי בביה"ס-ווילו כמובן!וגם אוז יהיה מושלם
הדמות שהייתי רוצה שתהיה המורה שלי- דרוסילה. יהיה מעניין... :)
השיר מבאפי שהייתי רוצה כצלצול- Run away מ-Smashed!!! קצבי ופרוע!
המנהל שלי הוא כמו סטיבנס! האיחול שלי-תזכרו ש-life is more than grades and homework and not getting kicked out of school

שכחתי לספר לכם שני דברים מצחיקים...

אחד- כשהמחנכת שלי נכנסה לכיתה אמרתי לעצמי(ונשבעת שבלי לחשוב)!- Bad day, bad day, bad...וזה נורא הצחיק אותי כשהבנתי שאמרתי את זה.. :) ודבר שני, כשהתחיל "טקס פתיחת השנה" או מה שזה לא יהיה שמדברים בו המווווון, אמרתי לעצמי, Blah, blah polysyllabic b-lah, שזה מה שגוון אמרה בפרק 2 עונה 4 של אנג'ל. אני משתגעת רשמית :) מיה.

City Of Angel

New member
../images/Emo63.gif אוי בי"ס...

אני עדיין בהכחשה
היה נחמד ויש לי אחלה כיתה אבל האוטובוס איחר בשעתיים וחיכינו ב-50 מעלות בחוץ...
דמות שהייתי רוצה איתי בבי"ס? באפי (תמיד הייתי מוגן) או ווילו (תמיד היה ממי להעתיק)
דמות שהייתי רוצה שתהיה מורה? פרופסור וולש (יכולים להיות אחלה ניסויים..)
מנהל? לא יודע לא מכיר אותו עדיין.. מקווה שהוא כמו ווד

רייל

New member
../images/Emo13.gif

איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלו - זאנדר, כמובן! איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שתהיה מורה שלו - ווילו. איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר - שיר הפתיחה! המנהל שלך הוא כמו.... (סניידר/פלוטי/סטיבנס/ווד) - אני מכירה רק את סניידר, אז תהרגו אותי. איחול לשנה הקרובה - שתיהיה לכם שנה מלאה בבאפי ובאנג'ל.

kittycatbone

New member
חמישה מילים על היום:

היה נחמד אבל למה עכשיו?!?!??!?!?
איזו דמות מבאפי את/ה הכי היה רוצה שתהיה בבצפר שלו
ווילו
איזו דמות מבאפי את/ה הכי רוצה שתהיה מורה שלו
שאני שלו או הוא שלי?
נגיד שהוא שלי, וזה ג'ני.
מורה למחשבים
איזה שיר מבאפי את/ה רוצה שיהיה הצלצול בבצפר
שיר
לא יודעת
המנהל שלך הוא כמו.... (סניידר/פלוטי/סטיבנס/ווד)
הממ.. סטיבנס?!? מי זה?!? כי אם זה המנהל של דון או משו מי מכיר אותו בכלל?XD לא דעת... אולי פלוטי?
רק שלא יאכלו את נועה אנשים-צבועים-אחוזי-דיבוק
איחול לשנה הקרובה
שיהיה כיף נעים ולא מלחיץ מדי!

kittycatbone

New member
זה אני,

או שכמעט אפאחד מכם לא כתב איחול לשנה הבאה?
חוצפה
באמת חוצפה! אני נעלבתי

kittycatbone

New member
וול,

תאמת שעכשיו שאני מסתכלת הרוב דווקא כן כתבו
אבל עדיין יש כמה שהשמיטו את זה... וזה לא יפה!

otto2222

New member
בית ספר? מה זה?

אה, רגע. אתם מתכוונים למקום הזה שאני לא צריך ללכת אליו יותר? זכור לי משהו מעומעם כזה. וברצינות- בהצלחה לכל התלמידים. תגמרו את זה מהר, לפני דו"ח דוברת.

אני שחכתי ואח"כ שמתי לב אז הנה

אממ שביום משעמם מאוד תכתבו את העונה השמינית של באפי ושהיא תופק! ועוד משו ששחכתי זה החמש מילים אז: אני רוצה לחזור לכיתה ו'

למעלה