שרשור חזרה לביצפר:

עווווווווונה../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

אבל אני עונה תשובות משל עצמי
1.עצובה כי פאקינג לימודים ושמחה מ
סיבה משלי...
2.כן קניתי בבולגריה זיוף של ביאלבונג שחור
3.אמא כל הזמן קונה יום עיפרון ויום זה ויום זה ויום זה
4.היסטוריה בגלל המורה
וגם מדעים
בגלל המורה
הם מורים מצחיקים
5.תנ"ך בגלל המורה ולהפך אני מכבדת תנ"ך והסיפורים מעניינים אבל המורה שונאת אותה וכנ"ל כל הבצפר
6.נראלי אם מישו חנון או מישהי חרשנית כי אני חייבת לללמוד זה כיתה לפני תיכון
למרות שאני הפטפטנית של הכיתה כל המורים אומרים
7.גו משרד החינך
בא לי עוד כמה ימים של חופש לפני הבצפר
8.מקום שלומדים בו
ומציקים למורים ומדברים בשיעורים
9.כן כן..בטח
10.דה שלא
חפרתי

karyn

New member
תשובותבות!../images/Emo204.gif

מחקתי את מה שלא רלונטי בקשר למשפט עם ה
נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך? ב- ככה ככה......... ג- שמח.......... ביצפר הנה אני בא
האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!!
האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... ג- ברור!!!
איזה מקצוע הכי אהוב עליך א- ספורט ב- פיזיקה ג- אחר______
אין לי מושג
ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______
ערבית
ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם אז לאיזה כיתה אתה עולה ט' עם מי תשב בכיתה החדשה א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב...
ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי) ב- לא ממש משנה לי....
ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך א- בית כלא.... ב- בית ספר....אין מילה אחרת...
ג- גן עדן....והמורים פשוט ים האם אתה מכין ש.ב בקביעות א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו....
ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... ג- בטח....אין כזה דבר שלא האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?! ב- אולי....אם אין ברירה....
ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם.....

עונה: ../images/Emo24.gif

אנשים, הגיע הזמן לצאת מהאדישות! עוד 11 ימים{בזכות שויתרו על יום שישי } מתחילים ללמוד אז לכבוד העובדה הנהדרת הזאת{ נראה לכם?} הכנתי לכם שאלון קצר לרגל פתיחת הלימודים:| נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך? ב- ככה ככה.........
ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!! האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!! ד) (אחר משלי) יש לי ילקוט משנה שעברה כל 3 שנים אני מחליפה ילקוט עד שאני מתרגלת
האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!!
איזה מקצוע הכי אהוב עליך א- ספורט ב- פיזיקה ג- אחר__הבעה ____
ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק
ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם אז לאיזה כיתה אתה עולה __ח'______ עם מי תשב בכיתה החדשה א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב...
ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי) ב- לא ממש משנה לי....
ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך א- בית כלא.... ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט ים האם אתה מכין ש.ב בקביעות א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו.... ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... ג- בטח....אין כזה דבר שלא ד) (אחר משלי) בדרךך כלל כן
האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?! ב- אולי....אם אין ברירה....
ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם.....

למעלה