שרשור חזרה לביצפר:

שרשור חזרה לביצפר:

אנשים, הגיע הזמן לצאת מהאדישות! עוד 11 ימים{בזכות שויתרו על יום שישי
} מתחילים ללמוד
אז לכבוד העובדה הנהדרת הזאת{
נראה לכם?} הכנתי לכם שאלון קצר לרגל פתיחת הלימודים:|
נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש
א- עצוב......-(
.....מה נראה לך? ב- ככה ככה...
...... ג- שמח.....
.....התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!!
האם קנית כבר ילקוט
א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי
...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!!
האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה
א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!!
איזה מקצוע הכי אהוב עליך
א- ספורט
ב- פיזיקה
ג- אחר______ ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם
איזה מקצוע הכי שנוא עליך
א- תנ"ך
...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת
ב- ביולוגיה
....יאקק
ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם
אז לאיזה כיתה אתה עולה
________
עם מי תשב בכיתה החדשה
א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק
ב- עם החבר הכי טוב...
ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות
מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום
א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי
) ב- לא ממש משנה לי.... ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף
בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך
א- בית כלא....
ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט
ים
האם אתה מכין ש.ב בקביעות
א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו....
ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי...
ג- בטח....אין כזה דבר שלא
האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש
א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?!
ב- אולי....אם אין ברירה.... ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם..... השאלון מנוסח בלשון זכר אך מכוון אל בנים ובנות כאחד כותבת השאלון אינה מכירה כל אחד ואחת מכם אך מאחלת לכם שנה טובה,מלאה בציונים טובים(ואף נכשל אחד
), שתהיו מאושרים ושתהנו ממנה כאילו אתם בחופשששש!!!!
,Love you all(כי אני פתטית שכזו
) גלית

.....

נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך? ב- ככה ככה......... ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!!
בטח האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!!
האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!!
איזה מקצוע הכי אהוב עליך א- ספורט ב- פיזיקה ג- אחר______ ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם
בעיקר פיזיקה
איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם ספורט
אז לאיזה כיתה אתה עולה ________י"א עם מי תשב בכיתה החדשה א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב... ג- לבד....
מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי) ב- לא ממש משנה לי.... ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף
בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך א- בית כלא.... ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט ים
האם אתה מכין ש.ב בקביעות א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו.... ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... ג- בטח....אין כזה דבר שלא
האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?! ב- אולי....אם אין ברירה.... ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם.....
איך אני?

בצער רב../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך?
ב- ככה ככה......... ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!! האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר....
ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!! האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק...
ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!! איזה מקצוע הכי אהוב עליך א- ספורט ב- פיזיקה ג- אחר______
משחק...יעני תאטרון ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר
ה- אני אוהב את כולםםםםם אז לאיזה כיתה אתה עולה ח'...איזה כייף:-\ עם מי תשב בכיתה החדשה א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב...
ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי)
ב- לא ממש משנה לי.... ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך א- בית כלא....
ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט ים האם אתה מכין ש.ב בקביעות א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו....
ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... ג- בטח....אין כזה דבר שלא האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?!
ב- אולי....אם אין ברירה.... ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם.....

sdavid1

New member
כוס עמק ארס מה בצפר עכשיו!!!!!!!!!!

אוףףףףףף 11 ימים חוזרים לסיוט אני בדיכאון! החופש היה ממש משעמם!! אבל בחיים לא היה לי חופש כזה משעמם כלום לא עשיתי פשוט כלום!

אוהבת שאלונים,שונאת לימודים../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך? האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... איזה מקצוע הכי אהוב עליך ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת אז לאיזה כיתה אתה עולה-י"א ________ עם מי תשב בכיתה החדשה ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום ב- לא ממש משנה לי.... בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך ב- בית ספר....אין מילה אחרת... האם אתה מכין ש.ב בקביעות ג- בטח....אין כזה דבר שלא האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?! השאלון מנוסח בלשון זכר אך מכוון אל בנים ובנות כאחד

../images/Emo214.gifלמה אני עונה על זה לעזאזל??

נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך? ב- ככה ככה.........
ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!! האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור)
ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!! האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק...
בלי התיק
ולא מחר
ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!! איזה מקצוע הכי אהוב עליך א- ספורט ב- פיזיקה ג- תאטרון
ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק ג- איכסטוריה
ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם אז לאיזה כיתה אתה עולה- י"א [8-
אמא'לה] עם מי תשב בכיתה החדשה א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב...
ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי) ב- לא ממש משנה לי....
ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך א- בית כלא.... ב- בית ספר....אין מילה אחרת...
ג- גן עדן....והמורים פשוט ים האם אתה מכין ש.ב בקביעות א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו....
ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... ג- בטח....אין כזה דבר שלא האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?! ב- אולי....אם אין ברירה.... ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם.....

../images/Emo16.gifעונה../images/Emo29.gif

איזה מקצוע הכי אהוב עליך
א.
עצוב.
האם קנית כבר ילקוט
ב.
מחר אני הולך...למה למהר....
ב.
מחר אני הולך...יחד עם התיק...
איזה מקצוע הכי אהוב עליך
א.
ספורט.
איזה מקצוע הכי שנוא עליך
ג.
מתמטיקה.
אז לאיזה כיתה אתה עולה
ח'.
עם מי תשב בכיתה החדשה
ב.
עם החבר הכי טוב...
א.
החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי)
א.
בית כלא....
האם אתה מכין ש.ב בקביעות
א.
לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו....
א.
לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?!

../images/Emo175.gifעונה../images/Emo7.gif

נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך? ב- ככה ככה......... ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!! האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!! קניתי, לפני איזה 3 שבועות, אבל אין התרגשות.. האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!! כמו שכתבתי למעלה.. איזה מקצוע הכי אהוב עליך א- ספורט ב- פיזיקה ג- אחר: היסטוריה!
ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת אבל יש עוד כמה שנואים, כמו: ספורט ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם אז לאיזה כיתה אתה עולה ח' עם מי תשב בכיתה החדשה א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב... ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי)אבל גם ככה הייתי בתחילה ב-3.9, כי אני לא לומדת בשישי.. ב- לא ממש משנה לי.... ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך א- בית כלא.... ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט ים האם אתה מכין ש.ב בקביעות א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו.... ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... ג- בטח....אין כזה דבר שלא אם כל השנאה שלי לבי"ס, אני תלמידה מצטיינת ותמיד עושה שיעורים, אין מה לעשות... האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?! ב- אולי....אם אין ברירה.... ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם.....

linoy7

New member
../images/Emo12.gifשיהיה...../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ב- ככה ככה.........
האם קנית כבר ילקוט
ב- מחר אני הולך...למה למהר.... האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה
ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... איזה מקצוע הכי אהוב עליך
ג- אנגלית
איזה מקצוע הכי שנוא עליך
ב- ביולוגיה....יאקק [מזל שאני כבר לא לומדת את זה
] אז לאיזה כיתה אתה עולה
יא'
עם מי תשב בכיתה החדשה
ב- עם החבר הכי טוב...
ב- לא ממש משנה לי....
ב- בית ספר....אין מילה אחרת... האם אתה מכין ש.ב בקביעות
ב- לפעמים... האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש
א- לאאאאא.... בהצלחה לכולם

JULI4561

New member
עונהנהנהנהנה

א- עצוב......-(.....מה נראה לך? ב- ככה ככה.........
ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!! האם קנית כבר ילקוט
א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!! ד- נשארת עם הילקוט הבננננזונה שקניתי שנה שעברה שגם עלה הרבה אז למה להחליף
א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...למרות שקניתי כבר ת'ספרים
ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!! איזה מקצוע הכי אהוב עליך
א- ספורט ב- פיזיקה ג- אחר______ ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו?
ה- כולםםםם איזה מקצוע הכי שנוא עליך
א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר
ה- אני אוהב את כולםםםםם אז לאיזה כיתה אתה עולה
ט' ________ עם מי תשב בכיתה החדשה
א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב...
ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי) ב- לא ממש משנה לי.... גם ככה אני לא לומדת ימי שישי
ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך
א- בית כלא.... עם כל החברים
ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט ים האם אתה מכין ש.ב בקביעות
א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו.... ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... ג- בטח....אין כזה דבר שלא , אבל לפעמים סתם מחרטטת דברים ולא משקיעה ממש

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

נשארו עוד 6 ימים (כן, אני חוזרת ב29.8
)...איך אני מרגיש
א- עצוב......-(.....מה נראה לך?
האם קנית כבר ילקוט
א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!! אף תשובה לא מתאימה
כי אני קניתי, אבל לא יום אחרי החופש... שבוע שעבר.
א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!! כנ"ל חח
איזה מקצוע הכי אהוב עליך
ג- אחר, קולנוע!
איזה מקצוע הכי שנוא עליך
ג- אחר, מתמטיקה
לא רק שונאת, מתעבת!!!!!!!!
אז לאיזה כיתה אתה עולה
י', מתחילות הבגרויות
עם מי תשב בכיתה החדשה
ב- עם החבר הכי טוב...
א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי). רק חבל שזה לא נוגע גם לגבי...=\
ב- בית ספר....אין מילה אחרת...
האם אתה מכין ש.ב בקביעות
חח
א- לאאאאא....

BEN ZIV

New member
../images/Emo10.gif

א- עצוב......-(.....מה נראה לך?
ב- ככה ככה......... ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!!
האם קנית כבר ילקוט
א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור)
ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!!
א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו...
ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!!
איזה מקצוע הכי אהוב עליך
א- ספורט ב- פיזיקה ג- אחר______ ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו?
ה- כולםםםם
איזה מקצוע הכי שנוא עליך
א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר
ה- אני אוהב את כולםםםםם
אז לאיזה כיתה אתה עולה
י"א
עם מי תשב בכיתה החדשה
א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב... ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות
מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי)
ב- לא ממש משנה לי.... ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף
א- בית כלא....
ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט ים
האם אתה מכין ש.ב בקביעות
א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו....
ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... ג- בטח....אין כזה דבר שלא

gal y diego

New member
עונה ....../images/Emo26.gif

נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך? ב- ככה ככה.........
ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!! האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר....
ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!! האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק..
ספרים מהבצפר... ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!! איזה מקצוע הכי אהוב עליך א- ספורט
ב- פיזיקה ג- אחר______ ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת
ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם אז לאיזה כיתה אתה עולה:ט' ______ עם מי תשב בכיתה החדשה א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החברה הכי טובה...
ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי) ב- לא ממש משנה לי....
ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך א- בית כלא....
ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט ים האם אתה מכין ש.ב בקביעות א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו.... ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי...
ג- בטח....אין כזה דבר שלא האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?!

sweet shir

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש ב- ככה ככה......... האם קנית כבר ילקוט ג- בטח! בחודש הראשון של החופש קניתי...
כוסוני של בילאבונג! האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה? א- אמא קנתה את הספרים לבד ואני איתה ביחד את כלי הכתיבהף מחברות וכדומה. איזה מקצוע הכי אהוב עליך ג- אנגלית איזה מקצוע הכי שנוא עליך ג- טכנולוגיה... וזה בגלל שהמורה עולה לי על העצבים.
אז לאיזה כיתה אתה עולה? ט' עם מי תשב בכיתה החדשה ב- עם החברה הכי טובה... מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי) בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך ב- בית ספר....אין מילה אחרת... האם אתה מכין ש.ב בקביעות ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עונה ../images/Emo129.gif../images/Emo85.gif

נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך? ב- ככה ככה......... ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!! האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!! האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!! איזה מקצוע הכי אהוב עליך א- ספורט ב- פיזיקה ג- אחר_______ שיעור חופשי נחשב? ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם אז לאיזה כיתה אתה עולה ו' עם מי תשב בכיתה החדשה א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב... ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי) ב- לא ממש משנה לי.... ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך א- בית כלא.... או גיהנום איך שבא לכם.. ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט ים האם אתה מכין ש.ב בקביעות א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו.... ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי... ג- בטח....אין כזה דבר שלא האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?! ב- אולי....אם אין ברירה.... ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם.....

../images/Emo27.gif

א- עצוב......-(.....מה נראה לך? ב- ככה ככה......... ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!!
האם קנית כבר ילקוט
א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף..שנה הבאה אני עוברת בית ספר,שנה הבאה אני אקנה חדש
ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!!
א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!!
איזה מקצוע הכי אהוב עליך
א- ספורט ב- פיזיקה ג- אחר______ ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם
איזה מקצוע הכי שנוא עליך
א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______ ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם
אז לאיזה כיתה אתה עולה
___ח'___
עם מי תשב בכיתה החדשה
א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב... ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות
א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי) ב- לא ממש משנה לי.... ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף
א- בית כלא.... ב- בית ספר....אין מילה אחרת... ג- גן עדן....והמורים פשוט ים
האם אתה מכין ש.ב בקביעות
א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו.... ב- לפעמים... ג- בטח....אין כזה דבר שלא
א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?! ב- אולי....אם אין ברירה.... ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם.....

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif פפפפפפפפפפפפפפפ

חזרתי מגיוס קשה, קשה
תודו שהתגעגעתם
יאללה, שאלון. נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש? ב- ככה ככה......... האם קנית כבר ילקוט? סוג של ב', סתם כי אין את האפשרות |אני משתמש באותו ילקוט משנה שעברה.| אלא אם אני אראה השנה משהו שישבה את ליבי
האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה? שוב, סוג של ב'
אני אקנה ממש בסוף החופש. איזה מקצוע הכי אהוב עליך? ג- אחר מתמטיקה. לא
(אין ממש...אולי פיסול [חלק ממגמת אומנות] או משהו בסגנון.] איזה מקצוע הכי שנוא עליך? ג- אחר - מתמטיבעע. המצקוע מככב פה
אז לאיזה כיתה אתה עולה? א'. [סליחה, ה-י' נשמטה. יא'. שנתיים אחרונות!] עם מי תשב בכיתה החדשה? ב- עם החבר/ה הכי טוב/ה מהכיתה... מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום ב- לא ממש משנה לי.... [גדנע.] בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך? ד. קיצור של המילה בית ספר. [ניסיתי
] האם אתה מכין ש.ב בקביעות? ג- בטח....אין כזה דבר שלא (אני לא מאמינה שאני, אביטל, כותבת את זה. אבל אחרי שנדפקתי השנה בבגרויות....השנה אני אחרוש אחרוש ואחרוש! רק על הניחשות מגיע לי 100
] האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש? ד- למה?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifעונה!!!../images/Emo3.gif

נשארו עוד 11 ימים...איך אני מרגיש א- עצוב......-(.....מה נראה לך?
ב- ככה ככה......... ג- שמח..........התגעגעתי נורא למורים!!! ביצפר הנה אני בא!! האם קנית כבר ילקוט א- לא....אני לא משקיע...חבל על הכסף{ואני לא פרסי...טוב בעצם שלושת רבע ממני אני פרסי אבל זה לא קשור) ב- מחר אני הולך...למה למהר.... ג- בטח!!! יום אחרי שהתחיל החופש קניתי....איזה התרגשות!!!
האם קנית כבר ספרים, מחברות וכלי כתיבה א- כאילו לא...למי יש כוח....שאמא או אבא יקנו... ב- מחר אני הולך...יחד עם התיק... ג- ברור!!! כמו שאמרתי יום אחרי שהתחיל החופש קניתי הכל הכל!!!
איזה מקצוע הכי אהוב עליך א- ספורט
ב- פיזיקה ג- אחר______ ד- אני שונא ביצפר....עכשיו את רוצה שאני יאהב מקצוע כלשהו? ה- כולםםםם איזה מקצוע הכי שנוא עליך א- תנ"ך...ושה' יסלח לי....זה לא קשור אליו- למורה המעצבנת ב- ביולוגיה....יאקק ג- אחר______
ד- אין שום מקצוע כזה...לא הייתי מספיק ברור? א=נ=י ש=ו=נ=א ב=י=צ=פ=ר ה- אני אוהב את כולםםםםם אז לאיזה כיתה אתה עולה __ח'____ עם מי תשב בכיתה החדשה א- עם החנון של הכיתה...שיהיה אפשר תמיד להעתיק ב- עם החבר הכי טוב...
ג- לבד....מה אני צריך עוד מישהו...איך אוכל לישון בשיעור ספרות מה אתה חושב על ההחלטה של משרד החינוך לדחות את פתיחת השנה בעוד יום א- החלטה מצוינת...עוד יום לקום מאוחר...(ולא...אני לא עוזר לאמא יום שישי)
ב- לא ממש משנה לי.... ג- החלטה גרועה....למה?!?! אוווווווףף בשתי מילים: מה זה ביצפר בשבילך א- בית כלא.... ב- בית ספר....אין מילה אחרת...
ג- גן עדן....והמורים פשוט ים האם אתה מכין ש.ב בקביעות א- לא....בשביל זה יש את הפרייארים שכן עשו.... ב- לפעמים...כשאמא ממש צועקת עליי...
האם אתה היית מוכן לבוא לביצפר למשך חודש וחצי במסגרת החופש א- לאאאאא....אני בקושי בא במשך השנה עכשיו בחופש?! ב- אולי....אם אין ברירה....
ג- ברוווווווור!!! כל החופש אני משתעמם.....

למעלה