שרשור חופש

ofirush 14

New member
חחחח,

אם אתה מדבר על ההיא עם הממוצע 100, אז קודם כל- היא לא גאון. היא טובה במקצועות ריאלים, אבל בהיסטוריה, ספרות וכל המקצועות האומנים (ככה כותבים?) אין לה בכלל ידע. היא פשוט חרשנית, כמו שאמרת. ובקשר לשאלה שלך (במידה והיא באמת קשורה לממוצע 100), אז אני יכולה להגיד לך, שהחיים שלה פשוט משעממים. אין לה מה לעשות חוץ מלממוד, וללכת לחוג שחייה. כלומר, היא בכיתה שלי אז אני יודעת. היא צוחקת מהדברים הכי משעממים ויבשים בעולם, כי פשוט חסר לה עניין בחיים.

catch 2 2

New member
הומניים

חחחח בכיתה ח וט גם אני קיבלתי מצטיין... (אבל עם 88) 100 בכל המקצועות מצריך למידה -ומה לעשות כשמדובר בבית ספר ובמורים די אדישים.. אז כן,גם לשנן, ויש ממוצע מאה... בהכללל ,(לא לי ). אבל גם בסיום יב היו לי כמה (בנות) בכיתה עם ממוצא כזה.. ותתפלאי, אבל לא צריך ללמוד כל הזמן, יש כאלה שפשוט קולטים טוב יותר ומבינים את החומר, כך שהם יודעים לענות בצורה מבריקה גם ללא שינון.. (וללא בית ספר אפילו) אבל זה סיפור ליום אחר. ואני מבקש, שחייה=קודש ובוקר טוב :)

ofirush 14

New member
רייט,

אבל אני דיברתי יותר על הילדה הזו. גם אני פשוט קולטת את החומר ועונה בצורה מבריקה, זה לא קשור. יש לנו המון כאלה בשכבה. אבל היא ילדה טובה כזו, שלא מדברת בשיעור והכל...ואני מדברת המון...אז אין לי ממוצע מאה. אבל לא נורא. וחוץ מזה, כולנו חייבים לשנן. במיוחד אחרי המיצ"ב הנוראי הזה שעברנו.

catch 2 2

New member
טופי

וגם יופי נקודה לכאן ונקודה לכאן , ומה ? פסיכומטרי יותר חשוב ...

yoyoyud

New member
יש אצלנו ככה..

הצטיינות יתרה - 95+ הצטיינות - 90+ והשנה הוסיפו גם ציון לשבח - 85+ ולא יודע, יא', לא ציפיתי לקבל יותר מציון לשבח, ספרות ותנך מורידים לי ממש את הממוצע, אני אצטרך לקרוע את התחת שנה הבאה כדי לקבל בהם ציונים טובים.

hodaya17

New member
שיהיה בהצלחה ואל תחרוש יותר

מדי זה לא בריא! ולי י"א היתה הרבה יותר קשה מי"ב..אם זה מנחם איכשהו...

Eloola

New member
אצלנו זה..

מ-80 זה נחשב תלמיד טוב מאד ומקבל מכתב הוקרה שכזה, ומ85 זה תלמיד מצטיין. כך שלא קשה להיות מצטיין
. אגב, ממוצע 100?! זה מטורף. אצלנו הכי גבוה זה אולי 97 .

jimorrison

New member
בקשר למפגש

אני חושב שצריך לחכות עוד טיפה.. יש לי עדייןן עוד 3 בגרויות ומתכונות

yoyoyud

New member
כן... אני חושב שנחכה לפחות עוד חודש

גם לי נשארו בגרות ומועד ב'.

בלאגנים.

בכלאופן, יש לי החופש מחנ"ק [הו, כמה שהקיצור מתאים..]
וגם קורס הדרכה. יהה. ו..לקראת סוף החודש באה אליי מקסיקנית בשם אריאלה (שרוקדת בלט. לפי העובדה הזו ירדו בערך כל הציפיות שלי לחובבת זפלין וכאלה. טוב, אולי קלאסי, גם טוב.) והיא תהיה כאן במשך חודשיים נראה לי. זה במסגרת חילוף משלחות, מה שאומר ששנה הבאה אני שם לחודש.
נראה לי שזהו בערך.. אה, אני גם אעבוד.. במשביר לצרכן. כל מי שגר באיזור ת"א יזכה לשמוע על המבצע הכה נפלא של המשביר לצרכן! איזה כיף!! אני אהיה מהאנשים האלה שמציקים ומנסים לבקש ממך לשמוע על המבצעים המפגרים שלהם. בכלאוופן, הודיה! תהני לך בחו"ל ועם כל החברייה וזה. ועדי, כנ"ל לגבייך (אני פשוט מקנאה בך אז אני אחסיר במילים). חופש נעים לכולכם!

אה. המ. אופס. ../images/Emo9.gif

התבלבלתי בינך לבין עדי. אבל הבנת את הרעיון הכללי
תהני וכאלה.

hodaya17

New member
חפיף.. תהני לך גם כן עם המקסיקנית

זה לא באסה? את צריכה להיות צמודה אליה חודשיים ?! היא יודעת עברית? מטעם מה זה? ספרי קצת זה נשמע מעניין..

חח..תודה.

בינתיים אני מדברת איתה באימייל, היא נשמעת חביבה...למדיי. וכן, אני אהיה בערך התכנית בידור שלה לחודשיים הקרובים, מילא. היא יודעת קצת עברית, אני בעיקר מדברת איתה באנגלית.. זה מטעם בתי הספר - יוצרים קשר עם בתי ספר יהודיים בחו"ל ומביאים לכאן את הילדים שיכירו את האנשים, את השפה, התרבות (האמת, אני לא מקנאה בהם..) ואז ההפך - אנחנו שם. הכיף הוא כשאנחנו נהיה שם האמת.. חודשיים עם חברים במקסיקו..

ofirush 14

New member
בדיוק כרגע

סגרתי כמה פרטים, והנה אני מודיעה לכם שאני טסה לסן פרנסיסקו באוגוסט! לשלושה שבועות...יאיייייי ^^

למעלה