שרשור חופש

ofirush 14

New member
שרשור חופש../images/Emo176.gif

סוף סוף, חופש גדול (ובכן, לרוב האנשים כאן). אז למישהו יש תכנונים שהוא רוצה לספר לנו עליהם? או כל משהו אחר? וחופשה נעימה לכולם =)

yoyoyud

New member
וייהיי! חופש...

לא ממש חופש, מחר עוד בגרות בפיסיקה - בהצלחה לכולם! ויש עוד את הסטוריה... הדר כבר הציעה לפני איזה חודש לעשות מפגש... אז עכשיו אפשר, אם בא לכם.

ofirush 14

New member
יאפ, אפשרי ביותר.

מפגש בהחלט בא בחשבון. ובהצלחה לכל אלה שעושים בגרויות.

hodaya17

New member
יאאאק בגרות ב"פיזיכייף"

שיהיה בהצלחה!
אני מסיימת עם כל החרא ביום חמישי(אזרחות)..כמובן עד למועד ב' במת'.... וניצלו"ש קטן... אני חייבת אבל חייבת טובה קטנה ..
אני חייבת להשיג עבודה בספורט!מישהו מכיר מישהו/י שהכין כזו עבודה אי פעם? פשוט הייתי צריכה להגיש תעבודה לפני פסח וזה ברח לי מהראש..ובגלל זה אין לי תעודת בגרות...כבר היה עדיף לעשות תתרגיל המפגר ההוא ולהיפטר מזה

ofirush 14

New member
עבודה בספורט?

זו הבגרות שלכם? זה לא אמור להיות בכל הארץ שפשוט ממציאים ריקוד, כמו אצלינו? מוזר... ובכל מקרה בהצלחה =)

yoyoyud

New member
ממציאים ריקוד? ../images/Emo6.gif

האמת זה מצחיק, נגיד יש מיקוד בספורט? איך בכלל הולכת בגרות בספורט?

hodaya17

New member
חח כן אמורים להמציא ריקוד

מטופש עם תרגילי קרקע וכאלה... או לעשות את אות הכושר שזה ממש ממש זוועה! אבל אני השגתי פטור...שכנראה רק סיבך אותי עוד יותר...

yoyoyud

New member
יש פה מישהו שאמר שנתנו לו עבודה

בספורט, תשאלי אותו אם הוא עשה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=259&msgid=55189075

jimorrison

New member
חחחחחח אני ממש מפחד מהבגרות

באזרחות...אין לי מגן גם..כאילו נכשלתי במתכונת

hodaya17

New member
לפחות יש לך תמתכונת...

כנראה שהיה יום עיון ואני שכחתי לבוא..אז אין לי מושג כמה הוצאתי...

hodaya17

New member
חח גם זה משהו../images/Emo3.gif

שיהיה בהצלחה בכל אופן.. ואזרחות זה לא מקצוע של י"ב?

hodaya17

New member
אהה זה שירשור חופש אז..../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif

תוכניות לחופש? אממ לעבוד לעבוד ולעבוד...(אני חוסכת כסף לכינור, פחח אין לי גרוש) ובזמן שנותר לחרוש תארץ...ולהיות עם החבר'ה בחופש האחרון שלנו יחד
לפני שכולם מתפזרים...

ofirush 14

New member
יו ביטצ'! |מקנאה|

לי יש מחנה קיץ לאיזה שיש ימים, אממ...וכל השאר לא מתוכנן. יכול להיות שאני אטוס לסאן פרנסיסקו אבל אלה ממש אחוזים קטנים. והודיה, אני מקווה שלפני שאת וחברייך הקטים מתפזרים תעשו הכי הרבה כיף שבעולם =)

למעלה