שרשור חומוסיות

קרן פ

New member
חומוס תנעמי ברעננה

חומוס ומסבחה משובחים ביותר, לדעתי אפילו יותר מחליל ברמלה. המנות שלהם מאד גדולות ובלתי אפשרי לגצור אותן, למרות הפיתוי. הם נמצאים ברח' אחוזה ברעננה. בתיאבון, קרן

תנעמי רעננה: מעולה ומשובח ../images/Emo127.gif

שלומלום לכולם, אז לאור המלצתה של "קרן פ" נבדקה החומוסיה הנ"ל והרי התוצאות. 1. החומוס: חבל"ז מזמז, מהמשובחים שקיימים על פני כדור הארץ. בהחלט בר תחרות לחומוס של חליל מרמלה עם יתרונות הדדיים לשניהם. ציון 9.7 2. הפיתות: אמממ.. תשמעו זה לא סתם פיתה, זה אולטראפיתה. רכה, בשרנית טעימה להפליא, מגיעה חמה. ציון 10 3. חמוצים: זיתים טובים, עגבניות, בצל. אוקצור כל מה שצריך לא יותר לא פחות. 4. המקום עצמו: כאן אכזבה, המקום קטן ודחוס. שולחנות בחוץ על המדרכה בחום. ציון 4 בכל מקרה נהנינו מאוד, המנות גדולות וממלאות. נילה אכלה חומוס-פול-ביצה שהדבר היחידי שלא היה מושלם בו זה קליפת ביצה שהשתרבבה לה פנימה ואילו אני אכלתי חומוס-מסבחה מושלם. התוצאות הארוחה: נילה התמוטטה לשינה של שעתיים, ואני מסתובב עם חיוך של אושר שרק אוהבי חומוס אמיתיים יבינו ובשעה האחרונה מרים כל כמה דקות את אחד הישבנים כדי לשחרר פלוץ איכותי (עוד הוכחה שהחומוס משובח) שלומלום

רומי 007

New member
נילה

מצטערת בשבילך על תופעות הלואי של הביקור שלך עם שלומי בתנעמי. אשתדל לפצות אותך בהקדם אצל רחמו ושלומי - חברי הטוב - ריבוי פלוצים אחרי חומוס זה ממש לא מדד למשהו והתזמון של "כל כמה דקות" נשמע לי אסון אקולוגי. שמחה שהיה לך טעים.

אסון אקולוגי? להפך ../images/Emo6.gif

שלומלום לך רומי גיימס בונדית 007 על מה בדיוק את מצטערת, על כך שהגברת ישנה לה שעתיים? ואם כבר פיצויים אז אותי צריך לפצות על שעות הבדידות והגלמודיות. מעבר לזה דברייך כלפיי הרעידו את עכוזי הענוג, לא יפה לומר על התחת שלי שהוא יוצר אסונות אקולוגיים, הוא מאוד פגיע הישבן הזה. את יכולה לדבר יותר עדין למשל: "אני מקווה שהכל בסדר אצלך, שלא נקרע חלילה משהו". את הרי יודעת שאנו משפחה אורגנית, שדואגת לחי, לצומח ולדומם אז לומר עליי שאני יוצר אסון אקולוגי.... אני בהלם, אני בשוק אני המום מה. וזה לא אסון אקולוגי!! זו הצלחה ווקאלית (לכל מי שלא הבין עד כה, התגובה היא בצחוק, כאילו בהומור כזה...)
שלומלום

רומי 007

New member
נו באמת שלומי

ברור שלא הצטערתי שנילה תפשה חרופ (נהפוך הוא, אני רוצה לעודד את המגמה המבורכת הזו) אלא הצטערתי מראש על הסיכוי שהיא עלולה להחנק בשנתה בעוד אתה מזהם את הסביבה. ולעניין ההצלחה הווקאלית - מכרת כבר את הרמקולים? (האמיתיים, האמיתיים, לא התכוונתי לעוד בדיחה רקטלית)

אני לא יודעת אם ../images/Emo6.gif או ../images/Emo7.gif

מהתאורים האחרונים שלך
. בנתיים, כואבת לי הבטן מצחוק....

רומי 007

New member
בחרת בתגובה הנכונה

אמנם התאורים לא ממש מעוררי תאבון והדבר צריך להשקל בחומרה בפורום שעניינו אוכל אבל הכוונה היתה לשעשע

דבריי הוצאו מהקשרם.... ../images/Emo11.gif

שלומלום לכולם, לכל מי שהרסתי לו את התיאבון, לא נורא קצת דיאטה לא צריך לדאוג זה מתפוגג די מהר...... אה זה עדיין מסריח? כמו כן אני מוכן לפצות את הניזוק במחיר מבצע לסט רמקולים סראונד של חברת פירלאס או ליתר דיוק לחיקוי של חברת פירלס המקורית משבדיה שכנראה יוצר אי שם בסין או תאילאנד. הרמקולים מגיעים עם אגרול ורוטב חמוץ מתוק. ת.ל.ח, אינני אחראי למעשיי, זה לא אני בכלל זה הדג, בשם זכות הציבור להפיח...... (להפיח תקוה מה אתם מתנפחים מה?), בעד איכות הסביבה, למען הסבת הגזים הרעילים בגאזים אנושיים.... מספיק טיעוניי הגנה? אויי
יצא לי עוד אחד....
שלומלום

תנעמי - אחלה בן אדם

אחלה בן אדם וגם החומוס נהדר. פעם אפילו עשו בדיקה ונסעו במיוחד לעכו להביא מנה והשוו - תנעמי ניצח. הסביח שלו גם אחלה, למי שאוהב. זה באחוזה 101 או 105 משהו כזה. מקום קטן וסבבה לדעתי. ככה מקום כזה צריך להראות. לא כמו איזה חדר אוכל. חוץ מזה הלכתי היום לחומוס גבעתיים. המקום 10 דקות ממני ועוד לא בדקתי אותו, אז היום בוצע מחטף. נדגמה מנת חומוס פול ביצה - כרגיל. החומוס טוב, הביצה סבבה, הפול סביר. בצלחת החמוצים היו זיתים בסדר, חצי מלפפון חמוץ (ממש מעצבן) רבע בצל (קמצנות לא ברורה) ושתי עגבניות שרי (אין לי מילים). ביחד עם קולה ובקבוק מים יצאתי ב 35. תנעמי - אני בדרך.

Forest1

New member
תנעמי חומוס מצוין!!!

ביקרתי שם שלוש פעמים, פעמיים בישיבה ופעם לקחתי הביתה והיה מצויין! לאור ה"מצוקה" הקולינרית ברעננה, תנעמי הוא פיתרון ותחליף מצויין (הכוונה שהוא לא פשרה) לאוכל מהיר כלשהוא בעיר.

Agnetta

New member
חבר'ה, שכחתם את ירושלים??

חומוס פינתי המיתולוגי ושפע חומוסיות שאבו גוש....לא רעות בכלל. במיוחד זאת שנימצאת מצד שמאל ברגע שניכנסים לאבו גוש (אבו שוכרי? אם אני לא טועה). ובצפון הארץ...יש במסעדה (כפר דרוזי בגולן) את החומוס והפלאפל היותר טעימים שאני מכירה.

שח_מט

New member
באבו גוש בתוך הכפר ליד הכנסיה

נדמה לי יש את המקורי. לא רע בכלל. שח

Chewbacca

New member
אין כמו מסעדה

החומוס והפלאפל שלהם החזיקו אותי חי תקופה ארוכה של שירות בצפון הרמה.

gabizon79

New member
בתור אחד שחי כל חומוס

"חומוס פינתי" בקינג ג'ורג' בירושלים הוא ללא ספק החומוס המועדף עלי,יש שם גם מבחר מאכלים ביתיים מעולים. מומלץ בחום :)

למעלה