שרשור חוויות מטורף...

ליזיגי

New member
חחחחח כן כי התעצבנתי שנשאר לי משנה

שעברה קוצי יציל את העולם שזה מטיול חנוכה אפיק וטירן שנה שעברה חחח אז החלטתי שאני חייבת לשנות כבר

noname202

New member
חח חמודה

באמת תהני מכל רגע שאת חניכה D: מאז שהייתי ילדה קטנה חלמתי להיות שכב"גיסטית, זה עובר ברגע שנכנסים לשכב"ג, ואז מתגעגעים להיות חניכים

sapirs1

New member
ואוא היה פשוט מדהים .

טיול כל כך מטורף מהסלולים היו קורעים פשוט. הלילות היו קצת קרים לא ישנתי בגלל הקור הנוראי. יש לנו שכב"ג ממש מעולה כל כך התגבשנו עם השביעסטים . אמ ואפילו ראיתי את הנהגת אילון וחוף. והשכב"ג הכי בולט שראית זה של שבט יובל . סה"כ חנוכה דרום 2006--> היה מדהים .

GBAR183

New member
טיול שמיניות לפנים!

היה הטיול הכי טוב שהייתי בו!! דבר ראשון: קר?! לא מכיר את המושג הזה...אני באופן אישי הזעתי בתוך האוהל, הבאתי חרמונית ולא השתמשתי בה, וכל זה תודות לדבר קטן מה קוראים אותו "מפזר חום". בזמן זהצעירים הפעורים סבלו במינוס 5 מעלות אני נהנתי לי מסאונה יבשה בתוך האוהל!!! שבט "אייל" אימפריה! הנהגת איילון הנהגה מקום ראשון! דבר שני: מה יותר טוב ממקלחת חמה ומגניבה באמצע הלילה שכקר בחוץ?! תודות לשבט "הדר" באר יעקב הייתה לנו מקלחת קומבינה עם מים חמים וסבון כלים....חזרנו הביתה נקיים ולא מסריחים!!! השיר הזה מוקדש מוקדש הוא לביתי מקום הולדתי שבטי היחידי. עכשיו "אייל" יראו לכם מורל יקפיצו ת'קהל כולם לקפוץ כולם כולם לקפוץ!!! לא נשאר גרון!!! שבט יזרעאל הנהגת צפון מעפנים!! חות האיזה אחד שבא ועשה ביחד איתנו מורל באוטובוס בדרך לעצרת כולם ישנו!!! מה זה צריך להיות?! שמיניסטים הולכים לישון?! לא קיים דבר כזה!!! שבט "אייל" האימפריה בשחור!!!! (כי אימפריות מתחילות ב'א'!!)

noname202

New member
שבט יזרעאל הם לא מעאפנים ../images/Emo6.gif

יש מילה אחרת לתאר אותם

למעלה