שרשור חודרני...

xxgatxx

New member
עונה.. מיאו

האם אתם נשואים? הייתם נשואים? ממ אני בת 16 האם ההיתם מאורסים? לא האם בגדתם פעם? לא האם בגדו בכם פעם? לא שידוע לי... האם יש לכם רשיון? עוד לא האם עשיתם תאונה פעם? לא האם נשבר לכם הלב פעם? כן האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם? כן האם אתם רוצים ילדים? לא! האם יש לכם ילדים? לא האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים? לא חס ושלום האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם? כן האם פעם חשבתם על להתאבד? כן האם פעם ניסיתי להתאבד? כן.. =\ מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? בורגרקווין

ebony

New member
../images/Emo199.gif

האם אתם נשואים? הייתם נשואים?לא האם ההיתם מאורסים?כן האם בגדתם פעם?נשיקה האם בגדו בכם פעם?יותר מידי האם יש לכם רשיון?כן האם עשיתם תאונה פעם?כן לא באשמתי האם נשבר לכם הלב פעם?כן האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם?כן האם אתם רוצים ילדים?כן האם יש לכם ילדים?לא האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים?לא נראה לי האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם?לא האם פעם חשבתם על להתאבד?כן האם פעם ניסיתי להתאבד?לא מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס?אף אחד מהם....

osiiiii

New member
עונה.. [:

האם אתם נשואים? הייתם נשואים? לא.. האם ההיתם מאורסים? לא.. האם בגדתם פעם? כן האם בגדו בכם פעם? לא נראה לי.. האם יש לכם רשיון? בקרוב..
האם עשיתם תאונה פעם? לא האם נשבר לכם הלב פעם? כן האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם? לא שידוע לי.. האם אתם רוצים ילדים? ברור!! האם יש לכם ילדים? לא האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים? חח ממש.. האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם? כן..
האם פעם חשבתם על להתאבד? כן :( האם פעם ניסיתי להתאבד? לא רוצה להיזכר.. מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? מקדונלדס!! :)

אני ../images/Emo98.gif

האם אתם נשואים? הייתם נשואים?
האם ההיתם מאורסים?
האם בגדתם פעם?
האם בגדו בכם פעם?
האם יש לכם רשיון?
האם עשיתם תאונה פעם?
האם נשבר לכם הלב פעם?
האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם?
האם אתם רוצים ילדים?
האם יש לכם ילדים?
האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים?
האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם?
האם פעם חשבתם על להתאבד?
האם פעם ניסיתי להתאבד?
מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? |Vדגש|מקדונלדס.

עונה!

האם אתם נשואים? הייתם נשואים? לא ולא האם ההיתם מאורסים? אכן כן *סיפור ארוךך האם בגדתם פעם? ממש לא! האם בגדו בכם פעם? אכן כן:/ האם יש לכם רשיון? אכן כן האם עשיתם תאונה פעם? לא האם נשבר לכם הלב פעם? כל כך הרבה לצערי... האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם? לצערי היו מקרים... האם אתם רוצים ילדים? בטח! איזה 4! האם יש לכם ילדים? לא שידוע לי... האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים? אני בקושי מטפלת בעצמי! האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם? אכן! האם פעם חשבתם על להתאבד? אכן כן האם פעם ניסיתי להתאבד? לא שזכור לי מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? אני צמחונית אז אני לא אוכלת במקומות כאלה יותר מדי אבל בפעם האחרונה שבדקתי במקדונלד היו דברים מתוקים טעימים שכאלה....

אני גם רוצה לענות... ייש ייש יייש

שנים שלא עניתי לשאלונים ... האם אתם נשואים? ממש לאאאאאאאאאאא הייתם נשואים? never האם ההיתם מאורסים?nop האם בגדתם פעם? כן ... האם בגדו בכם פעם? יש חשד האם יש לכם רשיון? כן , מאתמול אני כבר לא נהג צעיר האם עשיתם תאונה פעם? לא, תודה לשטן האם נשבר לכם הלב פעם? ברור האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם? ולא פעם אחת.... האם אתם רוצים ילדים? אולי ילדה אחת קטנה וכושית האם יש לכם ילדים? לא תודה תרמתי דם האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים? לא האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם? ילדה זקנה האם פעם חשבתם על להתאבד? כן האם פעם ניסיתי להתאבד? כן ונשארה צלקת איומה מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? :) זה משמין אני מעדיפה אגאדיר....

עונה:)

האם אתם נשואים? הייתם נשואים? נשואה:) האם ההיתם מאורסים?כן האם בגדתם פעם? לא האם בגדו בכם פעם? כן האם יש לכם רשיון? עוד לא האם עשיתם תאונה פעם? לא האם נשבר לכם הלב פעם? כן האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם? כן האם אתם רוצים ילדים? כן האם יש לכם ילדים? עוד לא:) האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים? כןןןןןןןן האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם? לא האם פעם חשבתם על להתאבד? כה האם פעם ניסיתי להתאבד? בערך מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? בורגראנץ

זכוכיות

New member
תשובות :)

האם אתם נשואים? הייתם נשואים? לא ולא. האם ההיתם מאורסים? ממ משהו כזה. האם בגדתם פעם? כן. האם בגדו בכם פעם? כן. האם יש לכם רשיון? לא. האם עשיתם תאונה פעם? אין ספור... האם נשבר לכם הלב פעם? כן. האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם? כן.. האם אתם רוצים ילדים? לא. האם יש לכם ילדים? לא. האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים? לא. האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם? כן. האם פעם חשבתם על להתאבד? כן. האם פעם ניסיתי להתאבד? כן. מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? לא אוכלת בשר/ בחוץ.

התשובות שלי

האם אתם נשואים? הייתם נשואים? כן, עבר לי
האם ההיתם מאורסים? מה זה אירוסים ? האם בגדתם פעם? כן, היום אני מאמין ביחסים פתוחים, מה שימנע את ה"בגידה" האם בגדו בכם פעם? לא שידוע לי האם יש לכם רשיון? רשיון למה ? חחח (יש) האם עשיתם תאונה פעם? כן האם נשבר לכם הלב פעם? יותר מפעם אחת האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם? אני חושש שכן האם אתם רוצים ילדים? כרגע לא יותר ממה שיש לי כבר האם יש לכם ילדים? כן (היה צריך לשאול הפוך) האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים? אף אחד לא מוכן לילדים לפני שיש אותם האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם? כן האם פעם חשבתם על להתאבד? יותר מידי פעמים האם פעם ניסיתי להתאבד? לא (אין לי אומץ) מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? בורגר ראנץ (הרוטב טאקוס הוא הכי הכי) ומה הקשר של השאלה הזאת לכאן

Mana Sama

New member
עונה

האם אתם נשואים? הייתם נשואים? אני נסואה כרגע ל-15 אנשים =P האם ההיתם מאורסים? לא חח ישר התחתנתי XD האם בגדתם פעם? לא..ואני גם לא אבגוד האם בגדו בכם פעם? אממ..בערך..זה היה במודע. זתומרת הייתי עם האקסית והיא חשבה שבגלל שאנחנו בי היא יכולה להרשות לעצמה להיות גם עם בנים בזמן שהיינו ביחד. אז היא התנשקה עם מישהו כמה פעמים. היא הרשתה לי גם לעשות את זה אבל לא היה לי שום צורך כי אהבתי רק אותה. האם יש לכם רשיון? לא האם עשיתם תאונה פעם? לא האם נשבר לכם הלב פעם? יותר מידי פעמים האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם? אני חושבת שלא האם אתם רוצים ילדים? כן האם יש לכם ילדים? לא 0.0 האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים? אני פאקינג בת 16 וחצי! האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם? אני מבקשת-נערה. חח סתם אממ..לפעמים אני ילדותית מאוד האם פעם חשבתם על להתאבד? כן האם פעם ניסיתי להתאבד? לא..אם היה לי את האומץ הייתי עושה את זה מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? מקדונדלס..אבל אני צמחונית אז רק בגלל הצ'יפס והשניצלוני תירס =P

Mיקי_

New member
../images/Emo9.gif

לא נשואה ולא הייתי הייתי מאורסת בגדתי ונבגדתי לצערי הרב. אין לי רישיון ולא עשיתי תאונה נשבר לי הלב אפילו כמה פעמים... שברתי את הלב לזה שהיתי מאורסת אליו... אבל גם לאחרים. בהחלט, 2 בן ובת ואם אפשר תאומים. אין לי ילדים אבל יש לי כבר שמות
לא, החודש אני אהיה בת 23, ממש לא מתכננת ילדים ב5 שנים הקרובות. אני לא ילדה... כן אני צימחונית לא אוכלת גופות או מעודדת רצח.

אפשר להצטרף?

התשובות שלי: האם אתם נשואים? הייתם נשואים? כן האם ההיתם מאורסים? לא האם בגדתם פעם? כן האם בגדו בכם פעם? לא האם יש לכם רשיון? כן האם עשיתם תאונה פעם? רק פעם אחת? האם נשבר לכם הלב פעם? כל פעם מחדש האם שברתם למישהו או מישהי את הלב פעם? לצערי הרב. האם אתם רוצים ילדים? לא. אני סיימתי האם יש לכם ילדים? כן האם אתם חושבים שבשלב זה אתם מוכנים לילדים? שאלה מיותרת האם אתם מגדירים את עצמכם כילדים בעצמכם? בתחומים מסוימים האם פעם חשבתם על להתאבד? כן בתור נערה האם פעם ניסיתי להתאבד? לא מה אתם מעדיפים, בורגר ראנץ' בורגר קינג או מקדונלדס? מק- יש להם פוטיטוס (נו, התפוחי אדמה במקום הצ'יפס)

למעלה