שרשור חדש

omrihoresh

New member
שרשור חדש

אני פותח שרשור חדש בנושא - מהו השיר הלא מוכר הכי טוב של הפלויד'ס? אני לא מתכוון לבי סיידס אלא אלא לשירים שרוב האנשים שמכירים את הלהקה ברמה בסיסית לא יכירו? מכיוון שפתחתי את השרשור- אני אפתח עם ההעדפה שלי: לדעתי אחד השירים הכי יפים שלהם שהיה לו פוטנציאל להפוך ללהיט קלאסי שלהם הוא wots? uh the deal מתוך obscured by cloudes. אז נכון שזה פסקול אבל עדיין, גילמור וווטרס כתבו והלחינו אותו, אז זה נחשב בעיני. מה דעתכם?

לדעתי, זה Cymbaline

נכון שהפלוידים נהגו לבצע אותו באופן קבוע בשנים 1970-71 בהופעות שלהם, אבל כיום מעטים מכירים או זוכרים את השיר, שהוא לטעמי אחד השירים הטובים ביותר של הפלויד.

V e g

New member
בהחלט

שיר חזק. נוט בולט מעל השאר בתקופה ההיא. עוד שירים טובים שמעט לא מוערכים לדעתי: Julia Dream, Point me at the sky, Cirrus Minor ו- Embryo.

../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif שיר יפה =] אבל לא הכי טוב

מזל שיש לי את more. לפי דעתי , embrio הכי טוב .

loomer4

New member
If

מ"אמא לב אטום", אחד הקטעים היפים ביותר שלהם, שמסתבר שממש מעט מכירים אותו (אני מדבר כמובן על אנשים שמכירים את ההרכב ברמה סבירה).

Jason2

New member
לא יודע עד כמה לא מוכר

אבל Grantchester Medows מתוך Ummagumma שיר שרוג'ר ווטרס כתב על איזור בקיימברידג', מקום הולדתו של דיויד גילמור. שיר באוירה רגועה שאפשר לדמיין ממש אגם עם ציפורים (במיוחד שלדג) ופשוט להירגע.

Anuerysm

New member
שני שירים לדעתי

הראשון הוא מתוך אומהגומה Granchester Meadows שהוא שיר מרגיע מאוד ומושלם להתעורר איתו בבוקר (לא רק בגלל הציפורים בהתחלה) השני הוא מאובסיורד Mudman שלדעתי הוא יצירה מדהימה וחבל שהוא כל כך קצר פשוט מכל שניה נהנים בו

Anuerysm

New member
אופס לא ראיתי שכתבו כבר ../images/Emo9.gif

את גרנצ'סטר כה?

The Walrus

New member
אני מאוד אוהב את

If שהוא באמת שיר מרגש, פשוט מדהים... בלי הבומבסטיות של shine on, שקט ויפה, שיר אישי ועצוב... אני גם מאוד אוהב את the embryoואת cymbaline.

flowerboy69

New member
שאלה יפה

יש את narrow way מאומגומה(לא בטוח שהאיות שלי נכון) ויש את remember a day מתוך sacerful שגם הוא שיר יפה ומרגש...ויש גרסה נדירה שלו בסרט באותו שם שמוקדש לסיד בארט

itaikuskus

New member
יש הרבה

cymballine ו-green is the colour מעולים corporal clegg מבדר the narrow way נהדר the embryo מהפנט fat old sun יש עוד כמה.... בגדול, אני אוהב כל מה שיצא מ67 עד 73 חוץ מאומהגומה, שאת רוב הסטודיו אני לא אוהב.

itaikuskus

New member
זה לא שאני לא אוהב

זה שהיא לא נראית לי כל כך רלוונטית, יותר. אין בי עניין לשמוע שום דבר שנעשה מthe final cut והלאה, מהסיבה הפשוטה שהפינק פלויד הגיעו לידי מיצוי, ושמעו את זה. שים לב שבכל אלבום עד 73 (ואני הייתי אפילו גולש ל75 וWYWH) יש משהו אחר, משהו חדש, משהו שונה, בין אם מבחינה לירית ובין אם מבחינה מוסיקלית, הפלויד חקרו את המוסיקה, חיפשו איך להעביר דרכה מסרים, אילתרו על הבמה, הם לא חשבו על אצטדיונים וכסף, הם חשבו על מוסיקה נטו. פינק פלויד של החומה והלאה זה פינק פלויד של מאבקי אגו וכוח, ריבים בין עצמם ובין הסביבה שלהם, גירושים מכוערים, התמכרויות, פיטורין, המוסיקה עדיין הצליחה להרשים את הקהל, אבל מבחינתי היא נשמעת עייפה, שבעה, ואיטית. בגלל זה אני אעדיף את SOS או meddle על the wall בכל יום.

למעלה