שרשור חדש

RoieL

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהיצירות שבהן עסק עוד מישהו שהוא לא ווטרס הן מדהימות בחומה- כמו CN, YL, וראוי לציון גם נובודי הום- רגע נדיר של ווטרס.. ו- FOS זוכה להקרה אצל גילמור [הוא צריך שירים, הרי לכל השירים של הפלויד שלא היה לו חלק בהם אין מקום בהופעה שלו].. [ועכשיו הבנתי איפה מאני]

loomer4

New member
תפסיקו לכתוב שירים בראשי תיבות!

חח אחרי כל הודעה פה אני צריך לעבור חצי שעה על כל האלבומים שלי של פינק פלויד ולראות איזה שיר מתחיל עם האותיות. מה זה FOS?

Jason2

New member
אני נוטה להסכים ולא להסכים

אני אוהב את היצירות של פינק פלויד מהשנים המוקדמות, אבל גם אוהב מאוד את אנימלס, החומה ופיינל קאט. אני מתחבר למוזיקה שיש בה גם אמירה ועם האמירות של ווטרס אני די מסכים. כשזה משתלב עם מוזיקה טובה אז זה בכלל טוב. מה שכן אחרי פינק פלויד לא אהבתי את האלבומים של ווטרס וגם לא את אלה של פינק פלויד אחרי פרישתו. כנראה שזה עבד טוב מבחינתי רק כשכולם היו ביחד. וסכסוכים, מריבות, גירושים וכו' זה חלק בלתי נפרד מהרוקנרול. מישהו פעם אמר (לא זוכר איפה) שכוכבי רוק מאוד צמאים לאהבה ורצוי שהיא תהיה רק שלהם ובגלל זה הרבה להקות לא החזיקו מעמד.

Anuerysm

New member
שמע

כולנו מסכימים שהתקופה המוקדמת הרבה יותר טובה הרבה יותר אמיתית אבל התקופה המאוחרת גם מעולה היא גם יותר עוצמתית וזה נחמד לפעמים

dondons

New member
קוסקוס...

אתה שותה נס קפה של עלית ? זה של פעם שבא בפחית...

itaikuskus

New member
לא

בשבילי טורקי אמיתי זה רק קפה טורקי עלית. גועל נפשות, אבל פותח את העיינים.

holo

New member
עוד:

Summer 68- יצירת מופת מושלמת. Cirrus Minor- שיר אווירה ונוסטלגיה מדהים. הפריטה האיטית בגיטרה, האורגן המפהנט והשירה הרחוקה והמהדהדת בטון נמוך, כל אלה גורמים לי לצמרמורת כל פעם מחדש.

RoieL

New member
Corporal Clegg

שיר גדול, אם אני לא טועה לקחו בו חלק כל חמשת החברים. פזמון מדבק, קטע כלימוזרכזה ממש מדבק, אני אישית מרגיש שצריך לתת כבוד גם ל- Summer 68' ול- Jugband Blues, השיר האחרון שבארט כתב בפלויד [אני אישית לא כ"כ אוהב אותו, אבל-], שמדבר על גירושו מהלהקה.

RoieL

New member
וגם ג'וליה דרים

שיר מרגש.. הכרתי אותו לראשונה בעקבות האזנה ברדיו ממש לא מזמן [חצי שנה]

RoieL

New member
ודארק סייד אוף דה מון

מהסיבה הפשוטה שאין מספיק הכרה בעולם בשביל האלבום הזה.

עמבה21

New member
נורא בא לי להגיד cymbline , אבל....

Let There Be More Light! איך אף אחד לא אמר את זה. בחייכם .. שיר מדהים (ומי שר את הפזמון , דרך אגב , בארט, נכון?) פליז נו.. יש הזדהות נכון?? חוץ מזה cymbline באמת אחד השירים היפים ביותר בלי להבדיל בין התקופה "המוקדמת " או ה"מאוחרת"!! שיר שאני אוהב ללכת לישון איתו :) לא יודע למה.

flowerboy69

New member
נראה לי זה גילמור בפזמון

אני זוכר שאמרו תמיד שבארט מופיע רק בשיר האחרון באלבום... cymbline הכי יפה בהופעות בהם הוא בוצע בגרסה של 11-16 דקות!

וינסנטי

New member
מה?

ב"let there be more light" רייט שר את הבתים וווטרס את הפזמון.. מה הקשר בארט וגילמור?

למעלה