*שרשור חדש*

~*~gaL

New member
*שרשור חדש*

(כי יש לכם מש'ו נגד שרשורים חדשים) מה שלום כולם? מה חדש? מה.. מה?

Yuvalenko

New member
אני אבקש לשרשר פעם הבאה... ../images/Emo150.gif

לפחות ככה המנהלת שלנו ביקשה...
שלומינו מצוין, תודה! אני באופן אישי מרגיש הרבה יותר טוב, חזרתי לנוהל עבודה מלאה, ו.. אני מתגעגע לצילומים. (מפתיע מישו?) אגב, בואו יום רביעי הבא, כולכם מוזמנים. ומה איתך? מה שלומך. מה... מה? (והפעם זה באמת מענין כי לא שמענו ממך בערך 4 שנים וחצי)

~*~gaL

New member
מאיפה החצי הזה בא?

אממממממ יום רביעי הבא, יום רביעי הבא... אה, זה היום הזה עם הבגרות והשיעור נהיגה והעוד כמה דברים...
אנייייי.. אמממ.. נייס, כן, המצב נייס.. בערך... יש לי 2 בגרויות בשבוע הבא! ואז סופית נגמר הבע"פ באנגלית והביוטופ!

Yuvalenko

New member
את בטח משוגעת על בגרויות. ../images/Emo13.gif

סתם. המון בהצלחה!

פIלי

New member
אל תשחקי אותה מתעניינת

זה לא עובד עלינו יותר. אני רצתי היום 10 קילומטר, ריספקט מי.

~*~gaL

New member
היי היי היי,

אני? לא מתעניינת?
וכל הכבוד, אבל למה?

Kido2222

New member
הכל טוב! :)

אחרי שבועיים שהייתי תקוע בבסיס... הנני!!! :) מה קורה?! מה שלום כולם..??

greeneye

New member
שלומי טוב,

מה שלומך אביעד החייל? (תשמע משהו, קודם כתבתי עביאד ואז רביעד. אני עייפה או מה?)

Kido2222

New member
חחחחח...

מה שלומי... וואלה... לא יודע... בעיקרון הרבה יותר טוב מהסופ"ש הקודם... אבל עדיין... לא יודע... צבא זה פיכס... אפילו ארץ נהדרת אני לא יכול לראות כמו שצריך... ראיתי טיפה בשק"ם ואז העבירו כי היה משחק של מכבי ת"א בערוץ אחר... :/ וכן גל... את עייפה... :) דרך אגב... יום רביעי היה לקורס שלי "אבטחת" קניונים... וחלק מהקורס שלי הגיע למודיעין... היו שם בקניון או משהו כזה... אמרתי לעצמי שאם הייתי מגיע הייתי מרים לך טלפון... :)

Kido2222

New member
אמממממ... מוזר... :)

טוב לא יודע... אבל אני יודע שהם היו שם... ממה שאני יודע הם היו בקניונים... אני אשאל... אולי הם סתם טיילו ברחוב... גם הגיוני...אני אבדוק לך את זה... :)מה שבטוח הם היו במודיעין...

למעלה