צ'אד
ת תמיר1991 New member 10/8/04 #55 בולים יפהפיים, וחלקם הגדול שוכנים באוספי. נשאלת השאלה, האם הם מכבדים את המאמר? ליבריה, טוגו, גרנדה, גמביה, מאלי... מה הקשר של כל אלה לחקר החלל??? תמיר.
בולים יפהפיים, וחלקם הגדול שוכנים באוספי. נשאלת השאלה, האם הם מכבדים את המאמר? ליבריה, טוגו, גרנדה, גמביה, מאלי... מה הקשר של כל אלה לחקר החלל??? תמיר.
א אבא של נעם New member 11/8/04 #59 טל, רק בשביל הסקרנות - כל הבולים האלו, מנין הגיעו? אסופה מרשימה ביותר!
ט טל ענבר New member 11/8/04 #60 הבולים הגיעו מגוגל... לא הייתי ליד סורק ומעצלנות שלפתי מדגם מייצג של בולי אפולו סויוז. יש עוד רבים. בניגוד למישהו כאן בפורום (נחשו ילדים מי?) לא אומר כי "כמובן יש לי את כל הבולים הללו באוספי" ואציין רק שחלק ממה שמופיע כאן יש לי וחלק קטן אין לי.
הבולים הגיעו מגוגל... לא הייתי ליד סורק ומעצלנות שלפתי מדגם מייצג של בולי אפולו סויוז. יש עוד רבים. בניגוד למישהו כאן בפורום (נחשו ילדים מי?) לא אומר כי "כמובן יש לי את כל הבולים הללו באוספי" ואציין רק שחלק ממה שמופיע כאן יש לי וחלק קטן אין לי.
ת תמיר1991 New member 12/8/04 #61 לא אמרתי שהכל באוספי, כתבתי שחלק גדול מהם באוספי... חלק גדול זה אפילו לא רובם... מעט פחות ממחציתם. אני פחות מתמקד בבולי ה"זבל"... תמיר.
לא אמרתי שהכל באוספי, כתבתי שחלק גדול מהם באוספי... חלק גדול זה אפילו לא רובם... מעט פחות ממחציתם. אני פחות מתמקד בבולי ה"זבל"... תמיר.