שרשור חדש!

תמיר1991

New member
שרשור חדש!

אני מעלה כאן כמה תמונות חדשות שאני מוצא למאמר שלי, ואני אשמח אם תוסיפו עוד משלכם. במאמר עצמו אני אשאיר את סדרת אפולו-סויוז האמריקאית, את בול הספוטניק הרוסי ואת צמדת קנדי, אשר מעבירות את המסר ביעילות. השאר כפי שאמרתם לא מיוחדים, לכן אחפש חדשות, ולמרות שעזרתם לי מעל ומעבר, אני אשמח לעוד עזרה
תמיר.

תמיר1991

New member
FDC לגל"ז של גגרין!

(את הגל"ז יש לי , אך לא על מעטפה... מילא, זה גם משהו...). תמיר.

טל ענבר

New member
זו חללית וייקינג, לא פיוניר!

ומה יהיה עם כל סימני הקריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?

תמיר1991

New member
על המעטפה כתוב פיוניר...

גם הדואר האמריקאי טועה... וסימני הקריאה זה כי אני נלהב מאוד מהמאמר. אחרי הכל, זה המאמר הראשון שלי ש(כנראה) יתפרסם... תמיר.

תמיר1991

New member
טל אכן צדק, מצטער...

התבלבלתי עם מעטפה אחרת.. זוהי הויקינג, שטסה ב- 76' למאדים. אתם ממליצים לי להוסיף גם תמונות שאינן בולים? תמיר.

טל ענבר

New member
אתה מתחיל להתכוונן לפריטים מעניינים

מכיוון שאני כעת בהפסקה מסדנת החלל שאני מעביר במכון ויצמן, אין לי אפשרות להעלות מספר פריטים מעניינים שאפשר לכלול במאמר. אעשה כן בלילה. בכל מקרה, אני חושב שקראתי במאמר שנשיא ארה"ב שחתם על ההסכם בנוגע לטיסת אפולו סויוז הוא פורד - וצריך להיות ריצ'ארד ניקסון.

טל ענבר

New member
לא לערבב שמחה בששון

וחלליות מחקר לא מאוישות עם חלליות מאוישות. עיקר המאמר בהצגת חלליות מאוישות, ולכן וייקינג, פיוניר והאבל לא רלבנטיים לתוכנו.

טל ענבר

New member
בולים חסרים - רשימה חלקית

סרגיי קורולב - המתכנן הראשי בברה"מ יורי גגארין אלכסיי ליאונוב תחנת החלל מיר

טל ענבר

New member
החללית מרקיורי...החללית סויוז...

מעבורות החלל - האמריקנית והסובייטית....

תמיר1991

New member
על מעבורות החלל לא דיברתי במאמר,

לכן תמונה שלהן מיותרת לחלוטין לדעתי... תמיר.

תמיר1991

New member
אז ככה:

יורי גגארין מופיע באחת המעטפות, אלכסיי לאונוב יצורף בקרוב, וכך גם מיר. על סרגיי קורולב לא שמעתי עד כה... אחפש עליו חומר ותמונות. טל, שוב תודה רבה לך!! תמיר.

טל ענבר

New member
והנה רביעיית בולים המסכמת הנושא

יש כמוסן הנפקה מקבילה מרוסיה

טל ענבר

New member
רוברט גודארד

חלוץ הטילאות האמריקני. לידו מופיע ציור המציג שיגור חללית מרקיורי על גבי משגר "אטלס"

למעלה