שרשור חדש!!

אז ככה...

לי אישית מתאימים כרגע השירים- FROM THE BOTTEM OF MY BROKEN HAERT- כי יש ילד שאני ממש אוהבת קצת נפגעת בגלל משהו... ולא ממש בוטחת בו והייתי רוצה גם להגיד לו שהוא אהבה אמיתי שלי.. (קצתמאוחר לזה...!) והשיר- DONWT LET ME BE THE LAST TO KNOW- (כמו שהבנתם נפרדנו...) הוא היה אומר לכווווולם שהוא אוהב אותי... והיה מוסר לי את זה דרך חברים רק אףפעם לאאמר לי בפנים... אז... I NEED TO HEAR YOU SAY... (מאוחר מידי!!!) :( :( :(

אוייייייייייייייייייייי

מסכנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האמת?! גם אני מאוהבת - בדווין קמרון (לכו תדעו מי זה...) הוא שחקן, זמר וח-ת-י-ך~! רוצים תמונה?! קבלו!! אבל הוא עשה חיוך מוזר... יש לי עוד תמונות שוסיות שלו!! פשוט כנסו לפורום השבט!!

../images/Emo41.gif../images/Emo10.gif אם את אוהבת אותו..

תגידי לו... אל תפספסי את זה.. Hit me baby one more time...

לילה טוף

נועעעעעעעעה לילה טוף נשמה.... שמרי על קשר (איסיקיו למעוניינים- 179285264) לילה טוף כווווווולם!!!! חלומות פזזזזזזזז (רואה "פינת אור" באינטרנט... חיחיחיחיחיחיחיחיחי)

יאללה זזתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביי כולם!! לילה טוב!!!!!! לפני חצי שעה זה היה *אבא, אני כבר הולכת לישון...* עכשיו זה - *נו אבא... עוד שנייה...* טוף... חייבת לזוז!!!!! ביי!!

אויייייי קשה להיפרד!!!!!!!!!!!!!!!!

טוף... אני זזה לפני שאני קוראת עוד הודעה ופורצת בבכי... ביי!!!!!

TetiBETTY

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שבקושי עניתם על השאלה,אלא השרשור הזה היה...אני לא יודעת אפילו איך לקרוא לו-ההחלטה לעשות את הסקר כמו אור או כמו נועה(שעד עכשיו אין תשובה סופית...),או לברך את המשוגעת שלנו בברוכה הבאה(שד"א כתבתי לך ברוכה הבאה..אבל שוב פעם לא יזיק-ברוכה הבאה
),או לדון באי יכולת שלכם לעזוב את הפורום...כ"כ קשה
,וואו...
אני בכל אופן לא יודעת,אין לי משהו מסויים.... קיצר...זהו
ביי

../images/Emo41.gifלמה../images/Emo35.gif שיהיה שירשור ארוך..

בואי נשלב את שני הדברים.. שיר אחד לבריטני ושיר אחד לנו.. הבנו??

../images/Emo41.gifאני בן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ובוא ננסה...

אני אתחיל.. יש כמה שירים של בריטני שאני מרגיש מזוהה איתם.. "Overprotected".. אני נמצא בשלב כזה בחיי שאנשים מנסים להחליט בשבילי מי אני ומה אני. בין אם אלו ההורים שלי, המורים שלי, החברים שלי וגם אלו שלא חברים שלי.. ואת האמת, ממש נמאס לי מזה!
"Oops!... I Did It Again"... אולי תחשבו שאני קצת מגעיל, אבל אני שובר לבבות מקצועי..**או שלא
** כשמישהו מתקרב אלי, אני דוחה אותו. וכשמישהו לא מתייחס אלי אז אני מנסה למשוך תשומת
..

slave4brit

New member
טוב...אז הנה שלי

what's like 2 be me- בגלל שבזמן האחרון יש עלי מלא לחץ (מבחנים, מד"צ, עבודה כו'..) ואף אחד לא מבין אותי....אז הייתי רוצה לראות מה הם היו עושים לו הם היו במקומי stronger- אני מתגבר כמעט על כל מכשול שניצב בפני

סבבה

או.קיי בסוף... לא נפרדנו אבל בכל מקרה השירים שמתאימים לי הם- DON'T LET ME BE THE LAST TO KNOW בגלל אותה סיבה שהייתה אתמול... והשיר- STRONGER- כי אני מרגישה שאני עוברת הרבה מצבים משונים וקשים בחיים ובכל זאת תמיד STRONGER יותר מאתמול... חיחיחיחיחי

למעלה