חחחחח איזה גרועיםםםםםםםםםםםםםם
R Rachel47 New member 13/1/14 #28 אינדיד הבלאגן עם זה היה כה מטורף שבסופו של דבר הם הוציאו לאייטונז גרסא בלי המשפט הזה (לי יש גרסא שהוא כן מופיע)
אינדיד הבלאגן עם זה היה כה מטורף שבסופו של דבר הם הוציאו לאייטונז גרסא בלי המשפט הזה (לי יש גרסא שהוא כן מופיע)
Light Warrior Member 13/1/14 #1 גם אמרו שהיה quack (געגוע? ) של ברווז שהיה בגרסה של ג'ונתן שנשמע גם בגרסה של גלי (כמו בסיפור של הפרק), אבל זה לא הוכח ולא הובא למשפט, אז..
גם אמרו שהיה quack (געגוע? ) של ברווז שהיה בגרסה של ג'ונתן שנשמע גם בגרסה של גלי (כמו בסיפור של הפרק), אבל זה לא הוכח ולא הובא למשפט, אז..
R Rachel47 New member 12/1/14 #20 כן זה היה מאוד מגניב שהעלילה הייתה מבוססת גלי ושמעתי על העניין איזה יום יומיים אחרי שהפרק של גלי שודר
כן זה היה מאוד מגניב שהעלילה הייתה מבוססת גלי ושמעתי על העניין איזה יום יומיים אחרי שהפרק של גלי שודר
O o0Invisible0o New member 11/1/14 #6 באיזה תאריכים זה יוצא? אני זורמת אבל צריך כלכלית להחליט אם הולכים על מלון או אכסניה ובכלל כזה מה רוצים לעשות באילת בעצם? טיסות הלוך חזור עולה איזה 200 ש"ח, לא? זה ממש בקטנה..השאלה היא מה מלון ומה עושים ואם אנחנו מצליחות כזה להסכים אז סבבה מבחינתי.
באיזה תאריכים זה יוצא? אני זורמת אבל צריך כלכלית להחליט אם הולכים על מלון או אכסניה ובכלל כזה מה רוצים לעשות באילת בעצם? טיסות הלוך חזור עולה איזה 200 ש"ח, לא? זה ממש בקטנה..השאלה היא מה מלון ומה עושים ואם אנחנו מצליחות כזה להסכים אז סבבה מבחינתי.
O o0Invisible0o New member 11/1/14 #10 טוב, רק שתדעו שאני אשכרה מבררת עכשיו אם ורוניקה מארס נרכש ע"י מישהו לאקרנים ואם לא הצעד הבא יהיה לברר אם נרכש ע"י מישהו לטלוויזיה.
טוב, רק שתדעו שאני אשכרה מבררת עכשיו אם ורוניקה מארס נרכש ע"י מישהו לאקרנים ואם לא הצעד הבא יהיה לברר אם נרכש ע"י מישהו לטלוויזיה.