שרשור חדש

RenanaD

New member
שרשור חדש

כי בא לי

אז ככה. אתמול סיימתי לראות את 12 הפרקים של "Justice", שחיכו לי יפה ובסבלנות, צרובים על דיסק מאז 2006. כ"כ התבאסתי שהסדרה נגמרה בטרם עת, שנכנסתי לוויקיפדיה ובדקתי אולי יש שם עוד שביב מידע, לאן היו לוקחים אותה בהמשך... כי היו חסרים לי קצת קווי עלילה של החיים הפרטיים של הדמויות. ואז! גיליתי שיש עוד פרק אחד! ששודר כמה זמן אחרי הפרק ה-12, ולא ידעתי על קיומו! הוריי! עוד מנת קר סמית' בשבילי

אני חושבת שהסדרה הבאה שאפנה למחוק מרשימת הצפיה שלי היא "מראה שחורה". שתי עונות, 3 פרקים בכל אחת, 40-50 דקות לפרק, נכון?

o0Invisible0o

New member
חחח כן.

הצפייה שלך בסדרות מצחיקה אותי כ"כ.
מראה שחורה הפרקים הם יותר סטנד אלון אז רק כזה תכיני את עצמך.
ואל תפסיקי אחרי הראשון גם אם הוא יעצבן אותך, הוא בערך הכי מעצבן בכל שתי העונות.

RenanaD

New member
חחחח למה היא מצחיקה אותך?

כן, אני זוכרת שאמרתם שהפרקים הם סטנד אלון ושההתחלה קשה... אבל עכשיו, שסוף סוף הגעתי למצב שלו"ז הסדרות היומיות שלי שומם, אני הולכת לעבור על כל הרשימה ולגמור איתה אחת ולתמיד. אז לא אפסיק, אל תדאגי

מה שכן, משעשע אותי שאיכשהו מכל הדברים שהומלצו פה בפורום, לרשימה שלי נכנס כל השחור: זה, "Orange Is The New Black", "Black Orphan"... נראה לי שכתבתי את זה כבר. ואגב, תזכירי לי על מה הסדרה האחרונה?

o0Invisible0o

New member
תכלס הכל שחור.

מצחיק אותי כי אין לך ז'אנר או העדפה, את רואה הכל מהכל לפי הרשימה שהכנת.

כתום זה השחור החדש, האמת שאני לא זוכרת מה סף הצפייה שלך ואם יש לך הגבלות וכאלה [נראה לי שלא, נכון?] בכל מקרה זה על כלא נשים.
מתחיל עם סיפורה של אישה משכילה, "מבית טוב" עם כסף וכו' וכו' שנכנסת על פשע שביצעה לפני מלא שנים ולא קשור לחיים הנוכחיים שלה ומראה איך היא מתמודדת עם החיים בכלא אבל כל פרק שם דגש על אסירה אחרת והן כולן מעולות.

RenanaD

New member
אה, לא לא! הטקסט התהפך בגלל האנגלית...

התכוונתי ל-"Orphan Black", סליחה

o0Invisible0o

New member
אה, אז עדיף לא לדעת מראש.

תתחילי ותראי.
התקציר הרשמי הורס כמה פרקים ראשונים ואין לי כוח לתקצר את תחילת הפרק הראשון.
אם למישהי יש כוח במקומי, לכו על זה.

Rachel47

New member
במשפט אחד:

מישהי נמצאת בתחנת רכבת בדיוק בזמן שבחורה אחרת קופצת לפסים ומתאבדת
אבל אומייגאד! הבחורה שהתאבדה נראית בדיוק כמוהה!!
ואז גניבת זהות....ואז.....תמשיכי לראות לבד כי כל הסבר אחרי זה כבר הורס מידי

אני חושבת שהמדענית שבך תאהב את הסדרה (אבל גם בלי קשר למדע היא פשוט מעולה!)

LemonLimeLilach

New member
הפרק של האישה הטובה השבוע היה מבוסס על גלי

מסתבר.

מישהו שמע משהו על תביעה נגד ריאן מרפי על גניבה של שיר?
ממש מעניין אותי לדעת איזה שיר זה!

dans girl

New member
הבחנתי בזה במהלך הפרק ותהיתי אם ועל מה בדיוק זה מבוסס עד שרייצ' צייצה על זה, אין לי מושג אבל אני מתה לדעת
.

לא ידעתי
אבל בדקתי.. אז מסתבר שגלי ביצעו את השיר Baby Got Back בפרק 11 בעונה 4,
שהיה ככה"נ מבוסס באופן דיי ברור על הגרסה של זמר (לא הכי מפורסם אבל בעל בסיס מעריצים) בשם Jonathan Coulton.
הגרסה של גלי: http://youtu.be/6F-AtYaqnro
הגרסה של ג'ונתן: http://youtu.be/MCWaN_Tc5wo

רק שהסיפור האמיתי היה:
ג'ונתן פנה ל-FOX והם בטענה אמרו שהם לא עשו משהו לא-חוקי ושהוא צריך להיות שמח על החשיפה (למרות שהוא לא קיבל שום קרדיט).
ג'ונתן בתגובה הוציא מחדש את השיר לאייטונס בכותרת המחאתית "Baby Got Back - In the Style of Glee" והודיע שכל הרווחים יופנו ל2 ארגוני הצדקה It Gets Better ו-Save The Music.
המעריצים (בכח טוויטר וכו') הגיבו בחוזקה והעלו את הסינגל שלו לראש הטבלה, כשבמקביל כתבו על הסינגל של גלי משוב שלילי מה שנתן לו כוכב וחצי ודחף אותו החוצה חח
לפי מה שהבנתי ג'ונתן בחר בסופו של דבר לא להגיע עם זה לבית משפט כי הוא לא רצה לשקוע בשנים של הליכים משפטיים וזה נראה לו מיותר.

את התגובה שלו לפרק באישה הטובה לא הכי הבנתי, כי תראו את השרשור המשעשע הזה (מתיו זה השחקן ששיחק אותו כאילו) https://twitter.com/jonathancoulton/status/420177473352257536
אבל אז הוא כתב על זה יותר לעומק פה (הפרק בהשוואה של מה שקרה, זה לא הכי מעניין): http://www.vulture.com/2014/01/jonathan-coulton-interview-good-wife-glee.html

בכתבה הוא אמר שההליכים נראו מאוד קלים ומהירים יחסית למה שהם בעולם האמיתי (מן הסתם) אבל שהם הציגו את הדברים המשפטיים בצורה מאוד אמינה ונכונה (כל עניין הרישיונות וכו'), שזה כיף לדעת.
ושהוא לא הכי אהב שהציגו את הדמות שלו (לכאורה) בצורה כזאת טיפשית כי הוא לא באמת כזה, אבל הוא כן אהב את הצורה המצחיקה שהציגו את זה.

ובהקשר לפרק עצמו
היה פרק ממש טוב

אני כבר לא הכי זוכר אבל היו הרבה קטעים מצחיקים, וגם הבנתי שהם הוציאו קליפ שלם לשיר טריקי-טריק, רק כמובן שאצלנו זה חסום

X יו יו S

New member
שלום לך :) את זוכרת שדברנו על המנטליסט

בקשר לזיכרון אישי אני רק השבוע ראיתי את פרק 6.2 וישר חשבתי עליך
כיף שהסבירו את זה נכון? כי זה ממש שגע אותי

נ.ב סליחה שנדחפתי באמצע

o0Invisible0o

New member
היי אני זוכרת את זה!

יואו לא היה לי מושג על מה לילך דיברה כשקראתי את ההודעה אבל ברגע שאמרת ג'ונתן קולטון נזכרתי שהיה סיפור שלם ושהמעריצים שלו הפכו עולמות וכל זה..כל עולם הגיקים התגייס לצידו, וויל וויטון ופלישה דיי ביניהם.
קטעים שעשו על זה פרק באישה הטובה.

Rachel47

New member
קטעים רצח

אבל כן זה היה במימדים די רציניים אז מאוד מגניב שהאשה הטובה לקחו את זה כעלילה

Rachel47

New member
עוד משהו נחמד

כשהפרשה התפוצצה והיו על זה פוסטים שהראו את שני הגרסאות אחת מול השניה הדבר הראשון שציינו זה שבגרסא של גלי יש את המשפט "ג'וני סי איז אין טראבל" שזו מין הסתם שורה שג'ונתן הוסיף
אז זה לא שהם פשוט ביצעו את השיר כמו שהוא שר
הם ביצעו אחד לאחד את הגרסא שלו

למעלה