שרשור חדש

LemonLimeLilach

New member
בטח שזה עוזר, צריך לארגן ביניהם מלחמה

לגרום להם להאמין שהשני תכף קונה ואז הם ייכנסו לפעולה ובטוח זה ישודר!

o0Invisible0o

New member
אני די בטוחה שאחד הצדדים כבר רכש

השאלה היא מי.

אם אף אחד לא [נראה לי נדיר] אז צריך להתחיל מלחמה.

RenanaD

New member
"מראה שחורה" - שני פרקים ראשונים

אוקיי. בואו נתאבד כולנו ואז נחזור לעבוד את האדמה, בלי סמארטפונים ותכניות ריאליטי, פריטי פליז

בפרק הראשון לא הפסקתי לעשות פרצופים למסך. חזיר?! חזיר?!? חזיר!!! אומייגאד, איזה ראש ממשלה מסכן

בפרק השני (למקרה שאתם לא זוכרים כבר) יצרו עולם שבו אנשים, אני מניחה שהחל מגיל מסוים, מתגייסים למקום שבו הם חייבים לדווש על אופניים כדי לצבור נקודות, שעליהן הם בעצם חיים. ואז גיבור הפרק מתאהב באחת חדשה, שיודעת קצת לשיר, וקונה לה במיליוני נקודות כרטיס השתתפות ב-"כוכב נולד" המקומי, אבל בסוף המנחים מפנים אותה בכלל לתכנית פורנו והגיבור יוצא למסע נקמה במערכת חסרת הלב הזו... שבסופו הוא מקבל טוק-שואו פרטי משל עצמו.
אני חייבת לציין שתחילת הפרק הזכירה לי נורא את "דולהאוס". המדים של כולם, איך שהאנשים הסתובבו שם בחלל, האווירה הכללית של המקום. ובעיקר קהות החושים הנוראית הזו. כולם ריקים מרגשות. אבל ברגע שההיא עלתה לבמה לשיר והפכו אותה לכוכבת פורנו? וואו. "רקוויאם לחלום", שלום. זעזע אותי נורא.
חוץ מזה, אני חייבת להגיד כל הכבוד ליוצרים של הסדרה הזאת. תוך שעה הם הצליחו לברוא עולם שלם, בדיוני, עם חוקים וכללים משלו, ולהעביר אותם בשלמותם לצופה. זה ממש יפה. עזבו שהפרק גרם לי לרצות למות, ושאם העולם באמת יהפוך לכזה אי שם בעתיד הקרוב או הרחוק, עם בובות חלולות בתור אנשים, עדיף לוותר עליו עוד מראש
אבל בתור סדרה, הם הצליחו להעביר את זה בצורה מרשימה.

Rachel47

New member
בדיוק המחשבות שלי

הפרק הראשון זעזע אותי ברמת הבחילה

השני פשוט זעזע את הרצון שלי לחיות
וגמני חשבתי על דולהאוס!!!!
הקטע עם הפורנו היה נוראי ואני זוכרת שבכיתי מעט..זה היה..פשוט נוראי
גם התגובה שלו לזה הייתה מה זה עצובה

וכן יוצרי הסדרה הם עילוי לחלוטין
יש עוד פרקים בסדרה בהם את צריכה להבין מה העולם שהם מנסים להראות לך והם עושים את זה מצויין
כל פרק נוגע איפשהו בנקודות השחורות של הקיום שלנו וגורם לנו לרצות להתכרבל באמבטיה בתנוחה עוברית ולבכות..

RenanaD

New member
ממש... ראיתי עכשיו את הפרק השלישי

לכל ההמצאות הטכנולוגיות שהם מראים בסדרה יש גם אספקטים מדהימים. זה בטוח. הן ישפרו את האנושות, הן יקדמו אותה הלאה, הן יביאו הרבה הצלחות. אבל הן גם בפוטנציאל גבוה מאוד להרוס דברים טובים, וזה מה שמראים בסדרה... לוקחים דוגמה אחת ובאמצעותה מראים לך כמה רע זה עלול להיות. והם עושים את זה כ"כ טוב, שזה מדכא

RenanaD

New member
הפרק הראשון בעונה השניה! WTF!

תוכנה שסורקת את כל מה שאדם העלה על עצמו לאינטרנט, לומדת את צורת ההתבטאות שלו, ואז כשהוא נפטר הקרובים שלו יכולים לדבר "איתו"... ובגרסה היקרה יותר, גם לקנות תינוק בובה שגדל לצורה שלו
מה
זה פסיכי וגאוני ועצוב וחולני והכל ביחד!

Moreiro

New member
וואו את מתקדמת מהר

והפרק הזה היה מלחיץ כי הטכנולוגיה רק הולכת בכיוון הזה עוד ועוד ועוד... בכלל הפרקים שבהם את מרגישה שאוטוטו זה יכול לקרות כאן הם הכי מטרידים. לא סדרה לראות אם בא לך להירדם בקרוב בקיצור

Rachel47

New member
אכן אחד המלחיצים

מה שהכי הלחיץ אותי זה בניית דמות תוך כדי שימוש בכל דבר שכתבנו אי פעם באינטרנט
את יכולה לדמיין את זה?!
רק מעבר על ההודעות שלי כאן בפורום גורמות לי לצמרמורת

RenanaD

New member
+סיימתי לראות!

הפרק האחד לפני אחרון הפחיד אותי ממש. ובקטע לא טוב, של סרט אימה, שאני בכלל לא סובלת... אבל איזה טוויסט בעלילה. כמה ימים גזרו על הרוצחת לחיות מחדש את הסרט הזה? האמת שלדעתי הוא קצת מאבד מהפואנטה, אם היא שוכחת לגמרי-לגמרי-לגמרי את מה שעבר עליה במהלך היום... כאילו, סבבה שהשאירו לה מעט זכרונות בשביל לשגע אותה במשך התהליך, אבל לא עושים לה הצטברות של סבל מכל החודש שהיא העבירה שם. כל יום מוחקים את הזכרון שלה מחדש... אז מה הם השיגו בזה? היא סובלת נורא, בוכה נורא, שוכחת. יופי.

הפרק האחרון היה סתם הזוי, עם וולדו והפוליטיקאית בשקל הזו. להפוך דמות מצוירת למנהיגת העולם כולו? לא יודעת, גם בתור משהו עתידני זה נראה מוזר מדי... לדעתי הפרק היה חלש יותר מהקודמים.

Rachel47

New member
וואי יש מצב שלא ראיתי את הפרק השלישי

על השני גם אני חשבתי שזה הזוי כי היא שוכחת כל פעם למרות שלעבור את הדבר הנורא הזה נראה כמו סיוט
אני חושבת שהביקורת (ומה שאני לפחות לקחתי מהפרק הזה) הייתה על האנשים שבאים לפארק הזה..
את יודעת מראש מה את עושה
את יודעת מראש שאת באה לשגע מישהי למוות
בקטע של עינוי
את לוקחת חלק בעינוי

אני לא אכנס עכשיו ממש למה אני חושבת או לא חושבת לגבי עונשים (אני אגב חושבת שלרוצחים מסוכנים ופסיכופתיים כן מגיע עונש מוות למשל) אבל אני הרי לא אהיה זו שלוחצת על הכפתור נכון?
הכי קרוב שאפשר זה להיות ג'ורי שדי מחליט את גורלך
אבל אפחד לא לוקח חלק ממש בענישה עצמה
וכאן
זו פשוט התעללות
גם אם זה עונש שמגיע לה
זה נראה די נורא

RenanaD

New member
כן, גם על זה חשבתי... מבחינתם זה כמו

לצפות בתכנית ריאליטי טלוויזיונית, רק בלייב!
וזה היה תהליך יפה, איך שהקהל הוצג לנו במהלך הפרק. בהתחלה את רואה אותם עם הפלאפונים שלהם, רק מצלמים, מתנהגים כמו רובוטים. את רואה אנשים אפאתיים לגמרי, משתגעת שהם לא עושים שום דבר כדי לעזור. ולאן נעלמו הרגשות שלהם?! אח"כ פתאום מגלים לך את הסיפור האמיתי, ואת מבינה שהם עדיין אנשים רגילים לגמרי, עם תחושות ורגשות. זה לא שבאמת עשו להם משהו במח ומחקו את האנושיות שבהם, הם רק מעמידים פנים בשביל ההצגה. אבל אז את מבינה שזה בעצם בדיוק אותו דבר כמו מה שחשבת עליהם בהתחלה... שני סוגי האנשים האלה הם לגמרי זהים! זה פסיכי. ויפה. ופסיכי

למעלה