"מראה שחורה" - שני פרקים ראשונים
אוקיי. בואו נתאבד כולנו ואז נחזור לעבוד את האדמה, בלי סמארטפונים ותכניות ריאליטי, פריטי פליז
בפרק הראשון לא הפסקתי לעשות פרצופים למסך. חזיר?! חזיר?!? חזיר!!! אומייגאד, איזה ראש ממשלה מסכן
בפרק השני (למקרה שאתם לא זוכרים כבר) יצרו עולם שבו אנשים, אני מניחה שהחל מגיל מסוים, מתגייסים למקום שבו הם חייבים לדווש על אופניים כדי לצבור נקודות, שעליהן הם בעצם חיים. ואז גיבור הפרק מתאהב באחת חדשה, שיודעת קצת לשיר, וקונה לה במיליוני נקודות כרטיס השתתפות ב-"כוכב נולד" המקומי, אבל בסוף המנחים מפנים אותה בכלל לתכנית פורנו והגיבור יוצא למסע נקמה במערכת חסרת הלב הזו... שבסופו הוא מקבל טוק-שואו פרטי משל עצמו.
אני חייבת לציין שתחילת הפרק הזכירה לי נורא את "דולהאוס". המדים של כולם, איך שהאנשים הסתובבו שם בחלל, האווירה הכללית של המקום. ובעיקר קהות החושים הנוראית הזו. כולם ריקים מרגשות. אבל ברגע שההיא עלתה לבמה לשיר והפכו אותה לכוכבת פורנו? וואו. "רקוויאם לחלום", שלום. זעזע אותי נורא.
חוץ מזה, אני חייבת להגיד כל הכבוד ליוצרים של הסדרה הזאת. תוך שעה הם הצליחו לברוא עולם שלם, בדיוני, עם חוקים וכללים משלו, ולהעביר אותם בשלמותם לצופה. זה ממש יפה. עזבו שהפרק גרם לי לרצות למות, ושאם העולם באמת יהפוך לכזה אי שם בעתיד הקרוב או הרחוק, עם בובות חלולות בתור אנשים, עדיף לוותר עליו עוד מראש
אבל בתור סדרה, הם הצליחו להעביר את זה בצורה מרשימה.