שרשור חדש...

90

שיו איזו חוצפה. כשאני לפני איזה מאה שנה הצעתי את הרעיון הזה, תגובותיכם היו נוראיות כולל שלך נעה! עכשיו נעלבתי.
ניסיתי לחפש את זה כדי להראות לכם אבל תהליך החיפוש זמנית הוא לחודש! בלעעע

87

תפוחים על העץ\ אחד נפל והיתפפוץץ, הייתי חייבת לענות לגלי... את רצינית???? היו תגובות "נוראיות?", ועוד מימני? אם כן אז סליחה...
ובאמת לא זכרתי שגם את עשית את זה פעם.... נועה.

94

תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ אני אישית אוהבת את זה עם הבירה 100 of boutles of beer's on the wall 100 of boutles of beer if someone will drink one of the boutles that are on the wall how many boutles will be on the wall? 99 of boutles of beer's on the wall... כשגומרים את זה אפשר לשחק "אני יושב על עץ רענן ומחכה ל...?

83 תפוחים...

83 תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ... יש לי מלא זמן לשחק את המשחק הזה רוצים לדעת למה? כי אני צריכה להיות 3 ימים בבית בלי לצאת בכלל (ככה קבעו הרופאים)!!! רוצים לדעת למה? כי ביום שבת עברתי תאונת דרכים (אל תשכחו לחגור חגורות בטיחות...) ודפקתי את הראש בשמשה והשמשה התנפצה אבל תודה לאל הראש נשאר במקומו... אז עכשיו במקום כאב ראש מהמכה יש לי כאב ראש מההורים ("למה לא חגרת חגורה?..." "איזה לא אחראית את?" וכו' וכו') אז תמשיכו להביא משחקים כאלה כי אני ממש משועממת...

יופי שירה..../images/Emo13.gif ביכלל היינו ב-85, אז

אני אשלים את החסר - 85 תפוחים על העץ - אחד נפל והיתפוצץ...! נועה.

82

תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ גם לי יש הרבה זמן כי חצי מהשיעורים בבית ספר מתקיימים דרך מחשבים... (וברור שאני ממלאה את כל המשימות!) בקיצור היתי ממש שמחה לעושת גם 81 80 79 וכ'ו אבל לא נעים לי...

אתם גם מתעמקים בתוכן ההודעה??

או רק מסתכלים על המספר? תכל'ס, 91 תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ

81, ואני נעלבתי!!!!

81 תפוחים על העץ, אחד נפל והיתפוצץ! וגם אני מיתפוצצת... מעצבים על כל מיני אנשים... ועליכם..
! יאללה בואו ניגמור את זה, וביכלל בימים האחרונים הפורום לא זז!!!! יאללה! תתחילו לעבוד! פעולות, היום שלי, וכאלו!!! נועה.

Alexis14

New member
80../images/Emo113.gif

אני שלחתי לפני איזה יומיים את 82 וזה לא שלח! 80 תפוחים על העץ, אחד נפל והתפוצץ! יש לנו שלג!

למעלה